Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висините на автомобилостроенето

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Висините на автомобилостроенето

Кеф цена няма ! Един ден в гората после шест дни в бокса ! Кеф отвсякъде ! Хем шофьор , хем монтьор седми разряд ще станеш ! Аз моя го определих на пет бинки , който има повече за да учи занаят да ги дава ! Сегашното творение с това от миналото освен формата няма нищо общо !

Коментар

От: Висиниге на автомобилостроенето

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Класика. УАЗ срещу ИФА.

И колко и е товароносимостта? Щото по книга гледам някакви 1200 кила. Ако е толкова, кое му е изключителното?

Не философствам, Спарки, а давам конкретен пример.

Посочете ми кола, която на самоход ще слезне до коритото на реката по черен път, и ще си излезне от там с два тона върху нея. При това с цена придобиване от 3-4 хиляди лева.
      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Между другото, от "нямакодаправя" се поразрових, както из коментариите под клипчето, така и по препратките после към официалният производител.

- на завода, не се използва ръчно заваряване на каросерийни панели, използват се полуавтоматични заваръчни апарати за всичките видове заварки,
        - отделно да заваряваш ламарина на автомобил с 4мм електрод???
        - най-вероятно е бил бракуван автомобил /или катастрофирал, или изпаднал от някой автовоз/ който е бил възстановен набързо от, неоригинални панели в някой гараж, от майстори заваряващи ламарина с 4ка електрод.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
          Между другото, от "нямакодаправя" се поразрових, както из коментариите под клипчето, така и по препратките после към официалният производител.

- на завода, не се използва ръчно заваряване на каросерийни панели, използват се полуавтоматични заваръчни апарати за всичките видове заварки,
          - отделно да заваряваш ламарина на автомобил с 4мм електрод???
          - най-вероятно е бил бракуван автомобил /или катастрофирал, или изпаднал от някой автовоз/ който е бил възстановен набързо от, неоригинални панели в някой гараж, от майстори заваряващи ламарина с 4ка електрод.
          Съгласен!Това някаква домашна доработка по трудово обучение...още повече че боядисването е много аматьорско!
          това е тенденционен репортаж от родоотстъпници ,евро.........,обикновени .......,украински свинеядци и т.н.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от komstiza Преглед на мнение
            Не си уточнил цената на L300,а и каросерията ми се струва че му е доста по-малка и поддържката доста скъпа. А дърва винаги са давали горските, особено преди време, но сега горската мафия в лицето на фирмата за даърводобив искат всибко да минава през тях, защо ли..?Това е друга тема и не ми се спамиповече тук.
            Ила Л-ки за 4000 лева бол ,виж я покарай и тогава ще поспорим , иначе няма смисъл ! Бил съм в казарма и съм им сърбал попарата на тия руски болкуци ...
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Дайти ми цена на пиньон и корона заден диф, за Л-ка, нови. Щото, че ще го хвърли с 2 тона отзад, ще го хвърли. Просто за сравнение.

Коментар

Дайти ми цена на пиньон и корона заден диф, за Л-ка, нови. Щото, че ще го хвърли с 2 тона отзад, ще го хвърли. Просто за сравнение.
                Ти карал ли си Л300 ?
                Колко ремонта правиш на Уаза на месец ?

Коментар

Няма защо да спорите, много отдавна е ясно, че руската техника има само едно предимство пред всички останали-ниската цена.
                  Всичко друго е все минус.

Но понеже много ни гони носталгията, и повечето от нас са цървули(разбирай бедни)-руските машини ги караме и ползваме от немай къде.
                  Не вярвам някой който има възможност да кара или да работи с по-добра техника да иска да е на руски камион, трактор, струг, или каквото и да е.

Да се чуди човек как успяха да изстрелят толкова много ракети...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Няма защо да спорите, много отдавна е ясно, че руската техника има само едно предимство пред всички останали-ниската цена.
                    Всичко друго е все минус.

Но понеже много ни гони носталгията, и повечето от нас са цървули(разбирай бедни)-руските машини ги караме и ползваме от немай къде.
                    Не вярвам някой който има възможност да кара или да работи с по-добра техника да иска да е на руски камион, трактор, струг, или каквото и да е.

Да се чуди човек как успяха да изстрелят толкова много ракети...
                    Има и машини които са добри , но се броят на пръсти. От житейския ми опит с руската техника само Урал-а вървеше без ядове и ми беше кеф да го карам !

Коментар

И на мене ми е чудно познавайки техниката им от казармата и гражданската как успяват да хвъчат във въздуха и космоса че и подводници не че. нямат издънки.

Коментар

Не ги подценявайте,автомобили и ракети са различни неща.
                        В казармата бях на учение в СССР,за един месец.Насред пустинята
                        смениха двигателя на УАЗ,за няма и час.
                        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                        Киа спортаж2000тди 98г
                        Ауди А3 1.9ТДИ
                        Каравана Аdria 390Q

Коментар

И аз съм бил в Каракум като войник ама техниката нямаше разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            По онова време качеството беше друго.
                            Да бе. Лично съм свидетел как жигулски шарнир на 1 ден се счупи от нищо. И други подобни. И двамата сме достатъчно дърти за да сме карали достатъчно руски творения. Знаем си ги що за стока са.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дайти ми цена на пиньон и корона заден диф, за Л-ка, нови. Щото, че ще го хвърли с 2 тона отзад, ще го хвърли.
                              И от де си толкоз сигурен че ще го хвърли?
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                                Бих дал 5 000 лв. за чисто нова такава !
                                А аз бих дал с кеф 300 лв за нея.
                                После ще я убия показно на центъра, на площада. Да покажа колко много обичам съветска и руска техника.
                                Тези трябва да им забранят да правят каквото и да е от метал. И да ги запалят от четирите края.
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X