Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Първоначално публикуван от zazero Преглед на мнение
    Темата започва така
    http://youtube.com/watch?v=3ShJZnH3flQ ..........
    Какво искаш да кажеш с това?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ами можеби ,че темата трябва да се казва"умни електроники....крава на лед",без ровъри,и тогава ще има повечко смисъл да обсъдиме "електрониките",а може и кравите да обсъдиме,и не само тези дето са на лед.Щото някак си от името на темата излиза,че друга марка не може да е в същата ситуация...дали?Ти какво мислиш,че искам да кажа с това?Знам ли какво приказвам?Изобщо в тая държава някой знае ли какво приказва?А ти като видиш първото и след това второто клипче какво си мислиш,че казвам?Или много трябва да ти се обяснява?И всъщност по тая тема единствения ми коментар е адресиран към колегата Стефан и той е,простете ме за вулгарния език-каза ли нещо или се из - а? ...... много хубав български израз,между другото.....

Коментар

Пич, не се ядосвай толкова бе! Нищо не е станало. А и виж откога е тази тема.
        Поздрави.

Коментар

Я по-подробно за хубавите български приказки?

Коментар

баси веселите пичова сте. Някой ви каже копче и вие "не е копче, а е зелено"

PS.ей я де е гората, да покараме заедно, а
            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Според мен е зрителна измама...

Коментар

Там е белята, че не е. Тия сбъркани компютри с малоумни алгоритми, освен че не дават на колата да помръдне, ами и трошат съединители и каквото друго успеят. Колко народ рева и от парите и от студа ...

Коментар

дет викам аз, Стефане, ако карате по Rio de Lajnare ти с УАЗ-а и
                  zazero с RR Vogue снимайте много, а ако е сряда си заплювам една задна седалка като зеленчук в УАЗ-а ако няма - кво мерите -

Коментар

Така е колкото повече електронни платки по машината толкова повече грешки и пари...за ремонт

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                      дет викам аз, Стефане, ако карате по Rio de Lajnare ти с УАЗ-а и
                      zazero с RR Vogue снимайте много, а ако е сряда си заплювам една задна седалка като зеленчук в УАЗ-а ако няма - кво мерите -
                      Има ли нещо организирано? Или.... Че и на мен ми се гледат "електроники" в кал...

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
                        Има ли нещо организирано? Или.... Че и на мен ми се гледат "електроники" в кал...
                        Въпр. ми беше реторичен.

Коментар

Нищо не можеш да им гледаш на електрониките в калта, щото няма какво толкова да продадем, за да ги платим. Пък и не е лесно да се изхвърлят, за да се отърве от тях колата.

Коментар

От една мокра и стръмна полянка нищо няма да им стане. Давайте да ги пробваме. Кой каквото по ново има. Към средата и до края на март условията ще са подходящи. Ще се събереме и ще стане купон.
                            Колегите с "паркетници" да дават заявки. По хард машините също да са на разположение. Накрая довършваме спора в някое уютно кръчме.

Коментар

прав си,Андро,няма да се ядосвам пък и темата е стара.само да кажа,че в исландия незнам да подготвят уазки.ако бъркам нека някой ме поправи.не бе.не че не уважавам уазките,ама ако бяха толкова добри цял свят щеше да ги кара тях май.аре сега да бегам към бул.Цар Борис на тест "он роуд",макар че за мене там си е оф от всякъде.поздрави на всички.
                              Последно редактирано от kinex; 20-01-09, 12:15. Причина: неподходящ език

Коментар

Не величая УАЗ-ките, но пък на живо съм виждал каква смешка е на плажа Мерцедес МЛ на пясък /бяхме заедно с Иван Попов и др./ и също така съм гледал туарега в с. Лозево /ендуро Шумен/ на Дъглас от форума какви смешки са. Но това не означава, че УАЗ-като, МЛ, или Туарег са лоши машини. Всяка от тях има своето основно предназначение, което е различно от основното предназначение на другите марки и модели.
                                Разбрахте, нали, че и картофите с бомби могат да се вадят, но не това име предназначението.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X