Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi S6 VS Subaru Forester

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Audi S6 VS Subaru Forester

Колата ще се купува директно от вън и само в оригинална заводска комплектация. За сега въпроса за тунинг не седи.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      Е само ето тая красота се предлага с 2.2 мотор...а продавача е член на Менса , съдейки от писанията:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3sv0qi
      Е те такова никога не бих си купил, нито заради писанията на продавача /като чета колко кадърно си е описал тунинга си мисля за начина по който е направен/, нито заради драга с комби на газ.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мен пък ме кефи идеята за драг на газ
        4.2 не е ли по-подходящ двигател за S6?

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
          Гледам с недоверие на тези думи, но за Субаруто не съм чувал същите неща. Там хем е май по-скъпо, хем не се чупи по-малко, та да не кажем и повече.
          Значи си се самомотивирал какъв да бъде избора...и е въпрос на търсене на подходящ екземпляр, честито!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Аз съм за Субару. Все пак японското си е японско.
            Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме”.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Няма такава.
              Има,има като си я вземеш от магазина само сипваш и караш поне 5-10 г.

Коментар

Първоначално публикуван от toyota_offroad Преглед на мнение
                Прав си..едно време първите 10 години се сипваше само гориво и караш, а сега пак се сипва...много.., ама пари!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Аз съм за Субару. Все пак японското си е японско.
                  +1

Коментар

Явно сте голям късметлия или минавате много малко километри. На тойотата на жена дори фабричния японски акумулатор едва издържа 2-те години гаранция и вече 4-та година е с турски. И това при условие, че колата се ползва всеки ден и то извън града.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Драг и газ в едно изречение е оксиморон...
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3f0650e987.jpg
Прегледи:1
Размер:62.7 КБ
ID:5511214

http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-ca...0-gas-powered/

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...omobil-na-lpg/

Няма проблеми, стига да искаш може да стане.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Осмака си е осмак, както казва един познат" осмакО нема умора". Но разумният избор е 2.2 +турбо. Като динамика са еднакви. Осмака ускорява "мазно" и във всякакъв оборотен диапазон, докато 2.2 е "по-нервно", по пъргаво. За поддръжка на осмака разходите са по 2,разходът също е 30% нагоре, а и за петака съм написал как завива, представиси още 3 цилиндъра отгоре какво правят с предницата. Да не говорим за предното окачване. Раз
                        Първоначално публикуван от T-Mac Преглед на мнение
                        Мен пък ме кефи идеята за драг на газ
                        4.2 не е ли по-подходящ двигател за S6?

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Явно сте голям късметлия или минавате много малко километри. На тойотата на жена дори фабричния японски акумулатор едва издържа 2-те години гаранция и вече 4-та година е с турски. И това при условие, че колата се ползва всеки ден и то извън града.
                          Мисля, че беше след 2005 г започват производство и в Турция. Да вярно е там развалят качеството. Имам и една корола 2003 г, купих я от София от собственик купил си я от Тойота. Да чукна на дърво до сега нищо не съм пипнал по нея освен да сменя маслото. Даже карам с гумите с които ми я продаде чифт зимни и летни (летните са за смяна вече). Акумулатора не знам дали е оригиналния, а и едва ли... Аааа единственото нещо което смених е перцето отзад на чистачката. То всичко е късмет, ама като попаднеш на запазена кола... Относно километрите, не слизам от нея ползвам я както градско така и извънградско, маслото го смених миналата година сега пак е за смяна. Както казах въпрос на късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от NIC Преглед на мнение
                            Осмака си е осмак, както казва един познат" осмакО нема умора". Но разумният избор е 2.2 +турбо. Като динамика са еднакви. Осмака ускорява "мазно" и във всякакъв оборотен диапазон, докато 2.2 е "по-нервно", по пъргаво. За поддръжка на осмака разходите са по 2,разходът също е 30% нагоре, а и за петака съм написал как завива, представиси още 3 цилиндъра отгоре какво правят с предницата. Да не говорим за предното окачване. Раз
                            Две секунди офтопик - Заводски сравнявани 2.2т и 4.2 - осмака е по-приятен за каране, по-равномерен и предсказуем. Разхода в града е осезаемо по-голям на осмака, извънградско с автомат 4.2 дава 12л/100 без да пестиш и да караш спокойно. Интересното е че при 2.2т тунинга е сравнително евтин, доста лесен и представлява замяната на някои части с други заводски такива (т. нар. RS2 setup), тогава вече 4.2 остава много назад. Колкото до теглото - 5-ка е чугунен, а 8-ка е алуминиев, така че голяма разлика мисля няма - тук не съм гледал точно колко тежат двата. Единстевното по което 4.2-ката презвъзхожда несравнимо другия е звука, който е изключителен - особено забавно е га гледаш погледите на околните когато идва от комби .

По темата - бобините на петака се лекуват много лесно - слагат се такива от 2.7Т, които са с по-добри характеристики, пасват с лека промяна на окабеляването и струват по спомен 50-60 лв./бр. в Юнитрейд (виждат се от снимките на онази обява, която оплюхте). Сущо така е хубаво АКО е тунингован (не само чипнат) да се кара с по-висок клас масло, тъй като този двигател е горещ - т.е. загрява страшно бързо и изстива много бавно. Но това е валидно за мисля всички турбомотори.

ПП. Обявата е написана много коректно въпреки правописните грешки. Единствения проблем на първо гледане на онази кола според мен е правеняка изпускателен колектор, който има немалка вероятност да клене като позагрее. Също така не съм чул за човек, който в България да може да напише правилно софтуера за управлението на този компютър, хеле с тази турбина и валове - колата става неприятна за ежендневно каране, да не говорим че въпреки здравината може да посчупиш някои неща. Като цяло да вземеш такъв екземпляр и да го тунинговаш с с частите, които човека е вложил ще отидят няколко хил. лв. отгоре.
                            Георги Гатев

Коментар

Мисля, че беше след 2005 г започват производство и в Турция. Да вярно е там развалят качеството...
                              Корола 2007 Японска е поне тази. Джамбазов я знае.

Коментар

Неведнъж съм писъл, че най-качествените Короли са Турските. Отделно тази след 2006та не е с качеството на Корола, за съжаление.
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X