Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малък градски автомобил до 5000лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Малък градски автомобил до 5000лв.

Първоначално публикуван от Squirt Преглед на мнение
    А какви според вас са най-важните екстри в подобен тип автомобил?
    Аз търся с ABS, ESP, възможно повече Airbags и климатик разбира се. Заден парктроник ще се сложи при всички положения. Друго на тоя етап не ми се струва важно.
    Вие как мислите ?
    Зависи от ползвателя. На мен за градска кола климатик + екстрите на голф 2(пепелник и задна) ми стигат. Системи за безопасност колкото повече, по-добре.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

за малка градска кола е важно да загравя бързо, не да караш с шапка и ръкавици и като се постопли, вече да си стигнал...
      Cherokee WJ 4.0L- NP242
      Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

А, защо не погледнете хонда сивик?
        Цените на модела от 2006 са ниски, а и някой са без ДПФ. Дали бензин или дизел, въпрос на избор.

Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
          за малка градска кола е важно да загравя бързо, не да караш с шапка и ръкавици и като се постопли, вече да си стигнал...
          Малките бензини,загряват бързо.
          Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

А относно загряването и стоплянето - хората с Фиеста имали ли сте проблеми зимата, тъй като от различни страни чувам, че в студеното време е много бавно стоплянето и бързо изстиването на купето ?

Коментар

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
              Големите бензини, загряват още по-бързо
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
                ..така де
                ..... за малка,градска кола,понеже и аз съм в подобно търсене
                Тойота Ярис с 4 врати е моето предпочитание,ама много гният тези ламарини бре...
                .
                Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Имам едно Чероки 4.0 Загрява бързо, автомат е, има климатик.

Коментар

....ама голямото купе,се затопля по-бавно от малкото
                    Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

....ама голямото купе,се затопля по-бавно от малкото
                      На жена ми Мерцедеса (3.2 бензин), зимата парното почва да духа топло, буквално след 400м. За същото разстояние, бензинов Колт не реагираше, при все, че има добро парно и грее сравнително бързо.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        На жена ми Мерцедеса (3.2 бензин), зимата парното почва да духа топло, буквално след 400м. За същото разстояние, бензинов Колт не реагираше, при все, че има добро парно и грее сравнително бързо.
                        М104 много бързо загрява, потвърждавам. Ама нито е в малка, нито в градска кола. Иначе предлагам и е под бюджета.
                        Ford Maverick II 2.3 XLT
                        Ford Mondeo MK5

Коментар

..така де
                          ..... за малка,градска кола,понеже и аз съм в подобно търсене
                          Тойота Ярис с 4 врати е моето предпочитание,ама много гният тези ламарини бре...
                          .
                          Купувана от тук нова, след 7г на 70К км се продаде за 7Клв, но защото стана малка, нямаше ръжда. Според мен е добра кола
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                            М104 много бързо загрява, потвърждавам. Ама нито е в малка, нито в градска кола. Иначе предлагам и е под бюджета.
                            Ми, тя си го кара съвсем успешно и из града За мен най-големият бонус е че е практически безпроблемен. Пък и предпочитам да ми возят детето в по-монументална кола, вместо в малолитражка.

Коментар

Най бързо загряват тези, които имат проточен нагревен модул (от подгревни свещи). Палиш.. 1-2 минути и се усеща ..........,а то практиката съм доволен и от предкамерните дизелаци 1.6,1.9 при ГолфУ.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Големите бензини, загряват още по-бързо
                                Jeep Grand Cherokee ZJ 5,2,превключваше на газ на около 1700 оборота.При -15С,сутрин,паля,вдигам оборотите,за да мине на газ и чистя снега(леда),след 2 минути тръгвам.Духа топло,стрелката едвам е отлепила.Ситроен Саксо,1,0.Паля,чистя и тръгвам.Духа топло.При -15 и 40С е топъл въздух.Дизеляка(ако запали),трябва да му пусна климатика,щото стъклата са се изпотили от учестеното ми дишане.
                                Последно редактирано от Krelion; 15-07-19, 22:13.
                                Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X