Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Присаждане (ашладисване)
Свий
X
-
Не ти пречи да ги увиеш с алуминиево фолио домакинско или от изяден шоколаддано се хванат успех! Напръска ли лозите зимно ?
Коментар
-
Увих ги с найлонови торбички, надупчени с ножа за да не кондензира влагата. Пръсках овошките с бордолезов разтвор 2% преди месец. Тук-там и гроздето, но още не бяха опадали листата му. Следващия уикенд ще им правя Трифон зарезан и пръскане. Ябълката, крушата и маслините са подрязвани, останаха прасковите.
-
-
Малко февруарски присадки от мен.
Роза на разцеп. Все още имам плахи надежди.
Това е миналогодишна лятна присадка по неясен метод - нещо като опит за пъпка на чип бъдинг, ама всъщност клонче. Круша петровка върху подложка нещо, което реших, че е круша семеначе.
Това е черна черница върху бяла. Нямам големи очаквания.
Това е Самоковска циганка върху стара данайска ябълка. Ще ядем киселяци!
Това е откраднато калемче от най-ранната смокиня от наше село върху дворно семеначе на подобрена копулация. Нямам големи надежди. .
Коментар
-
Здравейте! ОТ Варна съм и искам да ашладисам около 30 едногодишни лозички с Мускат о`тонел.Търся да намеря от този сорт леторасти за калеми за зелено на зелено ашладисване.Искам да пробвам дали ще стане.Моля да помощ !
Коментар
-
Да.86 година изкарах курс лозарство и градинарство.87 год.с чичото на жена ми ашладисахме всеки от нас по 30 стари лози в лозето на тъста ми.При чичо й,лека му пръст-100% успеваемост,стар лозар, при мен се хванаха 28 броя-всички на разцеп бяха.Отогава не съм правил нищо.Но сега докараха вода до мястото на Боровец и реших да засея лозички и да видим какво ще се получи.Миналата пролет от пръчки във вода прорастих 30 броя лозички и ги засадих.–0 процента се хванаха
- 1 like
Коментар
-
Да.86 година изкарах курс лозарство и градинарство.87 год.с чичото на жена ми ашладисахме всеки от нас по 30 стари лози в лозето на тъста ми.При чичо й,лека му пръст-100% успеваемост,стар лозар, при мен се хванаха 28 броя-всички на разцеп бяха.Отогава не съм правил нищо.Но сега докараха вода до мястото на Боровец и реших да засея лозички и да видим какво ще се получи.Миналата пролет от пръчки във вода прорастих 30 броя лозички и ги засадих.–90 процента се хванаха.Та тях искам да ашладисам!!!
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар