Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Еми май така се получи.
    Явно без да знам стигам до същите изводи като тях, макар и новобранец все още.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
      Аз имам случка с Ауди А3-преди 2 години беше натрупал сняг ....Запалих го давам 1-ва....оборотите на 1000 и седи на място-натиснах до дъно-няма мърдане и пак си са на 1000....
      изключваш ЕСП-то и няма проблем...

както вече писах по-горе, този видеоклип е направен с цел умишлена подигравка с джипката- вижда се много ясно как, когато колата тръгне, шофьора пуска газта за да спре и дава пак газ за да буксува отново...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

гумите не са хубави.ако имаха дори и малък граифер не би било така

Коментар

Стойте, че се обърках.
          100 км/ч ок, обаче защо има разни колици с ESP+LSD? Разни 6.3l Мерцедеси примерно си карат с над 100 яко, каде е проблемът?
          Аз мисля 2-те неща са различни и могат както да се допълват, така и да си пречат, а за калта и пътя няма панацея...

Коментар

И диференциалите управляват ... Същото нищо. И проблемът идва от същото - няма анализатор, който наистина да може каже на всяко колело какво го чака СЛЕД малко.

Коментар

Е, едното действа със спиране, другото с разпределяне на усилие. Електронен вариант на механичен блокаж, че може и до 100% да се направи безгрижно. Нищо не пречи да го направиш да действа точно както искаш, без всичките недостатъци на чисто механичните блокажи.

Ако при всичката газ управляваш спирачките е по-вероятно да потрошиш хиляда неща, пък и товариш всичко с ненужно спирачно усилие.

Айде направи пълен блокаж на диференциал само със спирачки, и с всичката газ. И при това можеш да избираш от 0 до 100%, или поне нищо не пречи да се направи.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Някой продължава злобно да не мисли. Такова поведение на тази кола НЕ Е!!!!!!!!!!!!!! въпрос на гуми! А нечие поведение приемам като свинство.

Коментар

И точно за това има едни копченца, които задкормилното устройво да натиска, в зависимост от това, което вижда през прозореца. Обикновено дори и за пълното изключване на джаджите.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ако го има. Копчето. И за тва писах.
                    Да взема само да хвърлям линкове с концерти чалга ли ... И снимки на Азис.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Стой и гледай! Карал ли си? Аз съм карал и знам за какво говоря. Ровър с тая кола ти продават "усещане" за стил и класа.
                      с над 200 или Реиндж?
                      Реиндж несъм карал, а стил и класа - много субективно е това, за едни е стилна и класна G класата, за други НЕ ...
                      Аз лично немога видя никакъв стил в джип, или пък класа??

Коментар

специално за Рейнджа - влез вътре и огледай материалите
                        Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
                          специално за Рейнджа - влез вътре и огледай материалите
                          Copy/Paste стил е вътре. Веднага се набива лоста за скоростите е като взет директно от БМВ/лукс клас/ през 90-те...

Все пак това си е лимузина, 4х4 е и е по-висока от нормална лимузина, с повдигане и други ексри за бизнемени в райони с лоши пътища като тук...

Коментар

хахахахаха, по голям смях не съм виждал!!!!
                            според мен си само и единствено от гумите. И аз с моя класик се изложих на едно леко кално местенце със зимните гуми които за секунди станаха сликове, аз на едно место с блокаж и бавни едвам се извлачих от там, добре че никой не ме видя голям срам брах
                            Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Тоя се закача, какви гуми и сликове, местенцето е елементарно ...

Коментар

да колега, така е - местенцето е елементарно и добре че рейнджа има електроники та малко по малко се движи, иначе аз в подобна ситуация и това не можах да направя а гумите станат ли сликове от калта спасение няма (изключвам лебедки, трактори, клони и др. подръчни средства)
                                Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X