Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вкусотии в чинии

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Вкусотии в чинии

    На Годзилата му трябват продукти, кухня и фотоапарат...

    И един форум..

    За да докара до пристрастяване, че и до язва дори, четящите, и преглъщащите...

    Майстор си, голям майстор!!!

    Коментар


    • От: Вкусотии в чинии

      Ето една супа и едни пушени сиренца от мен
      Прикачени файлове
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

      Коментар


      • От: Вкусотии в чинии

        Щука във фолио.

        Необходими продукти:
        Щука 1 бр. около 1 кг. пресен магданоз, пресен лук, лимони, домати, сол, черен пипер.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07959.jpg
Прегледи:1
Размер:155.7 КБ
ID:5250225
        Лимоните и доматите се нарязват на шайби според желаната дебелина, магданоза и лука на ситно.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07960.jpg
Прегледи:1
Размер:173.3 КБ
ID:5250226
        Върху фолиото се поставят резените лимони и домати.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07961.jpg
Прегледи:1
Размер:147.5 КБ
ID:5250227
        Рибата се осолява от вътре, поръсва с черен пипер и се пълни със ситно нарязаните магданоз и лук.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07962.jpg
Прегледи:1
Размер:128.9 КБ
ID:5250228
        Отгоре пак се редят лимони и домати.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07963.jpg
Прегледи:1
Размер:156.1 КБ
ID:5250229
        Завиваме фолиото.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07964.jpg
Прегледи:1
Размер:215.0 КБ
ID:5250230

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07965.jpg
Прегледи:1
Размер:157.8 КБ
ID:5250231
        Преди да се извади от фурната може да се отвори фолиото да се запече малко.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07966.jpg
Прегледи:1
Размер:216.7 КБ
ID:5250232

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07967.jpg
Прегледи:1
Размер:163.2 КБ
ID:5250234

        Добър апетит!
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07968.jpg
Прегледи:1
Размер:166.5 КБ
ID:5250233
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

        Коментар


        • От: Вкусотии в чинии

          Аз имам един въпрос към Годзилата. Обясни ми защо течната сметана не става ако не е сладкарска? По погрешка взех за виенската торта незахаросана сметана и не стана бита сметана. Остана си течност. Да му се не види!!! Начинаещ съм, така че ме разбери...

          Коментар


          • От: Вкусотии в чинии

            GODzillata, благодарностти и за рецептата на Торта Виена. Направих я и ми се получи от първия път. Просто невероятна .Благодаря.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:зайко 019.jpg
Прегледи:1
Размер:80.3 КБ
ID:5253669

            Коментар


            • От: Вкусотии в чинии

              @stankovich, имам няколко щуки във фризера, та тия дни ще пробвам твоята рецепта.

              @Kozzzec, ами трябва да е сладкарска сметана....която също е течна и са нужни около 5 минути бой с миксера.


              @mimi77, браво, браво, тортата изглежда супер!


              През изминалите дни ми дойде музата за разни екзотики...

              Буритос:



              С печени пилешки мръвки:


              ...направих дюнери:


              Едни спагетки:


              Сварих и едно езиче, което после задуших с масло:


              И нещо индийско - пиле тика масала:
              Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

              Коментар


              • От: Вкусотии в чинии

                Годзила ако не е тайна колко кила си ? Аз и сега съм си 100+ а а ко почна да си угаждам като тебе ще трябва да си пазарувам от магазин Гигант. Моля те спри се човече сезона е за диети а не за пир.

                Коментар


                • От: Вкусотии в чинии

                  Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                  @stankovich, имам няколко щуки във фризера, та тия дни ще пробвам твоята рецепта.
                  Пробвай да я направиш в сол, също не е лоша рецепта.

                  п.п езика след като го свариш, не го ли белиш?
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

                  Коментар


                  • От: Вкусотии в чинии

                    @100-яне, 117 кг. съм........ама ще почна да заслабвам....чакам да пукне пролетта....ъъъ....ако не я изпреваря де.


                    Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
                    Пробвай да я направиш в сол, също не е лоша рецепта.

                    п.п езика след като го свариш, не го ли белиш?
                    ...със сол ли?........солта не беше ли вредна? К'ва е рецептата?
                    А езикът е обелен, явно не се вижда добре на снимката.
                    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

                    Коментар


                    • От: Вкусотии в чинии

                      .........К'ва е рецептата?.............


                      Изчистваш и измиваш рибата.
                      Вземаш една тава, може и алуминиева за еднократна употреба.
                      Вземаш един килограм морска сол.
                      Половината изсипваш на дъното.
                      Вътре в рибата слагаш копър или магданоз според вкуса, пресен лук, малко моркови нарязани на жулиени и стръкче розмарин(по желание).
                      Слагаш рибата в тавата и с останалата сол покриваш. Солта може да я объркаш и с яйце за да стане по сбита.
                      Печеш във фурната на около 200 градуса за около 30-35 мин.
                      Приятен апетит.
                      Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                      Dacia Duster 4WD

                      Коментар


                      • От: Вкусотии в чинии

                        Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
                        .........К'ва е рецептата?.............


                        Изчистваш и измиваш рибата.
                        Вземаш една тава, може и алуминиева за еднократна употреба.
                        Вземаш един килограм морска сол.
                        Половината изсипваш на дъното.
                        Вътре в рибата слагаш копър или магданоз според вкуса, пресен лук, малко моркови нарязани на жулиени и стръкче розмарин(по желание).
                        Слагаш рибата в тавата и с останалата сол покриваш. Солта може да я объркаш и с яйце за да стане по сбита.
                        Печеш във фурната на около 200 градуса за около 30-35 мин.
                        Приятен апетит.
                        Съгласен съм с горенаписаното, но времето за изпичане е доста повече - мин 1.5-2 часа на умерена фурна. Някъде тази рецепта се казва риба в саркофаг и за по добра визия солта се оформя с формата на рибата като ( поне аз така съм я правил ) едрата морска сол се понамачква с цел да стане по дребнозърнеста и по плътна. Също така дебелината на солта отгоре и отдолу трябва да е мин. 2 см.

                        Коментар


                        • От: Вкусотии в чинии

                          Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                          @stankovich, имам няколко щуки във фризера, та тия дни ще пробвам твоята рецепта.

                          @Kozzzec, ами трябва да е сладкарска сметана....която също е течна и са нужни около 5 минути бой с миксера.


                          @mimi77, браво, браво, тортата изглежда супер!


                          През изминалите дни ми дойде музата за разни екзотики...

                          Буритос:



                          С печени пилешки мръвки:


                          ...направих дюнери:


                          Едни спагетки:


                          Сварих и едно езиче, което после задуших с масло:


                          И нещо индийско - пиле тика масала:
                          Нещо взе да се икономисваш!
                          Дай и рецептите за тези вкусотии?
                          Не за друго, ами една по една ги тествам.
                          До сега всичко е повече от ОК.
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                          Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                          Коментар


                          • От: Вкусотии в чинии

                            Дочев, преглеждам 7-8 рецепти в нета и импровизирам, взимайки по нещо от всяка.

                            Вчера бях в Сърбия и щях да гръмна от преяждане....сръбската скара си е уникална, мушнах едни пушени вешалици....ммммммммм.
                            Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

                            Коментар


                            • От: Вкусотии в чинии

                              Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                              Дочев, преглеждам 7-8 рецепти в нета и импровизирам, взимайки по нещо от всяка.

                              Вчера бях в Сърбия и щях да гръмна от преяждане....сръбската скара си е уникална, мушнах едни пушени вешалици....ммммммммм.
                              Блазя ти
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                              Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                              Коментар


                              • От: Вкусотии в чинии

                                Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                                Блазя ти
                                Що блазети. Ти пробва оригинала и при мен.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X