Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Медоносна 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Медоносна 2013.

Такова чудо не е било никога, счупих всички рекорди. От 26 кошера, извадих 450 килограма акациев мед. 2 дена се смазахме от работа, но сега съм доволен.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
      Такова чудо не е било никога, счупих всички рекорди. От 26 кошера, извадих 450 килограма акациев мед. 2 дена се смазахме от работа, но сега съм доволен.
      Браво.
      При мен са около 60-80% пълни магазините, но акацията още цъфти.
      Каква система са ти кошерите?
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
        Браво.
        При мен са около 60-80% пълни магазините, но акацията още цъфти.
        Каква система са ти кошерите?
        Тук акацията прецъфтя.
        Дадан-блат са.
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
          Уникален ти е меда Радо, по-вкусен и ароматен акациев мед, не бях яла! Браво!
          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
            Уникален ти е меда Радо, по-вкусен и ароматен акациев мед, не бях яла! Браво!
            Много се радвам, че ви е харесал.
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз понеже имах миналата година 3 кошера и 2 през зимата изчезнаха, не мога да се похваля със какъв да е резултат. Така на 20 Април, при преглед на кошера, установих че е доста силен и извадих 2 рамки и си направих отводка. На 26 Април сложих магазин и на 30 Април цъфна акацията, бяха напълнили магазина с нектар и сложих втори. При ваденето на меда 16 бъркана напълних, но не е чиста акация и още една отводка си направих. Първата отводка има 3 рамки с пило и 3-4 памки напълнени с мед. Втората ще я отворя към 10 Юни за да видя как са нещата и да се надявам че и тя ще е сполучлива. Сега започна липата и се надявам и от нея да направя малко медец, но слънчоглед в близост не видях никаде. Очертава се слаба паша тогава.

Коментар

Днес вадих мед но съм закъснял сложили са и нещо друго освен акация на цвят е като слънчогледа но не за това ме е яд а за това че от 17-кошера извадих 5-тенекета но да се надяваме на следващите паши и 17-те да напълнат по 2-ва магазина.
                Прикачени файлове

Коментар

Здравейте!
                  И аз днес извадих акациевият мед,доволен съм от добива на фона на не толкова подходящото време.
                  Тия дни ще направя и отводки от силните семейства,дано всичко мине добре.
                  Поздрави!
                  Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                    Здравейте!
                    И аз днес извадих акациевият мед,доволен съм от добива на фона на не толкова подходящото време.
                    Тия дни ще направя и отводки от силните семейства,дано всичко мине добре.
                    Поздрави!
                    Какво му е на времето ? Тук поне беше перфектно- топло и влажно.
                    Поздрави!
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Сега уикенда пак отварях сандъците - надявах се вече да пооцапаме центрофугата, обаче ще поизчакаме малко, само единия ми кошер е доста силен, има в магазина вече 3-4 почти пълни рамки, останалите има по 1-2, но не са хубаво пълни, а пък запечатани няма никъде още ...
                      Миналата година имах следния проблем долу в плодниците - пълнеха всичко с мед и майката нямаше къде да снася - сега е почти същото, пак майките почти няма къде да снасят, но в повечето кошери е пълно с пило Тоя турския стартовит нещо ги е побъркал явно Махам рамка със скоро люпещо се пило и я слагам в някой по-слаб, а тук слагам празна изградена, или ако нямам, дори и неизградена, само и само да имат работа и да не си мислят за глупости ...
                      Гледам още една тихо тихо са я подменили, също така имам още 1-2 миналогодишни, че дали не са и по-миналогодишни (с жълто са маркирани, ама това нищо не значи), обаче са поопърпани, та май не е лошо да ги подменя - ловешките са много хубави.

Отводка засега съм направил само една, много добре се развива, дори и добавих нови рамки, понеже бяха позапълнили съществуващите.
                      За втора отводка все още няма достатъчно пило, т.е. може, но ще отслабя съществуващите кошери, пък не ми се иска.

Тук може да видите някоя и друга снимка, произволно наснимани:
                      https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=6aa8f8a7ab

Ето няколко и тук:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1291.jpg
Прегледи:1
Размер:196.9 КБ
ID:5486288

Име:IMG_1303.jpg
Размер:236.8 КБ
ID:5486291

Име:IMG_1307.jpg
Размер:229.3 КБ
ID:5486292

Име:IMG_1311.jpg
Размер:160.5 КБ
ID:5486301

Име:IMG_1312.jpg
Размер:177.2 КБ
ID:5486302

Име:IMG_1315.jpg
Размер:276.4 КБ
ID:5486303

Име:IMG_1317.jpg
Размер:300.5 КБ
ID:5486307

Име:IMG_1327.jpg
Размер:181.6 КБ
ID:5486304

Име:IMG_1328.jpg
Размер:198.3 КБ
ID:5486305

Име:IMG_1329.jpg
Размер:220.3 КБ
ID:5486306
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Колега ако може даи кординати за тея маики от Ловеч че и на мен ми трябва някоя друга!Благодаря!

Коментар

В началото на Ловеч (идвайки от Троян), зад базата на Полицията, това са координатите, ако те устройват.
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Днес и аз вадих акациев мед, от 10 кошера извадих 5 тенекии, утре продължавам.
                            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Добре е, браво. Пълната тенекия, колко килограма е ?
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от magna72 Преглед на мнение
                                Колега ако може даи кординати за тея маики от Ловеч че и на мен ми трябва някоя друга!Благодаря!
                                * Телефон за заявка на ловешки пчелни майки - 0882 / 030 910
                                * Телефон в офиса в Ловеч - 068 / 603 767

Аз миналата седмица звънях, казаха ми, че нямат за миналата седмица, и да звънна тази седмица вторник или четвъртък, но и до момента още не съм звъннал ...
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X