До: Koя е най-качествената марка автомобили.
Имам предвид качество като издръжливост. Анкетата е малко непълна,даже доста,за което се извинявам. И не става дума за„Олеле мисля си,че това ще издържи“,а „Е тая кола я карах 15 години “. На база опит е анкетата.Отново се извинявам за няколкото изпуснати марки. Ако някой мод може,да редактира: видимост на гласувалите(НЕпублична) и марките автомобили.
“. На база опит е анкетата.Отново се извинявам за няколкото изпуснати марки. Ако някой мод може,да редактира: видимост на гласувалите(НЕпублична) и марките автомобили.

Имам предвид качество като издръжливост. Анкетата е малко непълна,даже доста,за което се извинявам. И не става дума за„Олеле мисля си,че това ще издържи“,а „Е тая кола я карах 15 години
 “. На база опит е анкетата.Отново се извинявам за няколкото изпуснати марки. Ако някой мод може,да редактира: видимост на гласувалите(НЕпублична) и марките автомобили.

като влезеш в сервиза само за една диагностика и са ти садрали кожатаа първоначално
като влезеш в сервиза само за една диагностика и са ти садрали кожатаа първоначално После почват едни гимнастики -това е за смяна онова за изтриване на грешки и т.н.
После почват едни гимнастики -това е за смяна онова за изтриване на грешки и т.н. Вече нямат интерес да правят  здрави автомобили които до карат по 100 000 км без да се развалят
Вече нямат интерес да правят  здрави автомобили които до карат по 100 000 км без да се развалят
 Подхващам форд мондео 2007изпатка чипа на имобилайзера във ключа за запалване
Подхващам форд мондео 2007изпатка чипа на имобилайзера във ключа за запалване 
 Сглобена познай къде
 Сглобена познай къде Сещай те се......................
Сещай те се......................

но и това е друга тема. Свързано е с приоритетите при здравината преди и сега. Преди - производителите и хората каращи коли са държали колата и да й се счупи нещи, да продължи да върви още малко. Трака, скърца, клати се, подскача, няма значение, важното е да даяни още
 но и това е друга тема. Свързано е с приоритетите при здравината преди и сега. Преди - производителите и хората каращи коли са държали колата и да й се счупи нещи, да продължи да върви още малко. Трака, скърца, клати се, подскача, няма значение, важното е да даяни още 
Коментар