Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

А да си чувал че гумите се самоочистват от оборотите, не със стоене? А че като прореже хлъзгавото, отдолу може да се хване за твърдото и да тръгне?
    "Лети ниско и много - много бавно!" не е много добър съвет за самолетите.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      А да си чувал че гумите се самоочистват от оборотите, не със стоене?
      Това много зависи и от гумите... Предложих ти един бас в друга тема, ако искаш и тук още един. Ще ти намеря гуми(абсолютни сликове естествено), с които да ми демонстрираш как ще ги почистиш от оборотите. Съгласен?
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не думай бе, аз мислех че зависи главно от сиди чейнджъра.
        "Гумите зависят от гумите" е толкова дълбока мисъл, че ще ми трябва време да я осмисля.
        Но съм чувал че никои не се самоочистват, когато не се въртят. А на филмчето виждаме кола, на която гумите не щат да се въртят, въпреки че шофьорът опитва да прави нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Не думай бе, аз мислех че зависи главно от сиди чейнджъра.
          "Гумите зависят от гумите" е толкова дълбока мисъл, че ще ми трябва време да я осмисля.
          Но съм чувал че никои не се самоочистват, когато не се въртят. А на филмчето виждаме кола, на която гумите не щат да се въртят, въпреки че шофьорът опитва да прави нещо.
          Май и малко уроци по граматика ти трябват... ама то като не ти останаха други аргументи(не само по тази тема). Поне гледай да е за някоя от истинските ми граматически или правописни грешки

Само за сведение:
          "гумите се самоочистват от оборотите"
          Какво правят гумите?
          Самоочистват се.
          Кое зависи от гумите?
          Самоочистването.

На това клипче виждам просто как някакъв тип се лигави с ужасни гуми и някои цъкнати копчета. И все пак виждам, че минава макар и бавно. Ти какви гуми слагаш на УАЗ-а? Медвед? Защо си даваш парите? Защо не пробваш да караш със сликове в гадна кал щом е толкова просто решението? И всъщност със сликове и цялата газ, както препоръчваш, дали въобще ще успееш да минеш през някое блато?

П.П.: Най-много ме дразни, това че знам, че можеш и да караш и разбираш и от гуми и още много неща... при това повече от мен... и наистина не те разбирам, защо ти трябва да се излагаш с тези неща, които пишеш...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз виждам разлигавена мокра трева върху трамбована пръст. Възможно глиниста. Блато не виждам. Никаква причина колата да не мине с кви да е гуми. Ако колелата и се въртят.

Коментар

Добре. Мир да има. Съгласен съм с теб, че шофьора е идиот.

Продължавам да не виждам, обаче защо това води до извода, че колата не може да мине през подобен терен, като й се цъкне копчето за ESP-то на Off и вече може да си върти гумите колкото иска? Също и как се отразява наличието или отсъствието на електроника, върху грайфера на гумата?

Коментар

Уф, че сте начи, накарайте някой колега с РР и сликова да снима клипче в 2 см кал и ги сравнете с това от началото и ще е ясно... щот аз колкото и да се чудя друго освен шефера не виждам да е проблем... Гледам леки коли газят в кал до джантата и си минават, тоя от клипа си прави кефа да седи на 1 място и цялото е за смях, а не на сериозно, пича просто се кефи да си буксува ...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Уф, че сте начи, накарайте някой колега с РР и сликова да снима клипче в 2 см кал и ги сравнете с това от началото и ще е ясно... щот аз колкото и да се чудя друго освен шефера не виждам да е проблем... Гледам леки коли газят в кал до джантата и си минават, тоя от клипа си прави кефа да седи на 1 място и цялото е за смях, а не на сериозно, пича просто се кефи да си буксува ...
                  Да, ама не. Чисто новичка лека кола с електроники не пожела да изкачи леко баирче при съвсем леко хлъзгав път, при който кола без никакви екстри няма проблем. За новата Toyota corolla дизел става въпрос. Е, може би и водача още не и е свикнал, но същия водач, каращ шкода фабия на същото място няма нкакъв проблем.

Всъщност причината за случката така и остана недоизяснена. Трябваше засилка, и го изкачи.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Да, ама не. Чисто новичка лека кола с електроники не пожела да изкачи леко баирче при съвсем леко хлъзгав път, при който кола без никакви екстри няма проблем. За новата Toyota corolla дизел става въпрос. Е, може би и водача още не и е свикнал, но същия водач, каращ шкода фабия на същото място няма нкакъв проблем.

Всъщност причината за случката така и остана недоизяснена. Трябваше засилка, и го изкачи.
                    Не знам за Королата, но на РР-то със сигурност може да се изключва ESPто, така че продължавам да не виждам проблем в колата...

Но пак се оставих Стефан да отклони темата от неудобните въпроси... Така че пак питам - Как се почистват сликове с обороти?

Коментар

• До: Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                      Не знам за Королата, но на РР-то със сигурност може да се изключва ESPто, така че продължавам да не виждам проблем в колата...

Но пак се оставих Стефан да отклони темата от неудобните въпроси... Така че пак питам - Как се почистват сликове с обороти?

С пръчка или силна струя вода.
                      Пак твърдя,Тедо също ви го написа.На автомобила има закачено нещо вижда се въжето.Второ имам приятел с такъв автомобил има бавни при които автмобила върти гумите с известна пауза,той ми каза ,че му викат "жабешки" ход.Ако отзад има закачен ,като него или по-тежък????
                      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Искам да попитам нещо ако може.
                        На клипчето, с което започва темата, защо предницата на Рейндж Роувъра, е по висока от задницата му.

Коментар

Първоначално публикуван от zdravko_dimitrov1986 Преглед на мнение
                          Искам да попитам нещо ако може.
                          На клипчето, с което започва темата, защо предницата на Рейндж Роувъра, е по висока от задницата му.
                          Щото на компа така му харесва. За който това не го устройва, отзад са го вързали с въже.

Коментар

Може и защото е изнанагорно, а

Коментар

Първоначално публикуван от zdravko_dimitrov1986 Преглед на мнение
                              Може и защото е изнанагорно, а
                              Има и "изнанагорно".

Коментар

• Темата започва така
                                http://youtube.com/watch?v=3ShJZnH3flQ ..........

....... и май трябва да свърши така
                                http://www.youtube.com/watch?v=kGzpU...eature=related
                                Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 19-01-09, 16:34.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X