Здравейте всички! Опитвам се да избера джип (това ще бъде първи за мен) и бих искал да помоля за съвет преди да взема окончателно решение. В общи линии ми трябва джип, който ще се използва и всекидневно за градска кола, но също по черни пътища по язовири и баири в сняг и кал. За момента не предвиждам истински тежки офф-роуд мероприятия, въпреки че ако разполагам с подходящо возило с удоволствие бих се включил в подобно преживяване. Също така ми трябва голямо купе за да мога да натоваря семейството (жената и децата), палатки и цялото къмпинг оборудване. Бюджетът ми е 30 000 лева макс като след доста четене свалих избора до два варианта - ТЛК - ето няколко линка към актуални обяви:
&())(&(*%*$&#$#@*&_
Паджерото е с около 8 000 лева по евтино, но доколкото разбирам харчи повече (по мои сметки при средно 15 000 км преход на година и средно 3/100 по-висок разход за паджерото тези 8000 лева се компенсират за 7 години). Бихте ли споделили вие какво мислите? Аз съм се спрял на ръчни скорости (просто ми доставя повече удоволствие при шофиране, но съм готов да чуя и аргументи за автоматични скорости. И още един въпрос относно пробега - до какви километри да гледам? Извинявам се за дългия пост и моля ако тази тема е дискутирана вече да посояите линк за да прочета повече по въпроса. Благодаря!
&())(&(*%*$&#$#@*&_
Паджерото е с около 8 000 лева по евтино, но доколкото разбирам харчи повече (по мои сметки при средно 15 000 км преход на година и средно 3/100 по-висок разход за паджерото тези 8000 лева се компенсират за 7 години). Бихте ли споделили вие какво мислите? Аз съм се спрял на ръчни скорости (просто ми доставя повече удоволствие при шофиране, но съм готов да чуя и аргументи за автоматични скорости. И още един въпрос относно пробега - до какви километри да гледам? Извинявам се за дългия пост и моля ако тази тема е дискутирана вече да посояите линк за да прочета повече по въпроса. Благодаря!
Коментар