Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi S6 VS Subaru Forester

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Audi S6 VS Subaru Forester

+1 за 2.2Т. Неслучайно из Ауди средите на този мотор му казват "легендата". Много здрав и носещ на тунинг издевателства. Много търсен мотор из Ауди средите. Един ден, когато решиш да го продаваш, винаги ще му вземеш парите. Мой познат кара S4 на около 280ps, автомат, на газ и мога да кажа че колата върви повече от добре на газ. От 0-60км/ч много сериозно се опъва на БМВ 535д. Относно мудността на автомата, когато се избират ръчно скоростите(при драг) не е толкова муден- става. Останалото е въпрос на вкус. Аз лично, след последните ми сблъсъци(демек каране) с почти цялата моделна гама за 2012 и 13 на Субару, такова нещо не бих си купил освен ако ново не струва докъм 10к.лв. Това са моите 5ст.
    M57D30T1
    W450

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
      Аз лично, след последните ми сблъсъци(демек каране) с почти цялата моделна гама за 2012 и 13 на Субару, такова нещо не бих си купил освен ако ново не струва докъм 10к.лв.
      Разкажи, "въведи" ни в материята!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Като започнеме от ламарината с дебелина на кутия за кафе, просто няма такъв звук при затваряне на врата или капак , като минеме през "уникалния" интериор който напобява Деу Ланос (но хайде това е въпрос на вкус), минеме през голям разход на гориво(последния път с един Форестър 2.0 автомат с каране около 130-150км/ч София-Варна 18l/100), също така отдавна не бях карал коли на които при даване на повече газ климатика да изклчючва(WTF!) като като върнеш газта пак да духа студено(даже с приятели сме се возили по околовръстното че не ми вярваха как кола 2012 150кс може да го прави), да не забравя че на повечето гърнетата имаха наченки на ръжда от 1-2 зими и стигна до цената която струват(просто ми стана любопитно едно такова недоразомение колко ще струва) и паднах от смях- Форестър-а е към 60к, Легасито и то толкова. Да продължавам ли?

П.С От по-старите модели нямам наблюдения, може и да са хубави, аз говоря за 2012-2013 година коли, и това на база впечатления от поне 4 различни коли.
        M57D30T1
        W450

Коментар

Като започнеме от ламарината...
          Край. Сега те изядоха.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Като започнеме от ламарината с дебелина на кутия за кафе, просто няма такъв звук при затваряне на врата или капак , като минеме през "уникалния" интериор който напобява Деу Ланос (но хайде това е въпрос на вкус), минеме през голям разход на гориво(последния път с един Форестър 2.0 автомат с каране около 130-150км/ч София-Варна 18l/100), също така отдавна не бях карал коли на които при даване на повече газ климатика да изклчючва(WTF!) като като върнеш газта пак да духа студено(даже с приятели сме се возили по околовръстното че не ми вярваха как кола 2012 150кс може да го прави), да не забравя че на повечето гърнетата имаха наченки на ръжда от 1-2 зими и стигна до цената която струват(просто ми стана любопитно едно такова недоразомение колко ще струва) и паднах от смях- Форестър-а е към 60к, Легасито и то толкова. Да продължавам ли?

П.С От по-старите модели нямам наблюдения, може и да са хубави, аз говоря за 2012-2013 година коли, и това на база впечатления от поне 4 различни коли.
            На такъв чисто нов форестър на около 5000км се наложи да му се смени катализатора(гаранционно), е какъв и да ни е бензина, чак пък за тоя пробег да се скапе....явно си беше дефектен.Не ме учудват тия неща и не се случват само при тази марка.Но определено и аз не съм очарован от последния форестър.От тия най-разпространените си заслужават импреца сти, просто си е култова, първия и втория аутбек, по възможност 3,0 и стария си форестър.По-старите модели от тези също бяха издръжливи, за по-новите не зная, а най-новите нещо им нямам вяра.
            Всеки трети е шести

Коментар

Моята каручка е доста по-стара от тези,които си търкалял, но не притежава нито една от посочените от теб "особености" ...и е шестак с повечко коне от Форестъра, а магистрално харчи 7.5 ..,но темата за новите коли сме я дъвкали много пъти.
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Като ти гледам подписа, твойта е от правилните.
                Всеки трети е шести

Коментар

Прав си за всичко josecuervo! Аз карам такова Фори,само че дизел. Понеже човек не е добре да живее с толкова отвращение и отрицателни емоции в сърцето, предлагам да не се качваш повече в тях. Аз дори съм си пробил две дупки за краката за да му помагам по наклоните.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                    .От тия най-разпространените си заслужават импреца сти, просто си е култова, първия и втория аутбек, по възможност 3,0 и стария си форестър.
                    Напълно съгласен..а STI WRX е лудница...двойния кенеф само ще попръдва изодзаде по нея
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от miro1972 Преглед на мнение
                      Прав си за всичко josecuervo! Аз карам такова Фори,само че дизел. Понеже човек не е добре да живее с толкова отвращение и отрицателни емоции в сърцето, предлагам да не се качваш повече в тях. Аз дори съм си пробил две дупки за краката за да му помагам по наклоните.
                      Не ни лъжи, нямаш дупки за краката, а и няма нужда от помощ в баирите, впечатленията ми от дизеловия боксер са, че е друг свят сравнен с двулитровия бензинов кютук.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                        Напълно съгласен..а STI WRX е лудница...двойния кенеф само ще попръдва изодзаде по нея
                        Аха, ако в момента се мести... Да не говорим, че ~300 кс. отдавна не са чак толкова зашеметяваща мощност...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                          Ама оная, ен20 ли беше, каква беше.Риъл джапан пауър.

Не е зашеметяваща мощността, но самия автомобил е култов и натоварен с емоции, легенди и успехи покрай ралитата.
                          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            Да не говорим, че ~300 кс. отдавна не са чак толкова зашеметяваща мощност...
                            Не е работата само до тая цифричка в спецификациите...турбо боксер карал ли си?
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Аз съм карал и то не един. Не е нещо особено.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Аз съм карал и то не един. Не е нещо особено.
                                Поясни какво точно си карал?
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X