Обява

Свий
Няма добавени обяви.

New Touareg vs Discovery 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: New Touareg vs Discovery 3

Аз не съм видял по новините некоя нова джипка или лека кола Повечето са Ноу вървежни 15 годишни котъри незнайно как пуснати в движение и пикльовци за да волана или пияндета. Именно заради изброените купувам нещо по-високо. Р5 с чип би си вървял чудесно в града, за извън града си имам А6 3,0TDI, ako кажеш че и 225 коня на лека кола не стигат да се метам на ЗИЛ

Коментар

Аз съм от бранша quadra, нема ядове
      А за акциза нема как да не ти съчувствам - отишли са или у некой джоб или у некоя предизборна кампания.
      Как да си плаща човек като парите му потъват незнайно къде а пътищата стават все по-лоши нищо че си плащаме за Минетки

Коментар

Първоначално публикуван от SLAF Преглед на мнение
        Аз не съм видял по новините некоя нова джипка или лека кола Повечето са Ноу вървежни 15 годишни котъри незнайно как пуснати в движение и пикльовци за да волана или пияндета. Именно заради изброените купувам нещо по-високо. Р5 с чип би си вървял чудесно в града, за извън града си имам А6 3,0TDI, ako кажеш че и 225 коня на лека кола не стигат да се метам на ЗИЛ
        Е стигат ама е акцизна нали.
        После вървенето няма нищо общо с възраста на колата.
        Ама ти вече си решил, така че успех.

Коментар

Повечето са Ноу вървежни 15 годишни котъри незнайно как пуснати в движение и пикльовци за да волана или пияндета.
          Опаа. И аз карам такъв "котър" , значи съм такъв ,а? Много глупаво изказване , SLAF , много глупаво!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
            Опаа. И аз карам такъв "котър" , значи съм такъв ,а? Много глупаво изказване , SLAF , много глупаво!
            За катастрофите ставаше дума.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              За катастрофите ставаше дума.
              Няма значение.

Коментар

Има значение Тихомире, има. С изказването си не целя да обидя 15 годишните автомобили защото те не са виновни че собствениците им са пияндета дет се мслят за богове след 2 рата стограмка евтина шльокавица. Гледай новините че няма емисия без заловени поне 1-2 за един ден, сещай се колко са си платили или са минали между капките щот куката си е бъркала с палката в гъза вместо да следи трафика
                Визирам пикльовците дето с изтръскали джобовете на фамилията за кола за 2000 лв. Познай колко е кол това. Защото автовозите пристигат всеки ден, имаш ли идея какво слиза от тях и в какво състояние?

Коментар

Има значение Тихомире, има. С изказването си не целя да обидя 15 годишните автомобили защото те не са виновни че собствениците им са пияндета дет се мслят за богове след 2 рата стограмка евтина шльокавица. Гледай новините че няма емисия без заловени поне 1-2 за един ден, сещай се колко са си платили или са минали между капките щот куката си е бъркала с палката в гъза вместо да следи трафика
                  Визирам пикльовците дето с изтръскали джобовете на фамилията за кола за 2000 лв. Познай колко е кол това. Защото автовозите пристигат всеки ден, имаш ли идея какво слиза от тях и в какво състояние?
                  И какво? Да забраним продажбите на стари коли? Да ти давам ли примери колко "пикльовци" чиито бащи са им купили нови коли и те без да губят време утрепват някого? Или пък тия с новите коли не пият и не карат? Ставийски е последния пример. Изказването ти прозвуча обидно , както и да го погледнеш.
                  Както и да е , няма да ти развалям темата повече.

Коментар

Ами да, в тъпата Румъния която вече не можем да стигнем не можеш да регистрираш кола над 6 години.
                    Аз размазано например А6 или А8, размазан джип също (изключая пумияра стависки) не съм видял по новините. Но е пълно с останалите.
                    За ставиския си прав, ама цървула ше се отърве за съжаление щот ше го изкарат национално богатство в името на спортна българия. Вместо да лежи доживот у панделата защото е отнел човешки живот. Сещай се че и момичето дет сега е в кома и да се събуди вече нема да е човек. Защото има и нещо друго - колата в която са били е била именно на 15 години или някъде там - стара, амортизирана, несигурна

Коментар

значи ли това ,че ако си зема румънка за жена не мога да си регистрирам Корандото в Румъния, че е седемгодишно?
                      ше си остана ерген

Коментар

Tи па намери за ква да се жениш Я колко Сиганки има по оковръстното, за кво ти е да я влачиш от влашко
                        А и за кво ти е да се жениш? Аз два пъти съм го правил и не съм очарован изключая резултата от брака който стана на 5 годинки и не мога да го сваля от колата

Коментар

Хмм, аз имам Диско 1, 3-ката не бих взел. Туарег също. В този ценови диапазон наистина Тойота имат много по-приятни решения. Учуден съм как Кинекса и Димата не са ти предложили още некой Гранд. Може би е по-скъп?! Та защо не поразровиш още малко и да провериш тези марки? Тойотата се слави с много ввисоко качество. За диското се каза достатъчно, а за Туарега бих допълнил само, че не мио допада менте стилът около него. Прави се намси каде си от незнам си кой си, капсуловани простотии и т.н. Незнам но никак не ми вдъхва доверие. В бг не се предлага FJ крузера. А нисан също имат приятни оферти. Така де май японското е по-оферта.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                            Учуден съм как Кинекса и Димата не са ти предложили още некой Гранд. Може би е по-скъп?!
                            Ние Грандове за асвалт не предлагаме.
                            Всяка жаба да си знае локвата.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Ние Грандове за асвалт не предлагаме.
                              Всяка жаба да си знае локвата.
                              Ууупппссс

Коментар

Ninja 1, бе и аз тва мислех да направя Жената ги кара и двете ама те и двете имат парктроници така че й е се тая Според мен Туарег-а върви повече, Дискавърито със 190 коня дизел е тромаво
                                Въпроса се свежда до кое се троши по-често - Туарег-а или Дискавъри-то Иначе и двете са бъкани с кви ли не системи и са достатъчно представителни автомобили
                                Карам едното от двете (поради чести командировки), та съм пристрастен и не би трябвало да се обаждам...

Обаче ето едно "малко различно" мнение.

И двете не са "женски" коли. Особено за препълнена София.

Трудно се намира достатъчно място за паркиране, в центъра се минава действително на една боя разстояние.

Парктроника е хубаво нещо, но независимо от него паркирането винаги е "по памет".

Витара, Х3, даже RAV според мен са по-добър избор за градски условия.

Е, ако въпроса е да прилъжете жената да си вземете втора кола, тогава става.

Моята половинка беше върло против

-------
                                има три вида логика: 1. формална, 2. женска, 3. тази на жена ми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X