От: Домашна пастърма
Мониторът е брат! От три години всичко е отработено! 
Има и още нещо - аз пресъхнало не го правя никога. Просто няма вкус. Това, както го гледаш, е доста твърдо отгоре, но вътре е сочно. Но в никакъв случай сурово.
Първоначално публикуван от c_gul
Преглед на мнение

Има и още нещо - аз пресъхнало не го правя никога. Просто няма вкус. Това, както го гледаш, е доста твърдо отгоре, но вътре е сочно. Но в никакъв случай сурово.
.
, и верно се оказа нужна. Аз лично пастърмите ги пресовам м/у 2 дъски 50х25х3см с 5 шпилки с перчати гайки, а от известно време направо с дърводелски стеги и става калъп да си ....ката. Може да зидаш после


И мен ме запали, но все още чакаммммммм!!!!!
Коментар