Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тойота Land Cruiser или Мицубиши Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тойота Land Cruiser или Мицубиши Паджеро

ТЛК120 Д4Д си е супер машина,но вече отиват на 10г.За цена 30 000лв+,нещо не ми се връзват нещата.Колкото и да е здрава,материалите си имат умора.
    Проблемите с дюзите също не е без значение.Дори и с сервизна история,много рядко излизат такива под 200 000км.
    Бабички не купуват нови Тойоти.такива
    Прави ми впечатление че една кола с минимални ремонти е безпроблемна до около 350 000км.След това започва сериозното наливане.

Коментар

Днес ми излезе една обява за IX55 - мисля да отида да го видя... Екзотика е, но като параметри е обещаващ - 240кс, 2500кг прикачен товар, 6+1 места... и 2011г...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        Днес ми излезе една обява за IX55 - мисля да отида да го видя... Екзотика е, но като параметри е обещаващ - 240кс, 2500кг прикачен товар, 6+1 места... и 2011г...
        Бе не е чак такава екзотика, ако и да не е срещан често по улиците. Имам познат с такъв, до момента е безпроблемен автомобил. Успява да го катери и по сравнително високи бордюри, щото паркира където дойде. Строителен предприемач от кърджалийско е и пътува доста.
        Всеки трети е шести

Коментар

То и цената на хюндая е съвсем различна от тази на ТЛК120 - това е, един от важните фактори... Имал съм Н-бр хюндаи и определено имат дребни недостатъци, но като цяло са надеждни и евтини за подръжка... За IX55 вече установих, че намирането на теглич ще е проблематично... няма пълно щастие...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако не те затруднява,пусни едно мнение как се е представила машината.

Коментар

Току що слизам от машината... Като возия е добре, без да е нещо невероятно. Вътре доста напомня Санта Фе, обаче всичко е електрическо
              Двигателят е доста тих, обаче не усетих "вървеж"... Откровено тромаво поема в сравнение с волвото ми... Автоматът е 6ст и при поддържане на 100кмч държи 1500об/мин /за сравнение при волвото е 2200об/мин, а при ТЛК120 - 1800об/мин
              Мисля да запиша час за сервиз и ако няма забележки, да се "мятам"...

Коментар

Добре де, 240 коня дизел би трябвало да има "вървеж"...какво го спъва, пробва ли кикдаун, поизцеждане на моторчето ? Не са ли много ниско страничните степенки и престилката отпред ?
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

При тези 1500 об/м какво става като натиснеш газта?
                  Колкото и да е тежка,тези коне трябва да се усещат.Все пак е 240 к.с,дизел.Странна работа.
                  Дано излезе читава машина,и да се похвалиш с отзиви от нея.

Коментар

Колеги, има много автомобили с двигатели с практически еднакви параметри, ама вървят и се усещат различно. Така, че това "240 к.с." е просто някакъв ориентир, ама в голямата си част субективен.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Субективен,субективен,колко да е субективен?Това са все пак 240 к.с,3.0 литра съвеременен дизел.Дори на 5 тона ще се усети на вървене.

Коментар

Преди няколко години реших да си купя джип . като избора ми беше м/у ТЛК 120 или П4 , като ДВГ-то трябваше задължително да е бензинов.
                        В крайна сметка си купих П4 с 3,8 бенз мотор и абсолютно всички ексти. Паджерото ме спечели с многото ексти за цената , която го купих и най- важното за мен е това, че в нишата за скритите трети ред седалки му монтирахме 2х35 л. газови бутилки и багажника ми е абсолютно празен.За разхода в пари на 100 км. няма коментар при тази цена на Пропан-бутана. а динамиката е почти като на бензин даже и по - добра. Не съжалявам за избора си и все още отклонявам офертите за евентуална продажба.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                          Субективен,субективен,колко да е субективен?
                          Ами достатъчно.
                          Всеки трети е шести

Коментар

Определено не е "субективно" усещането, защото по каталог го дават 0-100 за цели 10.7с... Интересно дали максималната скорост е ограничена, защото и за 3.8-бензиновия и за дизела дават мах 190кмч, което си е нищо за такъв автомобил...
                            Пробвах го от светофар на старт и от сравнително ниска скорост - възможно е и самият педал на газта да е с голям ход (не съм пробвал кикдаун). При 100кмч дори с леко подаване на газ връщаше на по-ниска предавка, но не съм подавал много газ - все пак бях със собственика
                            Освен това волвото е с тунинг и това със сигурност прави мотора много по-нервен, специално в ниските и средни обороти...

Не знам Х-я с DPF ли е... 2011г би трябвало да е... Освен, ако има специално за Източна Европа бройки без...
                            Още новини по темата ще има във вторник

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение

Не знам Х-я с DPF ли е... 2011г би трябвало да е...
                              С филтър за сажди е, да. За усещанията при шофиране...на по чаша
                              Всеки трети е шести

Коментар

Хм... Че тези 240к.с. да не са понита?!
                                Явно кутията 'лапа' секундите за ускорение...
                                А за максималната скорост - навярно е някъде в порядъка 190-200км/ч поради аеродинамични ограничения
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X