Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Домашна пастърма, суджуци и луканки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Домашна пастърма

    Сложи ако искаш и някоя подправка - дафиноф лист, чер пипер на зърна например и опитай на соленост, после за 24 часа трябва да е готова, ако си я порцирал, олио и в бурканчета, зависи колко е, естествено.

    Коментар


    • От: Домашна пастърма

      Сега: 24 часа в водния разтвор и после овалям в подправки? Девисил и други такива. Правилно ли разбрах? И това с олиото и бурканите не стана ясно
      LZ(единица) Лима Жоро Жоро
      2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

      Коментар


      • От: Домашна пастърма

        Не, не осоляваш а с мократа саламура запечатваш с олио, ако е много солена рибата леко изкисваш, после става и само с олио да я залееш, по-добре.
        Има копърка на пазара приготвена така, но без подправки - купи си едно бурканче или кутийка и прецени допада ли ти.
        Вкусове разни.

        Коментар


        • От: Домашна пастърма

          Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
          Сега: 24 часа в водния разтвор и после овалям в подправки? Девисил и други такива. Правилно ли разбрах? И това с олиото и бурканите не стана ясно
          На този принцип правя маринован чернокоп, олиото се загрява и след това се оставя да поизстине и след това се залива рибата в буркана.
          В олиото се поставят нарязан на хапки хляб, в буркана слагаш дафинов лист и бахар.

          п.п има някъде тема за риба
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

          Коментар


          • От: Домашна пастърма

            Първоначално публикуван от _Константин_ Преглед на мнение
            На този принцип правя маринован чернокоп, олиото се загрява и след това се оставя да поизстине и след това се залива рибата в буркана.
            В олиото се поставят нарязан на хапки хляб, в буркана слагаш дафинов лист и бахар.

            п.п има някъде тема за риба
            Наско и Вальо от Приморско са признати майстори на рибните деликатеси, а и Стоян се справя отлично в ресторанта на хотела съм консумирал страхотни рибни деликатеси.
            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

            Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

            Коментар


            • От: Домашна пастърма

              Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
              Наско и Вальо от Приморско са признати майстори на рибните деликатеси, а и Стоян се справя отлично в ресторанта на хотела съм консумирал страхотни рибни деликатеси.
              Благодаря за оценката като чревоогодници.

              Коментар


              • От: Домашна пастърма

                Здравейте ! Появиха се бели петънца плесен по-филето ,проблем ли е .

                Коментар


                • От: Домашна пастърма

                  Не е голям, но наблегни на мезето, времето се стопли или фолирай колкото ти е много и във фризера.

                  Коментар


                  • От: Домашна пастърма

                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030791.jpg
Прегледи:1
Размер:184.6 КБ
ID:5462035Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030792.jpg
Прегледи:1
Размер:138.2 КБ
ID:5462036
                    B+

                    Коментар


                    • От: Домашна пастърма

                      За съжаление зимата приключи, и това вече го няма! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0312.jpg
Прегледи:1
Размер:108.2 КБ
ID:5473337 Ехххх декември, къде си?!?!
                      Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций

                      Коментар


                      • От: Домашна пастърма

                        Минаваме на бирица с пресни картофки, от тез мъненките, целички...
                        Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

                        0034 605 82 41 87, 0897 34 28 58

                        Коментар


                        • От: Домашна пастърма

                          Ето какво се получи при мен- стоя добре осолено за около 15 часа и след това седмица в хладилника

                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-03-03-417.jpg
Прегледи:1
Размер:106.6 КБ
ID:5480682

                          Коментар


                          • От: Домашна пастърма

                            В хладилника, без да бъде завито в нещо?
                            0885600006 - Чичо Коце

                            Коментар


                            • От: Домашна пастърма

                              Есента дойдееее!

                              И с нея новата SUJUK PRESSURE MACHINE!

                              /има опция за още етажи/







                              Какво-що, по-натам!
                              0885600006 - Чичо Коце

                              Коментар


                              • От: Домашна пастърма

                                Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнение
                                Есента дойдееее!

                                И с нея новата SUJUK PRESSURE MACHINE!

                                На теб трябва да ти забранят достъпа до форума. Хората говорят за диети, здравословно хранене, намаляване на холестерола и т.н., а ти само развращаваш форума.

                                Миналата година направих 4-5 пъти. Тая година пак. Тук в Пловдив ми се вижда топло още. Ама може и да пробвам.
                                Nissan Terrano 2,7 TDI

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X