Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед
Свий
X
-
До: Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед
И гумите му ,гледам са изискани-пистарки.
Усилията дето хвърли този за 1-2 метра са показателни .
А до него кротко си мина някакво "Самурайче' и си паркира на "неговото "си място.А, да и някакъв "Патрол"загрози клипа.А точно ставаше интересно наравното ,защото всеки ще каже ,"ама вижте наклона"B+
Коментар
-
Абе нещо не можеше да ги развърти хубаво и да ги чисти... Май електрониката в лицето на тракшъна май има пръстВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
На малкия пикап гумите са пак от формула едно, но употребявани! ОБАЧЕ! Соти каза - даваш целата газ и излиза. Не само го каза, ами направо го демонстрира. При подобен супер хлъзгав терен с наклон направи НА МЯСТО 90 мили в час и пикапчето издрапа. БЕЗ да е 4х4!!!
Значи задкормилното устройство е виновно!
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеНа малкия пикап гумите са пак от формула едно, но употребявани! ОБАЧЕ! Соти каза - даваш целата газ и излиза. Не само го каза, ами направо го демонстрира. При подобен супер хлъзгав терен с наклон направи НА МЯСТО 90 мили в час и пикапчето издрапа. БЕЗ да е 4х4!!!
Значи задкормилното устройство е виновно!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТракшъна тук не дава да ги въртиш така - и педала в пода да забодеш пак същото.
Само на Астра GSI съм виждал да бута педала на газта както при АБС.
Всички тракщъни се стремят да изравнят оборотите на четирите колела. Вдигаш 100 на място а спирачките си цъкъркат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеДали е така.
Само на Астра GSI съм виждал да бута педала на газта както при АБС.
Всички тракщъни се стремят да изравнят оборотите на четирите колела. Вдигаш 100 на място а спирачките си цъкъркат.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеАбе мани ги тия скачащите би Димо! Ще падна от столо заради тях. Свят ми се завива докато ти прочета писанието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеХи хи! Имаме познал участник! Един дет се праи на светнат по джиповете. А тайно значи чете за ровъри)
, но може и 4000 оборота да вдигне
LZ1PER
Коментар
-
Що ми се струва, че проблема е в човека дето го кара... Ако беше заключил дифовете не би имал проблем... Още помня каква е разликата на една трева това лято на някакъв хълм със и без заключен централен диф на Туарега на бажа ми... А и ако беше на ниски също би помогнало - пак се позовавам на експириънса от бащината джипка...
П.С. А за гумите не съм съгласен... не изглежда заледено (хората май бяха по фаланелки) и каквито и да са гумите би трябвало да се справи (позовавам се на простотиите които правя със Соната-та на майка ми, която не е джип, но с много газ минава през клани коловози като змей)
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
~H. P. Lovecraft
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар