Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Българска Скариада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Българска Скариада

Стамба сега правя нов Валандар малък за котлона е го вземам за Бахата да покажем на Немците кво можем.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
      Стамба сега правя нов Валандар малък за котлона е го вземам за Бахата да покажем на Немците кво можем.
      Със сигурност ще им съберете очите.
      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Мещер,евала за прекрасната тема! Българската скара е много богата на рецепти и всякакви вкусотии.Чисто български.Просто няма такава реклама и популярност,както в Сърбия,да речем,но съм сигурен,че ако се съберем и направим нещо подобно,има много какво да покажем
        А сега да попитам - рецепти за кюфте и кебапче за гости ли търсим,или за промишлено производство?
        Поздрави и успех на всички !
        Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
        Най-добрият ром е студеният ром!
        Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

От: До: Българска Скариада

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
          Мещер,евала за прекрасната тема! Българската скара е много богата на рецепти и всякакви вкусотии.Чисто български.Просто няма такава реклама и популярност,както в Сърбия,да речем,но съм сигурен,че ако се съберем и направим нещо подобно,има много какво да покажем
          А сега да попитам - рецепти за кюфте и кебапче за гости ли търсим,или за промишлено производство?
          Поздрави и успех на всички !
          За гости приятелю,за Гости!
          Идеята е прекрасна!можем да отправим предложение към ръководството на Третия Офроуд събор да има отделно изложение "Българска скариада"...А?!
          Ще я комбинираме с лагера на Бар наздраве...
          Е,те тогава ще им сберем очите....

Коментар

От: Българска Скариада

Нека и аз да споделя един "моряшки пиниз" благодарение на който печеното на електрическа скара става като на скара с въглища! Вземате хубави дъбови въглища (едри). Вадите от чувала 1-2 парчета, увивате ги във вестник и ги натрошавате на ситно (да стане като едра готварска сол)... С получената "подправка" поръсвате леко това което печете и от двете страни, като след изпичане отстранявате веъгленчетата (и да останат, не е страшно - полезно е за стомаха)! Аромата на "опушено", ви е гарантиран! Не използвайте въглищната прах от дъното на чувала - невъзможно е да се отстрани после и продукта "хрупа" все едно е търкалян в пясък!!! Рецептата се е доказала на почти всички кораби на БМФ на времето... Добър апетит!

Коментар

Заклевам се, че вече няма да чета колегата Мещера,
              че ме повреди с неговите вкуснотии
              Изкушавам се лесно и ще хвана пътя за Дулово на дегустация някой път

Коментар

Имал съм щастието лично да опитам от вкусотиите приготвени лично от него и по негова рецепта! Горещо препоръчвам пушено-печените му гевезелъци без значение на месото..!!! С една тавичка пилешки бутчета изпихме 2 кила ракия (по едно на човек) на едно мнимо погребение, после станах и се прибрах все едно нищо не се е случило (е сега вече Мещер със сигурност се сети кой съм)...!!! Използвам повода да се обърна към всички организатори на състезания, събори, срещи и т.н., които държат на качеството, детайлите и "табиет-а",да помислят за варианта да канят Мещера и неговата караванка, като част от "кетъринга"..!!! ГАРНТИРАНО ЩЕ СЕ ПРИСТРАСТИТЕ..!!!

Коментар

Обещавам, ако ме подгони 20годишна мечка стръвница,
                  да бягам срещу нея
                  Ако това стане ще направя мохабет за всички
                  с кетъринг от Мещера

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                    Имал съм щастието лично да опитам от вкусотиите приготвени лично от него и по негова рецепта! Горещо препоръчвам пушено-печените му гевезелъци без значение на месото..!!! С една тавичка пилешки бутчета изпихме 2 кила ракия (по едно на човек) на едно мнимо погребение, после станах и се прибрах все едно нищо не се е случило (е сега вече Мещер със сигурност се сети кой съм)...!!! Използвам повода да се обърна към всички организатори на състезания, събори, срещи и т.н., които държат на качеството, детайлите и "табиет-а",да помислят за варианта да канят Мещера и неговата караванка, като част от "кетъринга"..!!! ГАРНТИРАНО ЩЕ СЕ ПРИСТРАСТИТЕ..!!!

Не ме гевези толкоз де,бяс такъв!
                    Майкъл,извинявай ако съм нанесъл неволна вреда на стомашните ти сокове,но то е полезно понякога.
                    Живи и здрави братлета,за хубави хора и приятели,винаги е отворено при мен!

Идеята за секция Българска скариада наистина си я бива.Хем ще има къде дахапнат хората,и то-организирано,хем ще си направим състезанието за скараджии-не само за ...каращи.
                    Поздрави!

Коментар

Ракия да носиме ли,приятелю,или ще я караме на кайсиева..?
                      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                      Най-добрият ром е студеният ром!
                      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                        Ракия да носиме ли,приятелю,или ще я караме на кайсиева..?
                        Батко,носете си само "кожлинки"другото го има...

Коментар

Извинявам се предварително ,че няма снимки просто забравих да заредя фотото
                          Вчера сутринта докато си пиехме кафето със жената и се чудехме какво да си спретнем за вечеря решихме да си направим шишчета.
                          Месото на кубчета малко соев сос ;пикантита;подправка за барбекю ;едно кубче костиля и молко натурално какао.Така отлежава в хладилника поне два часа.
                          После се реди на шиша парче сланинка;парче лук;парче месо ; парче чушка и от начало до изчерпване на материала.
                          Запалих мангала да се получи хубава жар и матам шиошовете от горе за 10 15 минути. Получава се фантастично а после всеки знае добре истудена биричка или винце .
                          Наздраве и да Вие сладко
                          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                          0878 79 20 61 Борис

Коментар

Вчера звъна и жената и вика пали огъня ще имаме гости.Щом ще има гости добре ама какво да сложим на масата.
                            След малко уточнения стигаме до следния вариант малко шишчета малко пилешки трътки и малко пържолки.
                            Единственият проблем беше ,че докато бях на скарата нямаше с кой да пием по една две студени бири.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0900.jpg
Прегледи:1
Размер:160.7 КБ
ID:5183516Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0901.jpg
Прегледи:1
Размер:190.1 КБ
ID:5183517
                            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Е като е малко другият път ти пожелав да е повече.

Коментар

Ей с това чудо на кулинарията се сблъсках на Рали България. Работи с една батерия от волт и половина и опече 5 кг. гърди за по малко от час.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X