Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Koя е най-качествената марка автомобили.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Koя е най-качествената марка автомобили.

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    и качествените са от другата марка.
    При толкова много тестове, и то от Германци, как пък един път Мерцедес не показа повече качества.
    Ако някой може да покаже, технически тест в който модел на Мерцедес има повече качества, ще ми е любопитно да го видя.
    Останалото е фенщина и PR
    Съгласен съм с колегата! В последно време, разбирайте близките 10 години корейските автомобили са винаги в челните места по надежност , за пример мога да дам едно нищо и никакво автомобилче TICO, което се оказа чук.

Коментар

Първоначално публикуван от texudo Преглед на мнение
      Съгласен съм с колегата! В последно време, разбирайте близките 10 години корейските автомобили са винаги в челните места по надежност , за пример мога да дам едно нищо и никакво автомобилче TICO, което се оказа чук.
      Да, но колко Тико-та в момента се движат по пътищата? Аз лично за последните 1-2 години съм видял две или три. Това че са евтини и лесни за подръжка не значи че са надеждни? Както един колега беше сравнил в друга тема корейското Мусо - преди 10 години беше истински лукс, сега е клекнало и едвам върви. Пример са и софийските бакшиши - това че карат Хюндаи не значи че Хюндай е най-надеждната кола, а значи (първо) че това им дава фирмата (обикновено тя е илизингодател) и кола, която струва 30 000 лв им излиза 60 000 лв, и (второ) като са толкова много коли имат фирмен сервиз, където им излиза евтина подръжката, отделно че сума ти неща се побългаряват. Това не значи че Хюндай е по-надежден от Мерцедес или Тойота. Със същия успех такситата ни тук можеше да са Е-класи, ама ще возят не на 60 ст а на 60 евроцента.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        и качествените са от другата марка.
        При толкова много тестове, и то от Германци, как пък един път Мерцедес не показа повече качества.
        Ако някой може да покаже, технически тест в който модел на Мерцедес има повече качества, ще ми е любопитно да го видя.
        Останалото е фенщина и PR
        Принципно съм съгласен с теб ,но дай да наредим един 20год мерцедес до един 20год орел примерно и да почнем сравненията като екстри возия издържливост на двг,издържливост на купе и тнт.Точно тези технически тестове са PR ПП.изключвам американците
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

М-у другото не съм притежавал собствен мерцедес но,ако някой ден случайно забогатея за да мога да го подържам ще си купя
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Притежавам МБ-и може би съм пристрастен,но относно качествата,нещата въобще не са пресилени.Карам го около 130 000км,главно на газ.Сменил съм комплект спирачни дискове-предни,накладки 2-комплекта,един шарнир и два амортесьора ,задни и едни свещи.Имал съм ,американски,коли,френска,италянска/никога повече/корейска/Тико-на 1-г./ и японски,единствено те се доближават до издръжливоста на немските,но са им скъпи частите.

Коментар

Първоначално публикуван от emdless4 Преглед на мнение
              Да, но колко Тико-та в момента се движат по пътищата? Аз лично за последните 1-2 години съм видял две или три. Това че са евтини и лесни за подръжка не значи че са надеждни? Както един колега беше сравнил в друга тема корейското Мусо - преди 10 години беше истински лукс, сега е клекнало и едвам върви. Пример са и софийските бакшиши - това че карат Хюндаи не значи че Хюндай е най-надеждната кола, а значи (първо) че това им дава фирмата (обикновено тя е илизингодател) и кола, която струва 30 000 лв им излиза 60 000 лв, и (второ) като са толкова много коли имат фирмен сервиз, където им излиза евтина подръжката, отделно че сума ти неща се побългаряват. Това не значи че Хюндай е по-надежден от Мерцедес или Тойота. Със същия успех такситата ни тук можеше да са Е-класи, ама ще возят не на 60 ст а на 60 евроцента.
              Ако ми покажеш един мерцедес от ниския им клас ,А или Б класа, от последните 2-3 години,който ще издържи колкото едно Акцент-че или i30-ка ми се обади.

Аз лично допреди да си взема Санта Фе-то не бях чел корейски(бг форуми за съответните марки) форуми. Изумително е колко малко оплаквания има от колите. На най-новите може да има някъв бъг по електрониката и модерните контроли,ама или ги викат веднага в сервиза,или просто го сменят веднага и то гаранционно(ако е единичен случай).

Edit: Никой не критикува Мерцедесите отпреди 20 години,те са буквално неразрушими. Говоря за тези от последните години. http://www.youtube.com/watch?v=saV3hUUry-4
              Последно редактирано от Dino; 17-06-09, 22:37.
              Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
              Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
              Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от emdless4 Преглед на мнение
                Примера с Tico-то засяга само едно от качествата на даден автомобил, а именно издръжливост в експлотационен период, но качетсвата на един автомобил не свършват с това. С този пример не съм искал да давам насока на темата и не бива под качесвто да се разбира единствено и само надежност. Темата е много обширна ,качествата могат да бъдат разглеждани като много показтели: Сигурност,екология,надежност, поведение на пътя и изън него, комфорт и т.н.

Коментар

Имал съм Тико-страшно здрава кола и страшно икономична,докато не започне да се чупи.Скъпи части,керамични бутала и др.За пример мога да дам че ремака на ангренажа се сменя на 90 000км,но издържат и по-120 000 когато го забравиш.

През последните 5-10г,от Мерцедес,стигнаха до извода,до който много фирми,преди тях бяха стигнали.Че се печели и от резервни части а не само от коли.Никой не иска да прави автомобили,които 20г.не дават дефекти и се карат.Хората обичат новите неща,не случайно китайците завладяха света,с ефтини и все по-нови неща.
                  Последно редактирано от kinex; 18-06-09, 05:42. Причина: сливане

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    Имал съм Тико-страшно здрава кола и страшно икономична,докато не започне да се чупи.Скъпи части,керамични бутала и др.За пример мога да дам че ремака на ангренажа се сменя на 90 000км,но издържат и по-120 000 когато го забравиш.
                    Е, ние имахме такова служебно. От 100000 нагоре се превърна в дупка за пари. А не е карано като служебно.

Абе, не мога да кажа нищо хубаво. Беше от тия, правени в Турция, или нещо такова.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Алфа Ромео 164 Тwin Spark 2.0 Forever !!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Aвтопрес 2001
                        -Hyundai Elantra печели най-високо ниво на оценка в своя клас Северна Америка.

“J.D. Power and Associates” обяви Hyundai за най-високо оценената марка в масовия клас. Притежателите на автомобилите с тази марка са имали най-малко проблеми,в срок от три години, в сравнение, с която и да е друга марка извън “примиум” класа и този на камионите.

В допълнение към силното представяне е и наградата на Hyundai Elantra за най-висококачествен автомобил в компактния клас. От своя страна новият Genesis силно надхвърля изискванията за средно-голям “примиум” автомобил.

За последните четири години това е втори път, в който Hyundai става притежател на този приз. Отличието е както за Hyundai Elantra, така и за Hyundai Accent, който е в топ три на своя клас.

За да се получи този резултат се отчитат 228 фактора, сред които, цялостно удовлетворение от шофирането, поведение на двигател и трансмисия, проблеми на дизайна, дефекти и много други.

„Изпреварването на конкуренцията е още едно доказателство за отдадеността на всички членове на голямото семейство на Hyundai” каза президента на Hyundai за Америка - John Krafcik. “Също така сме удовлетворени от постижението на Genesis, който стана кола на годината тук, както и от представянето на икономичната Elantra и Accent.”
                        Е това вече е VDS.
                        Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                        Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                        Volkswagen Bora AKL

Коментар

най-добрата е тази, кояато можеш да си позволиш

Коментар

Първоначално публикуван от alitsiap Преглед на мнение
                            най-добрата е тази, кояато можеш да си позволиш
                            И аз съм Съгласен Най - добрата е тази, която можиш да си позволиш.
                            Но Съм за Мерцедес 124-та им е една от най - издръжливите коли. Забравих коя държава беше, който използват тези Мерцедеси за Такси.Изминават над 2 000 000 км без нищо да барат и ремонтират, само масло наливат и гориво. Гледах го по ТВ.

Коментар

Първоначално публикуван от ivako Преглед на мнение
                              преди.. Мерцедес,сега - всички са боклуци вече
                              За съжаление е така. В Близкия Изток все още си джиткат доста W123- ки дизел на по 30+ години без явни признаци на амортизация. Надали някой съвременен модел би повторил това.

Коментар

Аз имам 2 "пури" 126 280ЕС-Е.Не е още измислена нито возията им нито здравината-това е истиския немски дух-автомобил без дух е като мед през стъкло.Всички японци естествено,но начело е Лексъс.
                                Последно редактирано от tuni; 15-07-09, 16:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X