От: Българска Скариада
Варианти за набухване бол - сода, газирана вода, бакпуувер, бира.Тогава ще се понадуе като го грабне огъня.
Аз разбрах въпросът, че е за кюфтета на пара, полуготови и после само да имитираш че са приготвени на скара за някоя минутка върху нея.
Само че, то не е само оребряването при приготвяне на скара, за това тези полу-иди-ела не са ми по вкуса.
Варианти за набухване бол - сода, газирана вода, бакпуувер, бира.Тогава ще се понадуе като го грабне огъня.
Аз разбрах въпросът, че е за кюфтета на пара, полуготови и после само да имитираш че са приготвени на скара за някоя минутка върху нея.
Само че, то не е само оребряването при приготвяне на скара, за това тези полу-иди-ела не са ми по вкуса.
Коментар