Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ровъри, умни електроники, ... Крава на лед

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Този приятел от клипчето е останал без накладки от толкова задържане. Ама я му сложи едни кобри и да видим тогава какво ще е положението. Аз не мисля че тая колица няма бутон за изключване на контрола на сцеплението. Възможно е водача да не знае как да го изключи и затова да не могат да се развъртят гумите. Това което виждам не ме кара да смятам че паркетника е лош, а по скоро смятам че има проблем в обувките му и гарнитурата на между волана и седалката. Една уазка с неговите гуми какво повече ще направи, може и да не може да ги развърти, все пак са си широчки . Замисъла и предназначението на тоя паркетник е друг. Що не ги сравняваме на магистралата където му е силата . Ще си кара с двеста, и вътре ще се чува само шума на сърцето на водача. На подобен терен би трябвало да сравняваме един дефендър и една уазка с еднакви гуми и тогава да си направим съответните изводи кой и какво. Моята тойота с неговите (на Ровъра) гуми и подобната маса на Ровъра съм сигурен че ще покаже много подобни резултати, макар че няма тракшън и не бих я нарекъл паркетник.
    колега тя и на магистралата не му е силата, всяка съвременна кола с поне 120-130 коня може да кара с над 200, апък да не говорим за някое ауди quattro или субару
    А на този паркетник ако му се сложат гуми за кал - едва ли някои би се осмелил да вдигне с него 200 на магистралата

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
      колега тя и на магистралата не му е силата, всяка съвременна кола с поне 120-130 коня може да кара с над 200, апък да не говорим за някое ауди quattro или субару
      А на този паркетник ако му се сложат гуми за кал - едва ли някои би се осмелил да вдигне с него 200 на магистралата
      Стой и гледай! Карал ли си? Аз съм карал и знам за какво говоря. Ровър с тая кола ти продават "усещане" за стил и класа.

Коментар

Според мен ти продават нещо друго.
        260 000лв са повече и от стила и от класата и от технологията и.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Според мен ти продават нещо друго.
          260 000лв са повече и от стила и от класата и от технологията и.
          Естествено, прав си. На класика ми дървото си беше дърво... Ехх...

Коментар

Да ама не. Диското го 'зехме с гуми за мъгла, широки и ниски асфалтови цвички. Добре де, но на 3тия ден приятелката ми го завря в кал до джантите, притесни се леко, слезе и го заряза. Е аз си го извадих, пуснах бавни и междинен и с малко тормоз се изтреля като ракета. С нормални гуми за кал не бих и разбрал за проблем там, но все пак се измъкнах много лесно от ситуация доста по-неприятна от тукашната, със същите гуми 1 вид...

Коментар

Аз имам случка с Ауди А3-преди 2 години беше натрупал сняг и понеже количката имаше разни системи бях куражлия да си се пребера до вкъщи с него.Беше пред един блок на нещо като главна улица без грам наклон.Запалих го давам 1-ва................оборотите на 1000 и седи на място-натиснах до дъно-няма мърдане и пак си са на 1000.Гумите с едни големи улеи-за дъжд ли бяха или за какво незнам.Появиха се едни юнаци мераклии за тренировка-а напред а назад-излязох на пътя и директно за гуми.Сложих зимни и така си се прибрах до нас-след случката ми останаха само изкривения заден капак от бутащите-и урока че за зимни условия си требет зимни гуми(поне за леките коли).

Коментар

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
                (поне за леките коли).
                За всички МПС-та
                sigpic УАЗ-452

Коментар

Тук се вижда противоположното на демонстрираното в началото на темата

http://www.youtube.com/watch?v=mUlO9IvPQQo

Според мен при излагацията на равната полянка проблема е в задкормилното у-во.. неподходящ избран терен на системата и т.н..
                  Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

Ако обърнете внимание в началните кадри на клипчето, се забелязва, че зад джипката има опънато въже. Явно тегли нещо.
                    Между другото и почти всички коментари отдолу споменават за въжето.

Коментар

E и какво се вижда? Че това е квартална локва по нашите стандарти.

От тук се минава с джипка за 5000лв. без блокажи. За какво да давам 10 пъти по толкова?

Махни му всичката електроника, и му сложи едно LSD отзад, и ще го мине в пъти по-лесно. Ха сега му пльосни и един LSD отпред, и няма да го усети. И говорим за най-простите, не от тия за $$$$$$ пари.

Пък и тя всиката му електроника реално би трябвало да струва много по-малко от свестен диференциал. Друг е въпроса за колко я продават.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        E и какво се вижда? Че това е квартална локва по нашите стандарти.

От тук се минава с джипка за 5000лв. без блокажи. За какво да давам 10 пъти по толкова?

Махни му всичката електроника, и му сложи едно LSD отзад, и ще го мине в пъти по-лесно. Ха сега му пльосни и един LSD отпред, и няма да го усети. И говорим за най-простите, не от тия за $$$$$$ пари.

Пък и тя всиката му електроника реално би трябвало да струва много по-малко от свестен диференциал. Друг е въпроса за колко я продават.
                        То, ако реша да не мина от някъде, мога да не мина и с джип с колкото си искаш блокажи .
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Покарайте малко с над 100км/ч на сняг и тогава преценете кое е по добре, ESP или LSD.

Коментар

Първоначално публикуван от Earendil Преглед на мнение
                            Тук се вижда противоположното на демонстрираното в началото на темата

http://www.youtube.com/watch?v=mUlO9IvPQQo

Според мен при излагацията на равната полянка проблема е в задкормилното у-во.. неподходящ избран терен на системата и т.н..
                            С клипчета може да се докаже абсолютно всичко. Даже и онова нещо за сестрата......
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Покарайте малко с над 100км/ч на сняг и тогава преценете кое е по добре, ESP или LSD.
                              За сняг не споря. За 100-те колометра в час също.

Обаче те ги рекламират в кал. Там е излагацията.

Изобщо нито блокажите, нито ESP-то са панацея. Пълно щастие няма.

Не е ли по-добре тия неща вместо със спирачките да ги управляват през дифовете. 3 електронни блокажа с регулация на процента блокиране в трите дифа, със съответната електроника за управление. Набутват и датчиците за ABS-а в дифовете, да са защитени, а не да се цапат и повреждат от кво да е.

Ама пък сигурно ще станат скъпи, щото пък няма да има голям пазар...

Лошото е че хора, не знаещи за какво иде реч, без да са ходили и пеша в кал, гледат рекламата, отиват, купуват си паркетник с всички екстри, и съответно се набутват безнадеждно в първата по-сериозна кал, без никакъв шанс да излязат от там сами.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Не е ли по-добре тия неща вместо със спирачките да ги управляват през дифовете. 3 електронни блокажа с регулация на процента блокиране в трите дифа, със съответната електроника за управление. Набутват и датчиците за ABS-а в дифовете, да са защитени, а не да се цапат и повреждат от кво да е.

За JEEP ли говориш?
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X