Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Висините на автомобилостроенето

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Висиниге на автомобилостроенето

Висиниге, невисиниге, ама пред блока имам един тип с бордова, е, с тази УАЗка вадейки и прекарвайки баластра събота-неделя, купи апартамент в Сф, па нека му е зле колата.

п.п. Да не съм голословен, посочете ми друг автомобил с тези размери, товароносимост, проходимост и дуракоустойчивост за тази цел. Има и един друг, който се опитва да му прави конкуренция с една ИФА от малките, ама хем частите са скъпи, хем и легена й е малък.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
 Коментар
- 

На суахили, специално за тебе.Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеНа какъв език е заглавието?

Ами ха, де?Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеА за това какво ще кажеш ?
 Уж на едно място се раждат, ама явно има някакви "незначителни" разлики в резултата..

Защо е така - вероятно няма кой да ни обясни.
 Коментар
- 

Висиниге, невисиниге, ама пред блока имам един тип с бордова, е, с тази УАЗка вадейки и прекарвайки баластра събота-неделя, купи апартамент в Сф, па нека му е зле колата.

п.п. Да не съм голословен, посочете ми друг автомобил с тези размери, товароносимост, проходимост и дуракоустойчивост за тази цел. Има и един друг, който се опитва да му прави конкуренция с една ИФА от малките, ама хем частите са скъпи, хем и легена й е малък.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
 Коментар
- 

И купе на Бугати да вземат ,все ще си е "зделано "!Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
 Това е клонинг на кабина Ман ТГА ,Т-150 ,взели са комина от селската кръчма ,дизайна на таблото направо е "Китайската стена" ,фургон от стар Зил ,а интериора е "Много яко" зделан .....

Отивам до аптеката за Деган !Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
 New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
 Коментар
- 

От: Висините на автомобилостроенето

И след половин година максимум ще я продадеш на загуба.Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнениеБих дал 5 000 лв. за чисто нова такава ! Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено! Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар