Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Органичен начин на живот - мисия възможна!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Органичен начин на живот - мисия възможна!

http://tq-jenata.com/index.php?optio...itno&Itemid=58

За тази кафява сол ли става реч?

Аз ползвам в момента тази сол:
    http://www.kukuriak.com/%D1%85%D0%B8...1%D0%BE%D0%BB/

Ехоооооооооооооо, народе!
    За какви диети ми говорите?
    Аз само исках да се замислим, какво хапваме, и какво ядат нашите деца!
    Аз не пазя диети!
    Не мисля, че диетите са здравословни!
    Напротив, трябва да се приема ежедневно разнообразна храна, по-възможност от домашно производство!
    Не ползвам декоративна козметика,имаме 1 дка градина и си гледаме десетки плодове и зеленчуци за наше ползване!
    Поздрави!
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Относно бройлерите-става въпрос за различни породи, а не за различен вид хранене.
      А понякога(подчертавам-понякога) бройлерите наистина са по-вкусни отъ домашно отгледаните пилета, защото са много млади - по технология бролера трябва да е готов за клане на 56-я ден от излюпването. С обикновените домашни пилета не става... Не знам дали е еко и био, но засега само пълнея.
      "До кога, ти Катилина, ще злоупотребяваш с нашето търпение?" (мнение на Цицерон по въпроса).
      Не мога да се съглася с мненията на Кольо за доматите, дините и особено относно домашните пилета. Дали са на 56 дни или на 5-6 месеца, от домашните пилета по-вкусни няма.
      пп. Колкото до пълнеенето - те и бройлерите бързо пълнеят, а ма..., но това е тема за друга дискусия.
      Последно редактирано от trapper; 26-09-10, 16:40. Причина: пп
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Аз също като ученичка съм гледала бройлери за продажба!
        Продавахме ги като направят 45 дни!
        Още докато са на седмица им давахме едни лекарства против клека!
        Давахме им да ядат смески - не питайте какво има в тях - трупно брашно, рибно брашно, гадни добавки!
        Не е лесно да се отгледа здраво пиле без лекарства, особено ако пилетата са повече!
        С парите от тези пилета си купих навремето, преди 10 ноември говорим, касетофон Сони, голяма радост, ех!
        После като реших, че искам видеокасетофон, майка купи 60 прасета и разпореди аз и баща ми да си ги гледаме, продадем и да си купя каквото искам!
        Сега шега - работата краси човека , нали?

Коментар

Въпрос към Жулиета - има ли чалъм да се абонирам за бисквитите и кекса? Много вкусно изглеждат!
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Има, в днешно време на всичко му се намира чалъма!
            Пращам ти вкуснотии с куриер за твоя сметка, а ти лично ми връщаш празните чинии от сладките!

Коментар

Ееееее, аз ще изпратя няколко бутилки червено вино от най-хубавото . Мисля, че бартера си струва.
              Само DIESEL !!!

Коментар

Съжалявам, не става за вино!
                Ясен ми носи от неговото, не го сменям за друго в никакъв случай!

Коментар

Тогава бутилка чист, френски коняк - здравословно, екологично, ароматно, гарантирано, проверено, изпробвано . Мека топлина в зимната нощ. Предложението за бартер е абсолютно сериозно.
                  Само DIESEL !!!

Коментар

Не пия коняк, никакъв твърд алкохол, не пия, не пуша, да се чуди човек какво остава?

Коментар

• От: Органичен начин на живот - мисия възможна!

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                      Не пия коняк, никакъв твърд алкохол, не пия, не пуша, да се чуди човек какво остава?
                      Ето - мисията е възможна. Жалко за бартера ............. Така се бях наточил на кекса, че вече се виждах с парче в ръката. Ами тогава какво да предложа? Сувенирче от замъка Шамбор?
                      Само DIESEL !!!

Коментар

Стига оспамвахме темата, че ти си лесен, Ясен ти е далеч!
                        Не може да те ухапе по ухото! Мен питаш ли ме като съм му на една ръка разстояние!
                        Ще слючваме сделките на ЛС!

Коментар

Мишо, мислил ли си на какво би заприличал един кекс ако пропътува няколко хиляди киломтера?
                          По-добре ела за Коледа и Нова Година, и опитай пресен такъв.
                          И може да си поговорим за разните съвременни измишльотини на тема "еко" и "здравословно".
                          Всичко е плод на разгевезените западняци. Да ги впрегна да карат трактора цялден, пък да ги видя дали ще направят разлика във вкуса между домашно и промишлено пиле. Тя си съществува, но не е задължително това което е промишлено да е вредно... Измислици-премислици, жалко, че много хора им се вързват вместо да мислят със собственият си разум.
                          Извинявам се за крайното мнение, но така мисля. Разните модни увлечения не ме интересуват. В другия случай би трябвало да стана педал. Щото е модно...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, давам ти гаранция, че моя кекс за 72 часа, няма да му стане нищо, дори ще е по-вкусен!
                            Това, което наричаш съвременни измишльотини, са го правили преди хиляди години нашите прадеди!
                            При мен не е модно увлечение!
                            Детенце ми е на диета без глутен и казеин по здравословни причини!
                            Заради него правя всеки ден хляб и сладки без глутен!
                            Повярвай ми, по - вкусно е!
                            Аз никога не съм се водила по модата и няма да го правя!
                            Ако един ден имам удоволствието да се запознаеш, ще се убедиш колко обикновена и земна съм!
                            Последно редактирано от Жулиета; 09-12-10, 22:20.

Коментар

Не се и съмнявам. Знам, че правиш всички тези (странни за мен) ястия заради адаша, надявам се да се оправи.
                              Но си държа на мнението, че има много празни глупотевини с етикет "еко" или "био", и много хора са жертва на западняшката мания за здравословен живот.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

А нещата изобщо не са сложни.
                                Съвременният човек живее непълноценен (от гледна точка движение и физическо натоварване) живот. Докато въпросният начин на живот е само леко изразен - пълноценните храни са просто излишни. Когато обаче този начин на живот стане система, правило и се задълбочи - тогава вече пълноценните храни стават не просто излишни, а направо противопоказни. Така вече се оказва, че телешкото е по-подходящо (именно подходящо, не по-добро) от свинското; белият хляб от черния; маргарина от маслото и т. н. Така съвсем обективно, ерзац-храните излизат на преден план: Оказва се, че трябва да употребяваме обезмаслено масло; обезсолена сол; обеззахарена захар; обезмеснено месо...
                                Тук вече се намесват и разните явления, които са в сферата на чистата шмекерия, и които всъщност винаги са си съществували, но в днешно време избиват натам, че хранително-вкусовата индустрия силно корелира с химическата и едва ли не нефтопреработвателната. Елементарни търгаши спекулират с измислени категории. Без понятие за същността, се скандират лозунги (но да не зачекваме темата за пустите му ГМО).

Колкото до малкият Ники и кекса без глутен - всъщност изобщо не става въпрос за някакво особено "органично" (като че ли има някакво друго) хранене, дори не и за здравословно. Просто това е една налагаща се лечебна диета - специфичен режим на хранене, ограничение породено от нещастни обстоятелства.
                                Последно редактирано от davc; 10-12-10, 19:10.
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X