Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Специален поздрав за любителите на изискания паркет!

http://youtube.com/watch?v=3ShJZnH3flQ

До: Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Не! Електрониките в случая нямат общо... Но виж гумите за Ф1 да!
    VPetrov.photography

Коментар

Феноменално.
      Без тракшън контрола е паметник.

Коментар

И гумите му ,гледам са изискани-пистарки.
        Усилията дето хвърли този за 1-2 метра са показателни .
        А до него кротко си мина някакво "Самурайче' и си паркира на "неговото "си място.А, да и някакъв "Патрол"загрози клипа.А точно ставаше интересно наравното ,защото всеки ще каже ,"ама вижте наклона"
        B+

Коментар

Абе нещо не можеше да ги развърти хубаво и да ги чисти... Май електрониката в лицето на тракшъна май има пръст
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

На малкия пикап гумите са пак от формула едно, но употребявани! ОБАЧЕ! Соти каза - даваш целата газ и излиза. Не само го каза, ами направо го демонстрира. При подобен супер хлъзгав терен с наклон направи НА МЯСТО 90 мили в час и пикапчето издрапа. БЕЗ да е 4х4!!!
            Значи задкормилното устройство е виновно!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              На малкия пикап гумите са пак от формула едно, но употребявани! ОБАЧЕ! Соти каза - даваш целата газ и излиза. Не само го каза, ами направо го демонстрира. При подобен супер хлъзгав терен с наклон направи НА МЯСТО 90 мили в час и пикапчето издрапа. БЕЗ да е 4х4!!!
              Значи задкормилното устройство е виновно!
              Тракшъна тук не дава да ги въртиш така - и педала в пода да забодеш пак същото.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Абе мани ги тия скачащите би Димо! Ще падна от столо заради тях. Свят ми се завива докато ти прочета писанието!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Тракшъна тук не дава да ги въртиш така - и педала в пода да забодеш пак същото.
                  Дали е така.
                  Само на Астра GSI съм виждал да бута педала на газта както при АБС.
                  Всички тракщъни се стремят да изравнят оборотите на четирите колела. Вдигаш 100 на място а спирачките си цъкъркат.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Дали е така.
                    Само на Астра GSI съм виждал да бута педала на газта както при АБС.
                    Всички тракщъни се стремят да изравнят оборотите на четирите колела. Вдигаш 100 на място а спирачките си цъкъркат.
                    На Кадилак STS и на последната Е-класа като дадеш газ на лед и оботомера не отлепя повече от 1500 оборота и усещаш как спирачките здраво стискат да не би някое колело да се развърти... И нищо не бута по педалите, просто не дава да върви, все едно и спираш горивото а някой друг в това време ти натиска спирачките

Коментар

На мен на форда ми бута педала на газта.

Коментар

Хи хи! Имаме познал участник! Един дет се праи на светнат по джиповете. А тайно значи чете за ровъри)

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                          Абе мани ги тия скачащите би Димо! Ще падна от столо заради тях. Свят ми се завива докато ти прочета писанието!
                          Не ги махай....всяка вечер си седиме с малкия(бебок на 3години и половина) пред компа и ги гледаме тия костенурки по половин час...най малко.Ставам супер мумия, ама поне има занимавка за бебока..

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Хи хи! Имаме познал участник! Един дет се праи на светнат по джиповете. А тайно значи чете за ровъри)
                            Е да, ама не е познал, не знам този Рейндж какви точно системи има и коя е сработила, но на моя е както каза Kinex, даваш газ, оборотите се вдигат, тракшъна се включва, за да изравни оборотите м/у колелетата, но може и 4000 оборота да вдигне
                            LZ1PER

Коментар

Що ми се струва, че проблема е в човека дето го кара... Ако беше заключил дифовете не би имал проблем... Още помня каква е разликата на една трева това лято на някакъв хълм със и без заключен централен диф на Туарега на бажа ми... А и ако беше на ниски също би помогнало - пак се позовавам на експириънса от бащината джипка...

П.С. А за гумите не съм съгласен... не изглежда заледено (хората май бяха по фаланелки) и каквито и да са гумите би трябвало да се справи (позовавам се на простотиите които правя със Соната-та на майка ми, която не е джип, но с много газ минава през клани коловози като змей )
                              "That is not dead which can eternal lie,
                              And with strange aeons even death may die."
                              ~H. P. Lovecraft

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X