Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi S6 VS Subaru Forester

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Audi S6 VS Subaru Forester

Легаси, Форестър, Импреза нормална последната и Импреза ВРЦ с 460кс на колелата мерена на дино - ковани бутала ненормален съединител, абе като по филмите с японските латиноси. Това последното малко биваше, но не става за всекидневно каране никак. Иначе коли като коли. Последните наистина са много зле. Това инфо от приятел който бачка за дилъра бая години...
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Легаси, Форестър, Импреза нормална последната и Импреза ВРЦ с 460кс на колелата мерена на дино - ковани бутала ненормален съединител, абе като по филмите с японските латиноси. Това последното малко биваше, но не става за всекидневно каране никак. Иначе коли като коли. Последните наистина са много зле. Това инфо от приятел който бачка за дилъра бая години...
      Няма нужда дилъра да ми казва, видях ги на автосалона...моята е като Ролс пред новите, нищо че е дъртанян! И кво викаш..Яриса и Форда по-ги бива..
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

.... Импреза нормална последната...
        Разкажи ми малко за тая, че нямам наблюдения в/у такава и не съм и карал, да мога криво-ляво да си изградя донякъде някаква представа.
        Всеки трети е шести

Коментар

Визия на Фокус, доста шумна, очаквах да върви доста повече. Не вози добре. Тясно и неудобно вътре. Впечатление за ефтини материали. Не съм я карал с дни, а по скоро тест драйв. Не ми хареса...
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Няма нужда дилъра да ми казва, видях ги на автосалона...моята е като Ролс пред новите, нищо че е дъртанян! И кво викаш..Яриса и Форда по-ги бива..
            Субару нямат нещо от рода на Яриса. За мини Яриса е най-доброто. С парите за подръжка на едно легаси, можеш да подържаш десет мондеота. А 2.2 дизела на мондеото върви дооооста добре и е значително по икономичем. На тези години Субару даже нямаха дизел. Иначе всички са кочини. Важното е да радват собственика си и да са по неговия вкус. Аз не мога да си намеря бус сега. Нищо не ми харесва....

Коментар

С парите за подръжка на едно легаси, можеш да подържаш десет мондеота. А 2.2 дизела на мондеото върви дооооста добре и е значително по икономичем.
              Предавам се щом се намеси Форд дизел!

А бус си вземи Мерц 312 с турбодизела...нема друг такъв!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Момчета, избягахте доста настрани от темата...

Автомата на 2.2т е zf4hp18 по спомен - не е скъп за поддръжка, не се чупи при при чипосване. Интересното е, че е една идея по-бърз като реакция от този, който слагат на А8 и S8 D2 след 1999 г. въпреки че онзи е 5 степенен (zf5hp24A).

Като цяло една и съща кола - с ръчка и автомат се държат по коренно различен начин.

ПП. Поправил съм модела на 4 скоростния автомат.
                Последно редактирано от Георги-trimata; 22-08-13, 13:15. Причина: поправка
                Георги Гатев

Коментар

Не съм особено очарован от 4хп20, но все пак си е и стара разработка.До сега само един ми е попадал с проблеми.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                    Момчета, избягахте доста настрани от темата...
                    .
                    Прав си. Извинявам се!

Моля някой да затрие плявата.

Благодаря.

Коментар

Импреза ВРЦ с 460кс на колелата мерена на дино - ковани бутала ненормален съединител, абе като по филмите с японските латиноси. Това последното малко биваше
                      А 2.2 дизела на мондеото върви дооооста добре
                      Ай, аййй.....мъка, мъкаа...мъка
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Хайде спри се. Разбрах, че от Субаро по високо нЕма.

Сравнявам относително кола която само тунинга и струва 30+к и кола която струва 8к от една и съща година. Едното е 460к.с. другото е 177к.с. което прави Субарото 2.59 пъти по мощно. Ами не върви 2.59 пъти повече и не ти дава подобно усещане. Напълно безпристрастен съм и говоря от личен опит. За разхода на гориво и комфорта на пътуване въобще няма какво да коментирам. Отделно разхода на гориво който споменаваш е възможен при мнооого спокойно каране. Аз не карам така. На моя стил Това твоето ще гори 3 пъти повече от дизелов Форд. Спирам, че яко оспамихме темата. Някой да трие.

Коментар

Много си е добре темата. Джамбазов, карал ли си го 2.0т на субару?
                          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                          Drag Grand Canyon Daily
                          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                          LZ1JYM

Коментар

от собственик на Audi S6 от друг форум:

"Интересно ми беше да прочета предните 4 страници, след като купих въпросната кола. Със сигурност колата е 1996г. мотор AAN - 2.2Turbo.
                            Колата е с чип от АБТ - питах самите АБТ. Колата е за ценители и е гледана много най-интересното е че според мен(педали, волан, прибиране на коланите - отлични за кола на 16г.) и според диагностиката колата е на реалните си километри изписани на таблото, диагностиката даде 3 грешки(2 заради чипа и една за моторче V70). Това, че мотора бил скъп за поддръжка и че ремъка бил по дълъг е невярно. За справка смених ангренаж-Gates, ролка-Ina, Водна помпа, пистов ремък - всичко си е за мотор AAN и ми излезна 300лв. с труда - и това на кола 260 коня(На пасат Б5 1.8/125 смяната е 400лв. без водна помпа). Ако не вярвате питайте Боби от Горубляне.
                            По окачването всичко си е наред един тампон трябва да се смени след време, но има още доста километри да мине. Трябва да сменя задни накладки и предни спирачни маркучи които са напукани, вратата на шофьора е наистина леко провиснала, то и на бившата ми кола беше така, но за мен това не е проблем. Салона е много много запазен, просто качеството на материалите е фантастично много днешни коли не могат и да си помислят да го стигнат, за последната година съм сменил 5 коли все служебни. То не беше нисан, форд-куга, форд-фокус, киа-сиид, сеат-ибисааа ейййй казвам ви честно тия коли са пълна скръб от към салон, седалки, ергономия а самият мирис на пластмаса ме убива. Но стига за купето малко за двигателя - мотора е мечтата ми, с гените на легендарното Quattro от 80-те години. Да карам този мотор е чест за мен, винаги колата се пали и се чака 3-4мин. да загрее малко мотора и турбото да се развърти, когато загрее напълно мотора и влезе в работния си режим подаването на газ е истинско удоволствие, просто няма лаг и дори при най-малкото настъпване на педала на газта. Веднага се усеща плавното развъртане на мотора и реакцията на купето и това е когато се кара спокойно и бавно. Дросела е механичен и сравнен с новите електронни педали е много по директен. Когато настъпиш здраво педала след 3000 оборота и турбото поеме нещата в свои ръце удоволствието е несравнимо, звука от турбото съчетано с ускорението те вкарва в друга вселена, пробвах на околвръсното да я настъпя и просто еластичността на мотора е забележителна колата вдига 160км/ч за секунди и дори не се усещат, окачването е много много добро. Колата нямала екстри - за мен екстрите са Турбо, 5 цилиндъра, Quattro, торсен диференциал - selflocking. Иначе колата има пълен ел. пакет вкл. ел. прибиращи се огледала, чейнджър и други. Само ще ви кажа, че в чейнджъра намерих следните CD-та - Santana, Frank Sinatra и Barry White. Правете си изводи какъв е бил предният собственик, след малко разследване разбрах кой е бил той и само ще кажа, че не е бил италианец. Външният вид на колата и спорната предна броня е въпрос на вкус - на мен ми харесва а явно и на други колеги защото когато я карам много колеги ми махат и ме поздравяват, просто това са хора които знаят за какво става въпрос, най-смешното е че забелязвам и доста кисели погледи от собственици на скъпи черни лимузини..."

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
                              .... намерих следните CD-та - Santana, Frank Sinatra и Barry White. ...
                              Не се стърпях , ама некой употребяван презерватив под седалките намирал ли е !!!
                              Майтап бе Уили !

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                Не съм особено очарован от 4хп20, но все пак си е и стара разработка.До сега само един ми е попадал с проблеми.
                                4HP 18 и 4HP 20 нямат нищо общо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X