Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тойота Land Cruiser или Мицубиши Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тойота Land Cruiser или Мицубиши Паджеро

Не искам и да сядам в таква на 300 000.Независимо каква марка е.Пак питам с какво блести 120 пред конкурентите в класа си?Какво има/няма повече от тях?

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
      ...Пак питам с какво блести 120 пред конкурентите в класа си?Какво има/няма повече от тях?
      С нищо не блести и нищо няма в повече, даже има по малко. Успокой топката, азиатците са хитри и лукави, ползват старите изпитани конструкции и технологии на Германците, тоест прости конструкции, може малко да пипнат отгоре, изпълняват качествено и ето ти една добра кола. Даже се разваля по малко от премиум марките, просто защото има по малко неща за разваляне, а тия които ги има, преди това Германците са ги изчистили от към грешки, щото нали те са ги измислили и зарязали вече

Коментар

Ей тука едни не блестящи колички ама хората си ги обичат и им се радват. Най-хубавата кола казват хората си е твойта кола...

Т5
        Crossrunner

Коментар

Без да се превъзнасяме по 120-та, а и е добре познат модел, но имам наблюдения в/у такива ползвани от едни яки момчета...хм...финансови съветници, та на какъв зор ги подлагат и тия коли държат, а и като знам колко е трудно да ги убедиш да ги вкарват по график в сервиза за поддръжка...значи са си катъри тия коли. Отделно са си съвсем приятни за шофиране, и за пътуване. За мен модела е добър, а на мен трудно ми харесва кола цялостно. Уточнявам, че съм се сблъсквали с такава със строшен мотор, поради дефектен инжектор, много преди да е достигнала стохиляден пробег, но това се случва при всичкии една такава не може да развали мнението ми за здрав и добре балансиран автомобил.
          Всеки трети е шести

Коментар

Абе харесвам 120 ката, няма да се лъжем.
            Това, че има недостатъци, е факт.
            Износва лагери на предните колела, инжекторите не са на нивото на Тойота, и не е евтин за продобиване автомобил.
            И е с касетка, баси...
            Обаче...
            Харчи 10-11 на сто нафта.Това с обичайното каране по ограничения с +20 км/ч, и обичайното софийско без постоянен час пик.
            Товари доволно-голям багажник, има таван за много кутии отгоре, и теглич за прилично ремарке
            .
            Има поведение на извънградски път като кофти комби, а в града се шмугва нелошо за размера си.
            Личното ми мнение е, че това ми е най-удобният джип за размера си.
            Единствено на GX 470 се чувствах "по-така".
            Автомобилът заводски не е офроудър по тукашните представи.Но за един прост юзър като мен е истински ледоразбивач.
            Ще ме изкачи по непочистения път до "Кумата" , няма да му мисля дали ще кача бордюра на тоя тротоар, или дали излизайки на 50м от Е 79 в нивите няма да ми падне генерацията.
            Колата за някои е безумна и ненужна.За други, обаче предлага цялата гама от сигурност, удобства, възможности и необходимости, които се търсят.И...ооо...чудо!!!Даже не е и тооолкова скъпа спрямо други....сувченца.
            Като порасна голям ще си купя такава.Ама 4.0 VVT-i!!!
            Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
            0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Лексус GX 470 не е ли същият като 120?Може би има разлика в двигателите,но поне визуално е същият?

Коментар

Еми...да кажем че е същият.С екстри като LC 150, но преди 5 години, по-як мотор, по-хубави материали...глезотии, но радват...
                0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Т.е окачване,кутия,едрогарабаритни части са еднакви?При тоз модел дали достига 25л в градски условия?По каталог до дават 16 литра,ама не ми се вярва.

Коментар

Аз малко го карах.200 км.Беше забил твърдо 18/100 без да знам къде и как е каран.А аз не го нулирах.Иначе може би да е около 20 по принцип.
                    Имам познат с LS 400.Човека е пенсионер, и наистина кара като пенсионер.Кълнеше се че му харчи 9/100...Знае ли се кое как е...
                    0887/осемпет 66 4осем

Коментар

• От: Тойота Land Cruiser или Мицубиши Паджеро

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
                      Аз малко го карах.200 км.Беше забил твърдо 18/100 без да знам къде и как е каран.А аз не го нулирах.Иначе може би да е около 20 по принцип.
                      Имам познат с LS 400.Човека е пенсионер, и наистина кара като пенсионер.Кълнеше се че му харчи 9/100...Знае ли се кое как е...
                      LS430 ми харчи 9-9,5 на магистрала, 11,5 смесено и 13,5 в града.

Тойота на старо държи цени, а защо е така ... ми има си причина. Нито е най-червената, нито е най-подскачащата, нито е най-......, но като събереш всичко на куп и се получава, че е с много доброто съотношение от качеста. Иначе картинката на пазара би била друга.
                      Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                      Lexus LS430

Коментар

Първоначално публикуван от vento5 Преглед на мнение
                        LS430 ми харчи 9-9,5 на магистрала, 11,5 смесено и 13,5 в града.
                        Превъзходен разход за голяма лимузина с осем цилиндъра и 300 коня под капака !
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

9/100 ама ТИРовете ти бибиткат
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Огледът на Хюндая мина успешно и си стиснахме ръцете... Както се казва, брак по сметка, но кола на 4г с всичко "ел" ми излиза значително по-евтино от ТЛК-то на 8г... Живот и здраве, скоро ще има нова тема в раздел "Други 4х4, екзотични автомобили"
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Насрахте темата......

Коментар

Темата трябва да се отдели в нова след пост №47...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X