От: Вкусотии в чинии
И моята рецепта е от него край.
Пет години имах възможността да споделям трапези и др. неща
. Като отида там и душата ми се пълни

. Пържолите не са свински, а телешки. Сърмите са с кълцано свинско и булгур, не са с ориз. Пробвай по моята и ще се увериш в качеството и.
На пържолите само подправки - БЕЗ СОЛ, защото от зелето и топеното сирене достатъчно се осоляват!
Първоначално публикуван от Митко (smile)
Преглед на мнение
Пет години имах възможността да споделям трапези и др. неща
. Като отида там и душата ми се пълни
На пържолите само подправки - БЕЗ СОЛ, защото от зелето и топеното сирене достатъчно се осоляват!
) и ориз. Оризчето обаче го слагат 20 минути преди да извадят капамата от фурната, за да дръпне водата и мазното. Ако се сложи ориза в началото ще се разври много докато се пече. Та ми беше интересно дали със сармите се получава този ефект 
















Коментар