От: Домашна пастърма, суджуци и луканки
Ох, от тая тема ми изтекоха лигите. В неделя заложих скромно няколко парчета на верандата да се ветреят за първа проба, но все нещо ме човърка като чета Коцето да следи влажност на въздуха та реших да им помогна с влагоабсорбатора. Тази вечер ги преместих в мазенцето и пуснах абсорбатора на 50% влажност. Макар в интерес на истината бяха започнали за позасъхват / не се стърпях и резнах едно крайче да видя какъв е процеса/. След няколко дни ще видим какво ще се получи. Вече успешно си правя домашна шунка с шунковара, та още едно сухо мезенце ще ни дойде добре.
Ох, от тая тема ми изтекоха лигите. В неделя заложих скромно няколко парчета на верандата да се ветреят за първа проба, но все нещо ме човърка като чета Коцето да следи влажност на въздуха та реших да им помогна с влагоабсорбатора. Тази вечер ги преместих в мазенцето и пуснах абсорбатора на 50% влажност. Макар в интерес на истината бяха започнали за позасъхват / не се стърпях и резнах едно крайче да видя какъв е процеса/. След няколко дни ще видим какво ще се получи. Вече успешно си правя домашна шунка с шунковара, та още едно сухо мезенце ще ни дойде добре.
Коментар