Обява

Свий
Няма добавени обяви.

New Touareg vs Discovery 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• New Touareg vs Discovery 3

Здравейте на сичкото форум Готино и уютно местенце сте си спретнали Надявам се да ме приемете в него
    Изправен съм пред избор и се нуждая от съветите ви, надявам се да ми помогнете в избора.
    Трябва ми джипка жена ми да ми вози лапето щот пътищата се напълниха с малоумници, от време на време и аз ще я ползвам за някои по-важни срещи. Извън шосето не стъпваме.
    Спрял съм се на нов Туарег R5 и Discovery 3 също нов. Алтернативaта е също нов X3 ама тва не ми мяза много на джипка така че ......
    Туарега отвън не го харесвам но вътре е страхотен. Дискавърито обратно - отвън не мога да спра да сънувам тая очарователно грозна муцуна но вътре е кат табуретка Чувам че мотора му бил френски и се троши.
    Дайте моля мнения за новия Туарег и Диско 3.
    Предварително благодаря

До: New Touareg vs Discovery 3

Взимай Диското ......
    Това е от мен.
    Ако питаш: "Защо" ..... прочети какво сме писали из форума и ще разбереш.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Извинявам се за отклонението, но защо си гледал Х3 а не Х5?
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Благодаря за отговорите момчета
        Искам да попитам защо Диско-то - четох във форума че ако се намокри му се такова оня работа с токовете, че моторетката е френска....А Туарег-а все пак е немска машина въпреки че май се прави в Словения
        Х5 не съм гледал щот доста надхвърля ресурса ми - май почваше от 120000 лв. Докато и Туарега и Диско-то са по джоба ми. Човек трябва реално да преценява възможностите си въпреки че новия МЛ много ми харесва

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          Извинявам се за отклонението, но защо си гледал Х3 а не Х5?
          Предполагам защото е за жена му и той ще го кара от време на време, ако беше за него ще бъде Х5

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Взимай Диското ......
            Това е от мен.
            Ако питаш: "Защо" ..... прочети какво сме писали из форума и ще разбереш.
            +1 за Диското

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
              Предполагам защото е за жена му и той ще го кара от време на време, ако беше за него ще бъде Х5
              Х3 е по малка кола и от Туарег и от Диско. Ако ще е за жена.....

Коментар

Ок, аз също хресвам Дискавъри-то Но защо него? Ако е по-добър на офроуд то не ми трябва щот ще си я карам по шосето 99% от времето. Просто ме е страх да не се прецакам с кофти мотор или конструктивни недомослици, все пак е Форд мисля. Докато германски коли карам откак се помня

Коментар

Да, по-малка е, затова съм я оставил за най-накрая като резервен вариант ако Мото Пфое и Порше БГ не дадат добри отстъпки

Коментар

Кажете поне едно нещо с което Диското да е по добро от Туарега.
                    Че аз не се сещам.

Коментар

Те пък кво общо имат помежду си? Туарега е поколение и нещо по-нов от диското. И двете са неремонтируеми. Диското - щото е вечно счупено, Туарега - щото подлежи само на агрегатен ремонт. Квото и да стане - изхвърляш всичко и слагаш ново. Двигателят изобщо не се отваря.

Коментар

Стефане, кво напраи бе човек? Аз утепах 1 месец да гледам, карам и сравнявам за да докарам избора до между 2 модела а ти ме върна в детските ясли

Коментар

Първоначално публикуван от SLAF Преглед на мнение
                          Да, по-малка е, затова съм я оставил за най-накрая като резервен вариант ако Мото Пфое и Порше БГ не дадат добри отстъпки
                          След като размера има значение защо Х5 не е в списъка. Цената ли е по висока?

Коментар

Ооооо, доста по-скъпа е Х5-цата, х2 спрямо Х3

Коментар

Първоначално публикуван от SLAF Преглед на мнение
                              Х5 не съм гледал щот доста надхвърля ресурса ми - май почваше от 120000 лв. Докато и Туарега и Диско-то са по джоба ми. Човек трябва реално да преценява възможностите си въпреки че новия МЛ много ми харесва
                              Йори, не четеш БЕ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X