Обява

Свий
Няма добавени обяви.

New Touareg vs Discovery 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: New Touareg vs Discovery 3

Хм. И какво по-хубаво от дизелите на Пежо?
    Единственият им кусур е че нямат двигател като за джип, каквото имат си е ненадминато. И самолетен направиха. Изяде му главата само това, че самолетните бензинови изведнъж станаха за автомобилен бензин.

Коментар

Да колега, прав си, знам че не е в Германия Но все пак е Фолксваген. Имам доста детайлен поглед особенно върху талянските коли и повярвай ми нищо не се е променило, освен дизайна. Сервиза на Пежо и Ситроен е ужасен, на Форд (като вносители на Ленд Ровър) също но не толкова колкото на френските. Французите разчитат на продажбите заради ниските цени и се надяват клиента чакайки 2 месеца за ремонт или обслужване направо да си купи нова кола

Коментар

Незнам за Туарега - но Ланд Ровер все обират последните места по качество - и това имено заради това новото Дискавъри и сродните му Рейнджове.

Аз също съм фен на Дифендъра и поради тази причина разрових форумите за да видя за какво иде реч с тия Дискавърита и лови ли ги същите болести Дифендърите.....

За отговор не съм убеден дали намерих, но форумите нещо странно ми напомниха УАЗбуката, с тънката разлика, че при УАЗката винаги можеш да си решиш някак проблема, докато с това Дискавъри освен да се хванеш за палците друго не ти остава.

Коментар

Яко... Какво ли е във форума на Туарег? Щот имаше една статия със заглавие "Богатите също плачат"...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е и там, ако е така...вече незнам.

Коментар

Дизела на VAG е много по-добър от на пежо-ситроен Френския дизел може да е икономичен но не върви. Дизелите им между 90 и 120-130 коня не са нещо кой знае какво а и за джипка са недостатъчни. Покарай TDI на VAG и никога няма да караш френски дизел. Талянския дизел също върви много

Коментар

Обобщено автомобилостроенето не е това което беше. Пускат се по 5 нови модела на година а грешките и бъговете се чистят в движение с recall кампании. Печалбата от сервиза е в пъти по-висока от маржа в цената на новата кола.
                Идеята ми за тази тема е да избера по-малкото зло. Не че Туарег-а е цвете за мирисане.
                Къде да намеря този Туарег форум и темата ,,Богатите също плачат,,?

Коментар

А мислил ли си за варианта за сумата която си отделил да вземеш Х5 втора употреба или държиш колата да е нова?
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Мислил съм но употребявано Х5 на 1 година е на цената на нов добре екипиран Туарег. При отчайващото качество на автомобилите в наши дни предпочитам проблемите да се решават от гаранцията а не от портфейла ми.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAF Преглед на мнение
                      Мислил съм но употребявано Х5 на 1 година е на цената на нов добре екипиран Туарег. При отчайващото качество на автомобилите в наши дни предпочитам проблемите да се решават от гаранцията а не от портфейла ми.
                      С какъв двигател е екипиран. Туарега.

Коментар

Много правилно разсъждение! Само да не стане като колегата с Патфайндъра, който на 20 хиляди сменя съединител и не му го покрива гаранцията щот е било консуматив...
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

R5, V6 е хубав мотор но акциза му е много, плащат се излишни пари на държавата. Ако купя употребявано Х5 то ще е за минимум 40000 евра в Германия, един Господ знае колко още ще платя акциз за мотор 218 коня и се губи смисъла. А когато има акциз той не се плаща само за разликата от 163 коня а за всичките 218 коне

Коментар

quadra, повярвай ми колега, вече няма марки и качество, всичко е дотолкова унифицирано че плащаш само за емблемата която лежи на стари лаври а под ламарините са едни и същи боклуци.
                            Нека ми кажат че е консуматив та да ги подкарам по международна гаранция на какви километри е сменя И маслото е консуматив и се сменя на 15000 км, нека ми кажат пробега на който се сменя съединителя ама не могат.
                            Затова тормоз и бой по каските да оправят всичко по време на гаранцията

Коментар

Първоначално публикуван от SLAF Преглед на мнение
                              R5, V6 е хубав мотор но акциза му е много, плащат се излишни пари на държавата. Ако купя употребявано Х5 то ще е за минимум 40000 евра в Германия, един Господ знае колко още ще платя акциз за мотор 218 коня и се губи смисъла. А когато има акциз той не се плаща само за разликата от 163 коня а за всичките 218 коне

Те тия дето не са акцизни все челно се блъскат като изпреварват.
                              Всяка вечер са в новините.

Коментар

Изобщо не ми говори за акциза че аз си го платих, нали се сещаш 4.0 Вранглер
                                Това с гаранциите всички са сигурни че ще се справят с бюрократите, ама после си плащат като попове...
                                То затова положението е такова... Иначе да сме ги научили мизерниците дето ни продават колите тук да си ценят клиентите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X