Обява

Свий
Няма добавени обяви.

New Touareg vs Discovery 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: New Touareg vs Discovery 3

Първоначално публикуван от Asen - Dezki Преглед на мнение
    4. Виждам че имаш голямо самочувствие, ама да ти кажа - като нищо може да стане така, че да опреш до помоща на хора с барлоги на по 10-15г- ще те досърби да се направиш на мъж с новия джип и калта да се окаже по дълбока от колкото си предполагал. Колегата Кинекс може да ти разкаже колко е добре да имаш приятел с багер.
    Приятеля с багаре ми е най-добрия приятел.
    Другите с трактори и джипки също но понякога не могат да помогнат. Все не им стигат няколко метра за да вържем въжето. Абе приятелите са хубаво нещо. Добре е да ги има в повече. Че иначе кой ще ме буди в два през ноща да го вадя от гувната.
    А тва багера е супер проходима машина. Като затъне се бута с кофата и сам си излиза.
    Като стигне пък до джипа направо го вдига като кран.
    Само страничните наклони малко му пречат.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAF Преглед на мнение
      Венциславе, ти просто си минал по-рано периода в който се намирам аз, затова времето ми е ценно Нека има работа за всички ни за да караме все коли в гаранция и пари за сервиз да не даваме
      tutin, аз Диско-то го отписах Ако не се разберем с Поршетата Фърлям я у некоя X3-ка и да се оправя Тъкмо няма да си продавам А6-цата
      Стига, Х3 не си е работа. То туарега е полуджип, пък Х3 къде отива. За мъж пък ептен не става. Мен в Х3 посмъртно немож ме вкара с мойте 2 метра дължина.

Разбирайте се с порше и айде, че да катерим заедно по лесните разходки. Х3 и активно окачване мисля не се разбират. Изобщо за какво говорим, то няма нищо общо м/у туарег и Х3. Най малкото с това алуминиево окачване Х3 и за BG асфалт не става, калиму (както се казва) офроуд.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

tutin, ще послушам съвета ти, благодаря ти Може би недай Боже ако не се разберем да взема Диско-то

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
          Жена ми кара туарега и досега не се е оплакала веднъж. Напротив, все се чуди как да ми го гепи. Седалкитe не случайно са с 55 моторчета - може да бъде местена във всичи посоки, можеш да я вдигнеш нависоко все едно караш автобус 404 Икарус. Изобщо не е проблем за жена да кара Туарег, за диското не знам как стоят нещата.
          Или живееш някъде на широко и не ходиш из София, или е време да запишеш жената за някое състезание по кормуване

Вчера ми се наложи да търся един адрес из Лозенец и доста се озорих - на няколко пъти прибирах огледалата за да мина на по 2-3 сантиметра от двете страни. А едно от кьошетата го взех с три маневри...

Коментар

Разбрахме се с Порше БГ Туарег Затваряйте темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X