Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Koя е най-качествената марка автомобили.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Koя е най-качествената марка автомобили.

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
    И малко по темата...

Най-добрата марка, е тази която е склонна да плати най-много за този пост.

А винаги може да се измислят няколко причини по които Тата да е по-добра от Г-класата... например...
    Е правилно! Тата-та тира-ра-рааа... Тя е ама к'во да пра'йм като автора е забравил и Дачията и Москвето.

Сериозно Ако някой тази тема я поокастри и да добави поне по-известните марки автомобили в България ще е по -подходяща за раздела в който е сега, че форума е сериозен и много четен от всички.
    Ако ли не - хайде при чичо Юли!
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от nea Преглед на мнение
      колеги, забравили сте в списъка марката TOYOTA. Според мен в момента са на първо място, а и никаква криза не ги тресе.Явно има защо.
      Тресе ги и си нямаш на идея колко здраво, но големите имат по-големи резерви да губят, а я прочети какво се случва с някои американски компании, които фалират, а може и да са по-големи от Тойота.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Хехе! Руски автомобили и качество. ГОЛЕМА СМЕШКА.

Здравина и качество са две различни неща. А пък и не са толкоз здрави. Митове и легенди. Карал съм и такива, и няма да повторя.

Иначе, вЕрно производителите доста били понамаляли, а FIAT явно е купил и Тoyota.

Макар че и тойотите не са това, което бяха. Мерцедес - също. Имам прекалено много приятели, дето пищят и от мерцедес и от BMW. В белите държави, с чистите и спретнати пътища, може и да карат повече, ама тука - не.

NISSAN се сдушиха с Рено, Volvo и те - съответно и те не са това, което бяха.

Мешавина ПЪЛНА!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има две книжки колеги ,които трудно се намират,а и "трудно" се четат,независимо ,че са на български :"Пътят на TOYOTA" и "По пътят на TOYOTA".За последно ги видях януари в мола.Интересно е да се коментират,но може би в друг раздел на форума.

Коментар

До преди 5 години Тойота ,в днешни дни Субару! Категорично!
            Разбира се става въпрос за масов автомобил.

ПП Ега ти и анкетата !?!
            Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
              ... Ега ти и анкетата !?!
              И аз!
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

То освен марки има и модели.
                ML получи малинка за най-трошлива кола в родината си. Годината само ми се губи.

Коментар

Субару -марка с пословична здравина да липсва в анкетата
                  LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
                  Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    ...
                    Initial Quality Study е впечатлението което собствениците имат от колата през първите 90 дена след покупката. В това изследване се разглеждат не толкова здравината, колкото впечатлението от продукта. Дали ще проскърца. Дали миризмата на ново е приятна или не. Дали ще има проблеми. Ако е имало проблеми - как се е справил дилъра с тях.
                    ...
                    В тази връзка се сетих, че миналата година бях на лекция на един скандинавски Професор който сподели няколко интересни факта (не съм ги проверявал лично).
                    Тъй като покупката на кола е най-вече субективен избор базиран на Харесва ми / не ми харесва, то БМВ имат няколко Специалиста отговарящи Специално за МИРИЗМАТА в Новата кола и то не с Дезодорант, а дълготрайната миризма на материалите и смесването на различните аромати от различните материали!!! Също така имали 7 Акустика който се занимавали със ЗВУКА от ЗАТВАРЯНЕТО на Вратите!!!! Защото като избираш кола се качваш и затваряш вратата първо! т.е. Вниманието към Детаила е Много голямо и очевидно си върши работата

Коментар

малко се бъркат понятията "най-хубава" и "най-приятна за каране" с "най-качествена" /т.е. такава с най-малко дефекти от какъвто и да бил характер/...

Специално новите Мерцедес, БМВ и Ауди са бъкани със всякакви системи, които малко или много създават проблеми /нужда от посещаване на сервиз/...

От тази гледна точка е доста вероятно Хюндая да излезе по-качествен - по-малко посещения в сервиза за "софтуерни проблеми"...

Наскоро видях Ауди Кю 7 за два куфара пари, на което протекъл люка и вътре имаше поне 2 кофи вода... Ако вместо за 200+ вземеш кола за 70 хиляди, която е по-бавна, по-гадна за каране и т.н., но няма протекъл люк... Коя е по-качествената?

А хората, които си купуват нови коли много рядко се интересуват какво ще представлява колата им след 10-15 години!!!
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

На Мерцедес вече му плащаш при покупка ЕмблематаНяма го онова качество както едно време .То и за другите марки Автомобили се отнася Здравото беше до 95-98 година От там на татък .................

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                          На Мерцедес вече му плащаш при покупка ЕмблематаНяма го онова качество както едно време .То и за другите марки Автомобили се отнася Здравото беше до 95-98 година От там на татък .................
                          Много си прав колега и моето мнение е такова, за жалост производителите са станали крайно меркантилни а и многото електроника и желанието да бъдат все по-луксозни,икономични,бързи,сигурни и т.н. се губи някаде по пътя здравината!
                          LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
                          Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g
                            То и за другите марки Автомобили се отнася Здравото беше до 95-98 година От там на татък .................
                            Това е точно като възприятието "Ех, колко е скапано новото поколение". И в днешно време има завидно надеждни и готини изпълнения. Хайде коментирай Мазда 2, 3, 6, Хонда Акорд, Сивик, ЦР-В, Субару Форестър, даже Форд Мондео, Фиеста или Опел Инсигния. Мога да продължа и с много други качествени коли. Намери ми солидни кусури в изброените.
                            Vitara 2.0 V6
                            Honda CRV (Gen 1)
                            Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                            ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                              Това е точно като възприятието "Ех, колко е скапано новото поколение". И в днешно време има завидно надеждни и готини изпълнения.
                              Мога да продължа и с много други качествени коли. Намери ми солидни кусури в изброените.
                              На Дедо каруцата с магарето е още по надежна... Як двигател, много обем, и лесно и евтино се тунингова... За 500/700лв. е на 2 години
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Баш най качествената марка кола,не може да се каже на 100% коя е,всеки модел си има и кусур,но аз залагам на японската марка - мазда и митсубиши.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X