Взех повод от поста на колегата mohera,че трябва да има тема за скарите и изобщо за готвенето на открито.Моето занимание лятно време е именно това-да излизам бира-скара по различни мероприятия като кушии,борби,надпявания,концерти и т.н.
Така че,освен че тука ще се заформят много и вкусни рецепти,можем да използваме темата и за обявяване на различни мероприятия които нямат офроуд характер но също са интересни и ако на някого му е близо или прояви интерес-да може да се възползва от тази информация.
Може също да си покажем скарите и другите видове съоръжения за готвене на открито и да споделим мнения и полезни съвети.
Като първа рецепта ще разкажа как спасих положението на един банкет,със един дето постеше.Меса много ама той не искаше да яде.Отрязах един дебел към 3 см.резен кашкавал /но от истинския,хубавия-вакуумираните плочки не стават/,наръсих олио,шарена сол,чер пипер върху лист алуминиево фолио,сложих плочката и завих като бонбон.И после-в жарта на камината за 5-6 минутки от двете страни. Стана толкова сполучливо,че голямата пита кашкавал свърши.
Така че,освен че тука ще се заформят много и вкусни рецепти,можем да използваме темата и за обявяване на различни мероприятия които нямат офроуд характер но също са интересни и ако на някого му е близо или прояви интерес-да може да се възползва от тази информация.
Може също да си покажем скарите и другите видове съоръжения за готвене на открито и да споделим мнения и полезни съвети.
Като първа рецепта ще разкажа как спасих положението на един банкет,със един дето постеше.Меса много ама той не искаше да яде.Отрязах един дебел към 3 см.резен кашкавал /но от истинския,хубавия-вакуумираните плочки не стават/,наръсих олио,шарена сол,чер пипер върху лист алуминиево фолио,сложих плочката и завих като бонбон.И после-в жарта на камината за 5-6 минутки от двете страни. Стана толкова сполучливо,че голямата пита кашкавал свърши.
Коментар