Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Koя е най-качествената марка автомобили.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Koя е най-качествената марка автомобили.

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
    Не претендирам за „ТОВА Е ВЯРНОТО,ВСИЧКИ СТЕ ИДИОТИ И НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ“,просто пиша поста като ИЗУМЕН. Нито ме грее,че е Хюндай на първо(второ пето,петдесето или което и да е място) или че ВАГ са на последно. Все ми е тая. Интересно ми беше какво мислят хората и затова пуснах анкетата. А изявления от рода„ ТАКИВА НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЗА ПУСКАНЕ ВЪВ ФОРУМА“ звучат малко или много диктаторски. И макар че с мод не се спори,смятам че това е малко повече от нужното.Да,може да не съм прав с пускането на точно това сравнение,може да не е съгласен някой и това е нормално. Ако толкова иска някой да премахне темата-добре,аз не печеля от тази тема,нито ми зависи животът от нея. Пак казвам,просто бях любопитен какво мислите вие и затова пуснах и анкетата.

А Ауди е във ВАГ,заедно със Сеат,Ламборгини,Бентли и Бугати. Дори Скания е във ВАГ.
    Прочети какво точно е написал Гоблин. Нещо не си го разбрал май. Още повече подозирам, че той е отвъд океана, така че явно черпи от извора. САМО НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЯМА ЛЕПНАТО ДОЛУ - МОЛЯ НАПИШЕТЕ ОТ КЪДЕ СТЕ))!!! Иначе си спори с модовете. Едва ли кой знае какво ще ти се случи. Максималните наказания са рязане на парчета от тялото или пък разчекване с кон

Спирам в тая тема, че като си пишеш сам следва и да вземеш хапчета после.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Извинявам се,ако съм засегнал някого. И визирам Goblin. Зачитайки се задълбочено в поста му се вижда,че пак съм в грешка. По-добре да пия една студена ракия и да ви пиша утре.

Наздраве.
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
        Не претендирам за „ТОВА Е ВЯРНОТО,ВСИЧКИ СТЕ ИДИОТИ И НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ“,просто пиша поста като ИЗУМЕН. Нито ме грее,че е Хюндай на първо(второ пето,петдесето или което и да е място) или че ВАГ са на последно. Все ми е тая. Интересно ми беше какво мислят хората и затова пуснах анкетата. А изявления от рода„ ТАКИВА НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЗА ПУСКАНЕ ВЪВ ФОРУМА“ звучат малко или много диктаторски. И макар че с мод не се спори,смятам че това е малко повече от нужното.Да,може да не съм прав с пускането на точно това сравнение,може да не е съгласен някой и това е нормално. Ако толкова иска някой да премахне темата-добре,аз не печеля от тази тема,нито ми зависи животът от нея. Пак казвам,просто бях любопитен какво мислите вие и затова пуснах и анкетата.

А Ауди е във ВАГ,заедно със Сеат,Ламборгини,Бентли и Бугати. Дори Скания е във ВАГ.
        Не виждам за какво се стягаш, едва ли не го приемаш лично че журналиста е писал меко казано неточности. И не виждам защо си изумен, Хюндай е изключително солидна фирма и е на път да извърши големи неща. Коментирал съм ги в една тема за автосалона в Ню Йорк тази година, можеш да видиш какво ми е мнението за тях. Още повече че в България май са сред малкото фирми със солидна и разбрана дилърска мрежа.

Просто съм привърженик на точната информация, а писаното (превежданото) от журналистите е неточно. Това е.

ПС Това го писах преди да прочета последното мнение.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не знам за студената ракия, но Тойота я нямаш в списъчето, явно тя и Нисан са в "друга марка"?
          Зима иде

Коментар

преди.. Мерцедес,сега - всички са боклуци вече

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
              Не знам за студената ракия, но Тойота я нямаш в списъчето, явно тя и Нисан са в "друга марка"?
              Нали има ЛАДА... Ше гласува за нея
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

То много намалели производителите на автомобили,не знаех,че така се е получило.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Нали има ЛАДА... Ше гласува за нея
                  търсих и не намерих тойота да гласувам.

иначе ладата си е здрава, пък и всичко и се оправя без електроника, сглоби си сам ;-)

към иво от по-предния пост: и аз чувам, че мерцедесите май са ги развалили, но нямам възможност да притежавам такъв и да проверя, дет се вика от първа ръка.

Коментар

От тая тема разбрах само, че Гоблин крие къде са намира, за което никой не му се кара и че Хюндай Туксон бил "скрит талант". Иначе мисля, че не е лошо да се разгледат и конкретни модели, не само марки, ама пък тогава темата ще станеееее... Или по-точно да се каже тая марка, тоя модел са страшни или тая, тоя модел са с много дефекти.

Гоблин споко. Да не реагираш, като повечето модове и отговора ти да е:

"Щом много искаш да знаеш, аз съм еди къде си, ако е толкова важно. Не спамете темата"

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                      От тая тема разбрах само, че Гоблин крие къде са намира, за което никой не му се кара и че Хюндай Туксон бил "скрит талант". Иначе мисля, че не е лошо да се разгледат и конкретни модели, не само марки, ама пък тогава темата ще станеееее... Или по-точно да се каже тая марка, тоя модел са страшни или тая, тоя модел са с много дефекти.

Гоблин споко. Да не реагираш, като повечето модове и отговора ти да е:

"Щом много искаш да знаеш, аз съм еди къде си, ако е толкова важно. Не спамете темата"
                      Абе питай го как ще ни стигнат американците, като са толкова часа назад във времето
                      Иначе е таен агент далече, и не трябва да се разкон...( на там не знам как се пише )

ПП: ЛАДА НИВА са много здрави и глупакоустойчиви. За справка албумът в профила ми
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

ЩОМ МНОГО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ, АЗ СЪМ ЕДИ КЪДЕ СИ, АКО Е ТОЛКОВА ВАЖНО. НЕ СПАМЕТЕ ТЕМАТА !!!

Хе хе хе
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ей тия модератори почват да ме кефят всичките. Вече свалям лозунга "Само Lazar е от наште, другите са безсмъртни" - хехехе.

На изток вече е време за сън.

Коментар

И малко по темата...

Най-добрата марка, е тази която е склонна да плати най-много за този пост.

А винаги може да се измислят няколко причини по които Тата да е по-добра от Г-класата... например...

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                              То много намалели производителите на автомобили,не знаех,че така се е получило.
                              Кризата ги мачка явно
                              Зима иде

Коментар

колеги, забравили сте в списъка марката TOYOTA. Според мен в момента са на първо място, а и никаква криза не ги тресе.Явно има защо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X