Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хранителни режими за намаляване на теглото

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Абе ще се сетите за старите български манджи ...и повече работа
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

    Коментар


    • p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Работа, работа, работа.... Мазнинката...

  • Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
    Уф, изчетох цялата тема от началото. Сега се чудя къде изчезна Дочев, от 2014г не е писал, а очаквах да прочета за положителни резултати през тези години. Иначе доста полезна информация събрах, че имам да свалям едни поне 15кг и тия дни трябва да започна някакви полезности в тая насока. Физическите напъни са ми противопоказни поради медицинска невъзможност, остават само диетичните и дано да се получи, че вече много трудно си обувам чорапите
    Тук съм, все още. Трудна борба водя, но резултатите са отчайващи. В годините свалям качвам, като асансьор съм. От 150 до 200 и обратно. Сега съм около 160 и съм по нанадолнището, но незнам кога пак ще хвана нагоре. Какво да правя социален тип съм и не издържам без сбирки и пандемията не ме спира.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

    Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

    Коментар


    • piron45
      piron45 коментира
      Редактиране на коментар
      Аз подкарах 90 дневната диета, първия месец спазвах строго, после не толкова. Позволявам си и прегрешения, че иначе все ми е гладно.В момента го докарах и се въртя около 76кг, а ми се ще да смъкна поне още 2-3 та после и да върна нещо ако може да се задържа на 75 ще е чудесно. От цялата работа съм най доволен, че сума ти панталони дето ги бях отписал и жената даваше зор да ги хвърли, взеха да ми стават. Лошото е че идват празници и ще е още по трудно.

    • Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      p-pleven

      Най-трудната част ще е да ги задържиш вече свалените килограми, самата диета се иска силна воля, но за да ги задържиш вече свалените килограми е най-трудно, налага се да си промениш хранителните навици за постоянно, писал съм по-назад в темата подробно как се справих и задържам за постоянно свалените ми килограми.

    • Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Дочев, понеже споменаваш че си между 150-200 кила, това се води затлъстяване към тежка форма, в никой случай не трябва да правиш сам диети, ще трябва да се обърнеш към добър диетолог или ендокринолог ако имаш диабет, за да ти препоръча правилна и здравословна програма при хранене, според кръвната ти картина, индекса, имаш ли диабет и от кой тип е, преглед на сърце, черен дроб и т.н., най-малкото стреса при отслабване трябва да е сведен до минимум и за да нямаш здравословни проблеми при диетата, много е важно и доколко си мотивиран за това, само и тогава ще имаш успех, но задължително трябва диетата да ти се следи от лекар.

  • Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
    Чак сега видях че имало такава тема, понеже и аз имах този проблем с килограмите успях да го реша трайно и сега ще опиша как съм процедирал.

    Винаги съм бил още от дете с нормално тегло спрямо ръста си, висок съм 178см и съм тежал 75 кг.

    През последните 3 години от преди началото на пандемията в Китай, бях станал 96 кг което за човек като мен през целия си живот съм бил все около 75 кила ми беше в повече кг, това което ме мотивира да отслабна, е че бях почнал ненормално много да се потя при най-елементарно физическо усилие, но това което преля чашата и ме накара да отслабна със сигурност, е моментта в който за да си обуя чорапите и обувките ми беше съпроводено с пъшкане, болка в гърба като при някой немощен старец.

    Речено сторено, когато почна тук при нас първата пандемия, когато затваряха и парковете за разходки, тогава почнах диетата, преди да кажа за нея, ще кажа как и какво съм ял преди заради което качих толкова килограми.

    Всеки делничен ден, сутрин преди да ходя на работа, минавах през баничарницата, купувах си за закуска най-редовно, права баница, кренвиршка, мини кифла с локум и боза, това само за закуска, на обяд редовно ядох от лафката в работата ми, пица или принцеси, заедно със газирана напитка и вафлички, за вечеря като се почне, пържоли, пиле грил, пържени картофи и през лятото двулитровка бира, това всеки ден го консумирах

    Причината за това, не е било стрес или нещо такова, просто много обичам да си похапвам всякакви вкусотии и без да чуствам глад.

    Диетата която лично аз си я измислих и я приложих към себе си се оказа успешна и най-важното задържах си свалените килограми вече една година след като ги свалих!

    Ето и диетата ми, не казвам че е правилна а че на мен ми подейства отлично без никакви здравословни и негативни последици:

    Всеки ден и до ден днешен,

    сутрин пия само кафе на гладно и много ми харесва,

    на обяд кофичка с кисело мляко със мюсли с микс от сурови ядки и малко мед,

    на вечеря редувам, готвени гозби, каквото се сетиш,дали ще е мусака, винен кебап, пиле с ориз, супа и т.н. но само една стандартна порция и само една филия хляб, като вечерята я ям още в 18 часа, не по-късно.

    Между храненията още в началото, когато изпитвах глад, веднага хрупам моркови или ябълки но не повече от 2 бр.

    Понеже много обичам пържоли, пържени картофи, биричка, алкохол, бях включил един път седмично, обикновено в петък или събота вечер, за мен е тогава ден да хапвам нещо от тези пържени храни и торта но в нормални порции, това ми даваше сила и желание да се справя успешно и със желание цялата тази диета

    Никакъв фитнес или спортуване не съм правил, работата ми е на открито и свързана с нормална физическа активност.

    Първия месец свалих трайно 5 кила, за период от 9 месеца, от януари до септември без да съм променял моята си диета, от 96 кила станах 72кг, толкова бях свикнал с тази си моя "диета" че вече година след това все така си я прилагам и ми стана навик, в момента тежа 75 кг.

    п.с. Около новогодишните празници бях решил да си хапвам повечко, от 24 декември до 3 януари, хапваме, пийване, бях качил 4 кг, веднага се върнах на предишния си режим и досега съм си все така 75 кг.

    Истината е че трябва да израходваш повече калории, отколкото да приемаш, при мен проблема беше че обичах да си угаждам с много ядене и пиене, без да съм гладен и успях с постоянство да си променя навиците ми да ям като разпран, а не само да си сваля излишните килограми.
    и резултата е налица
    Чуствам се лек като перце, особено като изкачвам стълби не чуствам даже и задъхване, докато преди се изпотявах и пъшках, ужас беше, много съм доволен от себе си, диетата е също измислена от мен за себе си, не знам дали ще подейства при вас, при мен помогна и най-важното чуствам се много добре и изглеждам много добре.


    Забравих да допълня че ми излезе и малко скъпо отслабването, трябваше да си сменя буквално целия ми гардероб, ризи, блузи, дънки, панталони, похарчих наистина много пари за дрехи но определено не съжалявам за това.

    В началото ми беше малко терсене и аха да се откажа, но като тръгнах да си обувам обувките, бързо се мотивирах.


    Това е от мен, не съм много по писането по принцип, но дано поне обясних ясно как отслабнах трайно и задържащо


    Да допълна към днешна дата, в момента тежа 77 кг, само 2 кг съм качил откак отслабнах трайно и вече почти 3 и половина години ще станат откак отслабнах от 96 кг, така че измислената лично от мен и за мен хранителни навици си казаха думата, най-трудно ми беше през първите седмици, смятам че успях с тази цел да тежа нормалните за мен килограми спрямо моя ръст и години.


    Искам да мотивирам всички вас които смятате че имате нужда да свалите излишни килограми, напълно е възможно, но трябва да става бавно, наистина е важно да е бавно, за да няма стрес на организма и само тогава ще има дълготраен ефект, аз ги свалих за 3 години за да свикне организма ми с новия ми хранителен режим за който съм писал по-назад в темата, иска се наистина силна воля и желание, резултата е налице от личен опит.


    Това не се отнася за хора които имат хормонални, сърдечно-съдови проблеми, диабет и т.н., там задължително се ходи на преглед и чак тогава се предприемат действия за определен хранителен режим спрямо здравословния ви проблем!
    Последно редактирано от Еделвайс; 03-11-22, 17:27.

    Коментар


    • Да си кажа и аз. Още като ученик държах 74кг(174см съм). Покрай работата и заседяването чукнах 96кг преди 7г. Едва дишах и се движех, всяко движение беше съпроводено със зверско пъхтяне и сърцебиене. После рязко паднах на 66кг заради нерви. Приятели мислиха, че съм болен. Закрепих на 70кг и май си ги пазя, не съм се теглил от тогава. Без диета, без нищо, ядях като разпран, включително убийствени количества сладко и до ден днешен, дори захарта я нагъвам с лъжицата от 5 годишен.
      Наскоро открих канала на един лекар в тубата и мисля след Нова година изцяло да се съобразявам със съветите му

      https://m.youtube.com/watch?v=mRj1RKh4xyY
      Последно редактирано от Dilyan Zagorchev; 05-11-22, 11:34.
      "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
      Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

      Коментар


      • ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
        Редактиране на коментар
        Странно , аз съм горе долу със същите параметри , ама чак да се запъхтявам .... вярно , по-трудно се катеря , по малко мога да бягам или карам колело , но чак да издишам като парен влак ....не ми е ок със сигурност , ама аз не гледам цифрата на кантара , а как се чувствам като цяло.
        И да не забравяме , че килограмите не са всичко , защото 96 кила мазнини и 96 кила чиста мускулна маса са коренно различни

      • Dilyan Zagorchev
        Dilyan Zagorchev коментира
        Редактиране на коментар
        Така е за 96кг мускули или мазнини.
        Но аз ги свалих отдавна тия килца, та съм се кротнал на около 70. И корем нямам даже.

    • Най добрия режим за хранене е месоядството (ruminant meat) + постене (carnivorous + intermittent fasting OMAD 23/1 or TMAD 16/.

      6 месеца на този режим и съм свалил от 115 на 85 кг и съм по добре от всякога

      Коментар


      • rosen_tapa
        rosen_tapa коментира
        Редактиране на коментар
        Е аз откакто спрях въглехидратите и неживотинските продукти се чувствам нов човек:
        1. Кръвното ми от нормално 140/80 стана нормално на 125/65;
        2. Подаграта се изпари;
        3. Вече мога да сядам на пода без чужда помощ
        .........

      • Dilyan Zagorchev
        Dilyan Zagorchev коментира
        Редактиране на коментар
        Жоро, никъде не съм писал, че имам алергия, както и никога не съм имал такава. Не е изобщо субективно усещане.
        Сега в момента съм на етап намаляне на въглехидратите, а след Нова година ще гледам да ги изолирам напълно.
        Говоря за добавени захари, защото и овесените ядки, които изядох току що си имат 59гр/100 с разликата, че не са добавени.

      • BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Алергията е различно нещо от Хранителната чуствителност, която пък е различна от Хранителната непоносимост, но пък и трите работят в синхрон срещу всеки от нас и рано или късно се стига го най-тежкото нещо ако не се вземат адекватни мерки - алергична реакция. ХЧ и ХН се оказва имам от 5-6 годишна възраст, също и децата ми, познай колко десетки лекаря съм консултирал и колко изследвания и теста съм направил с нулев позитивен ефект. Всичко почна да си идва на мястото когато почнах да разбирам разликата и кое, как, кога се проявява.

    • Яде се колкото трябва, не колкото ти се яде.По-натам - каквото трябва, не каквото ти се яде.

      Коментар


      • Всеки след 45 който рязко трупа кг да се тества за диабет. Така неусетно 2018г достигнах 130кг. При 180см. Височина. Без особени режими и диабети, вкарах захарта в норми и слязох на 90-91 за 4г. Ако бях спазвал диети, сигурно щеше да е побързо
        ________________________________________________
        Subaru OUTBACK 2,5
        Hyundai TUCSON 2.0

        Коментар


        • rosen_tapa
          rosen_tapa коментира
          Редактиране на коментар
          И как вкара захарта в норми е интересно?

        • IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          Правилния ендокринолог е на първо място, на второ стоп на застоялия живот и чак на последно хранителния режим

        • BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Intermittent fasting + low carb diet = low blood sugar питайте Гугъл за подробности

      • Аз съм доволна от хранене по Зоната - комбиниране на въглехидрати, протеини и мазнини в определени пропорции. Може да се намери доста информация в нета. Освен намаляване на обиколките, при мен положителен ефект имаше нормализиране нивата на кръвната захар.

        Коментар


        • За месец и половина свалих 9 кила. Времето е благоприятно - бирата не ми върви на студено, та се издържа
          Бих свалил още 9, но едва ли ще се напъна толкова. Няма отслабване без глад. Но си има и добрите страни - когато си гладен, всяко хранене е удоволствие.
          Сигурен признак, че се храниш "правилно" за отслабване е, да започнеш да посещаваш тоалетната през ден.
          Специалните диети, дето повечето време от деня ти отива да измислиш какво да ядеш, не са за мен. Пробвал съм, мъка е, и резултата е слаб.
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

          Коментар


          • Борбата с килограмите е постоянна.....при мен.Бивш спортист съм....с годините качвам и свалям.....преди 5 години бях стигнал 118 кг...за 2 месеца свалих 18 кг и за още 6 месеца общо 32 кг....две три години стоях около 86-90 кг...спортувах активно...пандемията ме спря и килограмите тръгнаха нагоре.....преди три месеца почнах да тренирам активно...тоя път си направихме собствен фитнес......

            На 30.11.23 г преди 25 дни грубо...се качвам на кантара за пръв път от година....доволен,леко втален,силен,заякнал...убеден че съм "доста'отслабнал за три месеца сериозно натоварване.....

            Гледам кантара и .....124 кг. Как така,аз от три месеца не излизам от фитнеса,размятам 185 кг от лежанка....отслабнал съм бе....как 124 кг....???? Грешка е някаква....

            Взех нов японски кантар...омрон...баси същото....

            Че аз преди три месеца вероятно съм бил над 135 кг....при 182 см височина....как е възможно.

            За да не изпусна нещата от контрол ,удвоявам натоварването.....л карнитин,креатин,протеин,1 гр на ден магнезий не ми стигат вече....пак имам мускулни крампи....

            Резултата е....7 килограма надолу за 19 дни.....
            Качил съм мускулна маса около 2 килограма според машинката пък и видимо....продължавам да чистя....имам лек застой ...от 8 дни не мърдам от 117 кг.....но пък качвам мускулна маса...от тогава и вземам тройна доза BCAA аминокиселини....вземам и креатин от който задържам 3-4 кг вода ...

            Строг контрол на храната, всяка калория е преброена...нося кантар в себеси,и на другите две места където живея,във фитнеса също ....всичко се тегли и смята....няма друг начин...единственото Х е метаболизма ми...знам какво приемам...незнам обаче какво изразходвам...точно.

            Приблизително знам...но то е разтегливо...
            От 01.12.23 съм в калориен дефицит....като варира от -1000 до +200 килокалории за ден....дните на + са единици...примерно два или три от началото на месеца.....

            Ям всичко,не гладувам....вечер не мога да си изям вечерята,разделям я на две части....

            Белтъка го покривам винаги...изяждам около 10 яйца на ден.....мазнините също ги покривам...режа въглехидратите....Ако белтъка не ми стига,вземам допълнително чист протеин изолат или нещо подобно ...
            Въглехидратите....мамицата им ....
            От липсата им съм уморен,при силни натоварвания ми се завива свят понякога...от големите дози аминокиселини ...някои конкретно (определени) бутат кръвното....постоянно ....

            Мазнините не са проблем,даже ги желая....белтъка още повече разбира се...въглехидратите обаче са проблем...


            Пиша това за колегата Дочев,братче..не се оставяй....отслабването започва от главата,не от тялото...проста математика е,желание и като кажа че трябва да стане....да стане....празниците вървят...аз съм във фитнеса, повечето време сам....след малко пак съм там.Успех и контрол,другото е ...хамалогия ...



            Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2023-12-26-13-57-25-443_com.marian.caloriecounter.jpg Прегледи:0 Размер:85.0 КБ ID:6948990
            Последно редактирано от Roninn; 26-12-23, 13:39.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

            Коментар


            • kbot
              kbot коментира
              Редактиране на коментар
              Това и аз съм го пробвал. От фитнес не се намалява теглото. Глад трябва
              Предполагам причината е, че еднакъв обем мускул тежи повече от сланината.

            • Roninn
              Roninn коментира
              Редактиране на коментар
              Да...мускула тежи три пъти повече от мазнината при еднакъв обем.Най сигурен критерии са дрехите... когато усещаш че стоят хлабави...а кантара показва едно и също значи трупаш мускулна маса за сметка на мазнини...какво по хубаво от това.Никога не съм се чувствал зле от теглото....но 130-140 кг. е болест

            • Roninn
              Roninn коментира
              Редактиране на коментар
              Със фитнеса започват и свършват нещата...Колегата Дочев не може да бяга,колело не може или трудно ще кара....нещата трябва да почнат от някъде...и то най добре от фитнеса....след два месеца пътека...после велоаргометът кардио...разходки и чак след това бягане и всякакво кардио...плуване и т.н.

              160 килограма с бягане е рецепта за нещастие.

          • Пак казвам,не гладувам,ям всичко което искам....

            Ограничавам хляб, баници, мекици..кекс....сладки....бонбони...Всякакви бавни източници на въглехидрати....картофи ям...
            Макар че някои аминокиселини таурин ги вземам със бърз въглехидрат...но това е друга тема....

            Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2023-12-26-14-28-14-968_com.marian.caloriecounter.jpg Прегледи:0 Размер:133.8 КБ ID:6949022 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2023-12-26-14-28-20-338_com.marian.caloriecounter.jpg Прегледи:0 Размер:109.8 КБ ID:6949023
            Последно редактирано от Roninn; 26-12-23, 13:47.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

            Коментар


            • Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2023-12-26-15-10-41-063_com.marian.caloriecounter.jpg
Прегледи:203
Размер:153.3 КБ
ID:6949060

              Портокал...10 секунди преди да го хапна ми отнема да мине през кантара
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

              Коментар


              • "....отслабването започва от главата,не от тялото...проста математика е,желание" [/ATTACH][/URL][/QUOTE]
                Браво колега !
                Тази мисъл си е направо житейска аксиома.
                При мен проблема идва и от годините .Преди години със 103-108 кг. се чуствах добре ( при ръст 186 см),но сегашните 98кг. и 60г. ...

                Ще започвам с "икономии" , разходките по поляните няма да са само с колата, а и пешком - "телето" -ротвайлерката Хера, държи 60кг. ( има апетит за още толкова) и всеки ден Я "тормозя" да ходи поне 2-4км.
                Начина Ни на живот (ограничено движение и приемане на излишни калории) е основна предпоставка за тези проблеми .



                Коментар


                • Закуска,обяд,следобедно хапване...яйца,сирене ,кисело мляко... вечеря.

                  Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2023-12-26-20-54-18-333_com.marian.caloriecounter.jpg Прегледи:0 Размер:136.4 КБ ID:6949110

                  Както е видно имам още 548 калории да използвам.....а аз съм преял....преди да си легна... трябва да набавя още 30 гр протеин....или от чист изолат или яйца...или свински рибици филе.....има още 2-3 часа до съня....та ще видим......

                  В общи линии така стоят нещата при мен.Контрол на калориите,белтъка и мазнини....разход в калориен дефицит и много спорт...тренирам 6 дни седмично от които 5 дни фитнес и един ден кардио...колело,бягане,чувал бокс......Спорта не е задължителен за отслабване,но глада ще е драконовски тогава.

                  Вместо глад,избирам много спорт и храна....
                  Само да поясня че при 2500 калории съм в 1000 дефицит...моята разходна норма се движи от 3200-3600 килокалории дневно


                  п.п Аз пък съм запомнил от един приятел борец от спортното училище...без спорт...със диети, цял живот ходя гладен и дебел.
                  Последно редактирано от Roninn; 26-12-23, 20:33.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

                  Коментар


                  • s_s1
                    s_s1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Движение и разходване на енергия, защото само с гладуване си оставаш спихнат балон от кожа.
                    Но и прекаления фитнес не е добър, защото не може да се живее само във фитнеса. Но си трябват поне 2 тренировки седмично + всеки ден по час друга двигателна активност, или 3 тренировки седмично + всеки ден по 30-40 мин. друга двигателна активност. И да както Анатоли писа трябва по-малко калории да консумираш в сравнение с тези, които гориш.

                  • Roninn
                    Roninn коментира
                    Редактиране на коментар
                    Светльо,за мен нещата са простички......цял живот по 24 часа на ден,гладен и дебел и сърдит .......или 2 часа всеки ден във фитнеса и останалите 22 часа от денонощието ядене когато,колкото и каквото искам ,и не ме бърка ,дали вечерям във 18 часа или във 23 часа ....предпочитам втория вариант.

                    Разбира се,това не е за всеки...познавам хора ,които ако ги задължиш да ходят на фитнес,ще изсъхнат и увехнат ....въпрос на генетика,физика и мислене....

                    п.п Аз съм се занимавал със бойни спортове и най отговорно мога да заявя че фитнеса е най мързеливия спорт,който съм практикувал....
                    Никак не се виждам в момента,да блъскам чували по 1 час всеки ден ....някога в активните дни пред състезания съм тренирал триразово на ден....
                    Последно редактирано от Roninn; 27-12-23, 18:44.

                • Анатолий аз съм на 50 и също съм бивш спортист(завършил съм олимпийски надежди)

                  Спрях фитнеса преди около година ... килограмите ми седят все едни и същи около 90-95...Имам работа с физическо натоварване...понякога е доста интензивно.
                  Лошото е че все по често правя травми - къде разтегнато сухожилие къде друго...
                  Всяко тяло си е уникално моето има мускули но ставите сухожилията не издържат

                  Та мисълта ми е че спортния (физическия) режим трябва да бъде съобразен и със възрастта...
                  След 47-48 години - няма смисъл от много фитнес или натоварване.. Защото не става бърз резултат, метаболизма е друг, умората е друга съответно възстановяването е друго..
                  На тези години мисля че оптималния вариант е 70% правилна диета и 30% физическо натоварване...
                  До 30 години е обратното... 70 тренировки и 30% диета...
                  Сега тънкия момент е диетата - или по точно хранителния режим...
                  И пак се връщам на основното - всеки си е за всеки - някой усвоява повече въглехидрати някой е обратното...
                  Трябва да се види от кой тип си...
                  И не на последно място... парите...
                  Парите са много важни...
                  Имам такъв клиент - обича да хапва ама иска и атлетично тяло...Тука имаме такова "заведение" - според тялото ти приготвят ти "спортна" храна.
                  Изключително вкусна - имат торта гараш (ядки с диетичен шоколад)
                  Междинни хранения (биволско мляко с диетични шоколадови овесени ядки-микс) кюфтета от конско месо телешко и прочие...
                  Долу горе - изготвят ти режима ти си казваш какво обичаш и всяка сутрин си взимаш кутиите... Събота и неделя - свободно хранене у вас
                  Само "еко меко био мио " и чисти храни (мисля че доколкото е възможно наистина са такива)
                  Имат си собствено производство - 10 вида сиренета..овче козе и не знам си какво....
                  Сега малко е кофти да размъкваш кутиите ама....
                  Впечатлен съм - виждам че е много ефективно и вкусно - не мислиш кво да ядеш...
                  Ама скъпо скъпо...
                  аз две седмици бях и ми скъса джоба...

                  Та исках просто да отбележа още един начин (ефективен) за отслабване - или по точно здравословен хранителен режим(защото е чиста храна)

                  Коментар

                  Активност за темата

                  Свий

                  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X