Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi S6 VS Subaru Forester

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Audi S6 VS Subaru Forester

Мнение на Stefan Dimov
    .... намерих следните CD-та - Santana, Frank Sinatra и Barry White. ...

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
    Не се стърпях , ама некой употребяван презерватив под седалките намирал ли е !!!
    Майтап бе Уили !
    Това със CD-тата се очертава да бъде някакъв авто-джамбазки трик. И то май на италианските джамбази, щото Ганьо нЕма да седне да се набутва да пълни чейнджъра с дискове. Мойто "Хеми" беше заредено с Бах, Моцарт и Бетовен
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

А каква е логиката. Аз на класика карам най-бързо.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Като гледам какви разходи коментирате и то за коли, които би трябвало да минават за бегачки, направо ме напушва смях! Поне досега аз не съм чувал за кола дето да върви и да не гори и човек като си купува подобен автомобил, последното нещо което би трябвало да го вълнува е разхода! Аз моя камион отдавна спрях да го засичам и предпочитам да се наслаждавам на шофирането от колкото да го мисля - мога ли примерно да го сваля на дълго под 13/100. Сигурно може, ама аз не съм си купил осмак, за да го карам със 70-80 по магистралата и то само ако във въпросния ден има попътен вятър... Иначе има някакво странно удоволствие в това да караш стара кола, която хората обикновено подминават с поглед или я гледат с насмешка през затъмнените стъкла на лъскавите си нови коли, а после - . А най-ми е кеф по родните ни пъища - на местата с нов и гладък асфалт - всички са рейсъри, ама стария дарак стои залепен на броните им и при 220 км/ч и има още почти 2000 об/мин в запас (ограничен е на 182 км/ч, но по-големите гуми лъжат компа - проверено многократно с GPS и два пъти от камерите на КАТ), а като дойде баира - един по-един с десен мигач отиват "у лево", или свалят предавка, щото им свършва пауъра в малолитражките, а стария дарак просто си вдига оборотите и продължава да си поддържа желаната скорост (за разход се разбрахме, че няма да си говорим). А най-ми е любимо като дойдат дупките и скапания асфалт - стария дарак си лети през тях със 140-150 км/ч, а гъзарите карат с 80-90 км/ч в аварийните ленти, че иначе се разпадат в движение като стой та гледай, а в сервиза бъбреци за донорство не приемат... Извинявам се за отклонението от темата, но коментираните модели в нея имат други достойнства и намесването на разхода в разговора е безпредметно! Който иска да му гори малко колата - да си купи електромобил!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
          Колега, изказването ти тук не касае конкретно обсъждания модел на ауди.
          Разбирам, че Субару правят само не-малоумни мотори, но дай приемери с недоразумения при този модел на ауди. Ти колко си го карал и правил?
          Към конкретно Този мотор ,Колега, нямам отношение, НО съм склонен да го приема за здрав и безпроблемен измежду всички мотори на Ауди! Писаниците, обаче по-горе тръгнаха в посока генерализиране "негодността" и " проблематичността" на Субару, което е неимоверна....неистина относно марката, доказала се през годините със конструирането на надеждни и здрави автомобили с универсални качества! А говорейки за Порше, смятам се знае с какъв тип мотори са моделите на марката, донесли световна слава, а именно "Карера"..-боксер! Ето едно интересно клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=8BWEcXe6NU0

Не ангажирам никого с мнението си, всеки има собствена преценка и вкус, просто нека не се пишат неща, които са лекомислени.

Успех в търсенето !
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Извинявам се за отклонението от темата, но коментираните модели в нея имат други достойнства и намесването на разхода в разговора е безпредметно! Който иска да му гори малко колата - да си купи електромобил!!!
            И аз това казвам бе Марто, ама на...? Това е един от малкото автомобили, които съм имал и не ми се "свиди" горивото и му наливам 100 октана колко му се пие-толкова! Колко по-малко да искам от 4х4, 6 цилиндъра и над 200 коня автомат, а и близо 1600 кила?? Глупости на търкалета е да се гледат тук литърчетата с капкомера, ама дали да не е пропан-бутан, че по-евтинко, или па най-добре да го метанизираме с пръдня! За това са измислени различните коли и модели...има всичко на пазара и всеки си избира..
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              А каква е логиката. Аз на класика карам най-бързо.
              Логика - че предишният собственик е бил - кротка бабичка, ЕнтелЕгентен уравновесен чичко и т.н. Не е слушал чалга не знам каква им е на италианците чалгата, траш-метъл, пънк и, видиш ли, е пазил колата. Поне в цитата от Ауди-форума нещо такова се намеква.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Логика - че предишният собственик е бил - кротка бабичка, ЕнтелЕгентен уравновесен чичко и т.н. Не е слушал чалга не знам каква им е на италианците чалгата, траш-метъл, пънк и, видиш ли, е пазил колата. Поне в цитата от Ауди-форума нещо такова се намеква.
                Боголюбе, дълъг е списъка на "прийомите" на джамбазите! Напоследък все повече се чува " ейй..аман...два дена косим тревата у един двор в Австрия, докато изкарам тая кола, обрасла в бурени! Да , ама гледай- 15-годишна, а само на 20 хиляди..купили са я и са я забравили в двора да тревясва" !
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                  Боголюбе, дълъг е списъка на "прийомите" на джамбазите! Напоследък все повече се чува " ейй..аман...два дена косим тревата ... !
                  А, това с тревата е стара класика, още от 90-те - малко слама тук-там в купето, ама не защото е тревясала на двора (БГ-пишман-купувач ще вземе да се дръпне от кола, з@ебана на открито), а защото е била заровена в купа сено в плевнята, откакто умрЕл дЕдото, а бабката си я пазила като спомен от него, ама умрЕла и тя, та нашия джамбазин я купил такава некарана, от наследниците

Коментар

...И на Субару малоумен мотор няма да видиш..всички стават, за разлика от многобройните недоразумения при двойния кенеф!
                    А дано, ама надали! Амин!
                    За съжаление няма как да се извади представителна статистика за "духналите" гарнитура на главата 2.5, защото доста от случаите по ред причини не се оповестават. Визирам и употребявани и нови автомобили...

Както и да е. Опитах се лекинко да ти намекна, че любимата ти фирма произвежда автомобили като всички останали - с предимствата, недостатъците и фабричните им дефекти. Някои неща са измислени добре, други не са. Някои са направени доста разточително, при други си личи как е цепена "стинката" на две...

Погледната така, е леко излишно да се "издига в култ" за да могат останалите автомобили да бъдат оприличавани на кенефи, клоаки и т.н.

На практика всички са и тоалетни в някакъв аспект...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

И кога текат пак върви Субару-то ..и ремонта е по-евтин от на Двойния кенеф 1000-те носача или малоумното окачване на Олроуд-а, но за сметка на това се прави веднъж! И на Субару малоумен мотор няма да видиш..всички стават, за разлика от многобройните недоразумения при двойния кенеф!
                      Сравнението ти е меко казано неуместно. Виж асортимента от двигатели на ВАГ в момента - сигурно са поне 30. От 3 до 16 цилиндрови бензинови и от 3 до 12 цилиндрови дизелови. Нормално е да има някои не толкова успешни. Виж какво имат Субару в същото време. Колко двигателя имат, какви са конструкциите (иновативни, консервативни)?
                      За 2.5 на Субару, знаеш, че са проблемни. За мен, без да ангажирам никой с мнението си, боксер дизела също е лош мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Погледната така, е леко излишно да се "издига в култ" за да могат останалите автомобили да бъдат оприличавани на кенефи, клоаки и т.н.

На практика всички са и тоалетни в някакъв аспект...
                        Далеч съм от мисълта да издигам в култ железна каручка, Ицо, но съгласи се,че все пак Субару са коли с качество и възможности ,ако може така да се каже "в горната граница на нормалното"...има и нагоре, ама има и много надолу..
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Двигателист Преглед на мнение
                          Сравнението ти е меко казано неуместно. Виж асортимента от двигатели на ВАГ в момента - сигурно са поне 30. От 3 до 16 цилиндрови бензинови и от 3 до 12 цилиндрови дизелови. Нормално е да има някои не толкова успешни. Виж какво имат Субару в същото време. Колко двигателя имат, какви са конструкциите (иновативни, консервативни)?
                          За 2.5 на Субару, знаеш, че са проблемни. За мен, без да ангажирам никой с мнението си, боксер дизела също е лош мотор.
                          2.5 духват гарнитурки и имат известни проблеми с piston slap, но иначе си е механично здрав мотор! За боксер-дизела- в началото са, нека им дадем време! А големината на списъка с моторна гама не доказва нищо...нямам думи да опиша ултраиновациония V10 TDI..не случайно Файтоните са толкова скъпи- екземпляри от 2005-6 г. струват "колосалните" 10 000 лв!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Днес намерих една автокъща у наше село на която почти всички коли бяха на 120к км . Луд късмет...
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

За "Ауди" нищо не мога да кажа, не съм си купувал, защото не харесвам марката от времето, когато правеха "изклесъчно" изглеждащи автомобили като това:
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Audi_100_c3_h_sst.jpg
Прегледи:1
Размер:85.7 КБ
ID:5513347
                              Наскоро обаче няколко пъти се возих и направих и едно кръгче зад волана на RS6 и направо ми скри шайбата (не знам има ли нещо общо с А6), много ми хареса. Как се поддържа и вярно ли е, че ако не му работи машинката за натягане на "ръчната" спирачка, не ще да пали - не знам.
                              А от "Форестър" съм ужасно разочарован, след като няколко дена карах такова в Щатите - тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                За "Ауди" нищо не мога да кажа, не съм си купувал, защото не харесвам марката от времето, когато правеха "изклесъчно" изглеждащи автомобили като това:
                                [ATTACH=CONFIG]620463[/ATTACH]
                                Наскоро обаче няколко пъти се возих и направих и едно кръгче зад волана на RS6 и направо ми скри шайбата (не знам има ли нещо общо с А6), много ми хареса. Как се поддържа и вярно ли е, че ако не му работи машинката за натягане на "ръчната" спирачка, не ще да пали - не знам.
                                А от "Форестър" съм ужасно разочарован, след като няколко дена карах такова в Щатите - тази тема.
                                За 2.5 XT новия, че е пластмасяк отвътре да, ама па за да речеш, че не върви 230 коня с турбо, значи трябва някакъв доста осезаем проблем да е бил на лице и Хамериканския чичка да не го е усетил!
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X