Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американка на 10 години - коя и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Американка на 10 години - коя и защо?

Брат,не си честен,Хондата е 1.7 с 4 цилиндров мотор,това не се вписва в темата за Американските коли,поне 2 литра да е,молим ти се.

Нищо против ,станга,да му бяха спестили 2-3 от слабите мотори обаче и да ги рьгнат в модел с името Пони по някак си щеше да ми се вьрже.

Айде стига с тая тема,Американското е много добро,вьрви на пожар,спира за 2,а комфорта е като на 3 Японки,за размера на ауспуха няма да казвам.
    Няма какво да ви е яд,като седнете в едно такова,заклати се малко,залитне на завоя и ви удрьнкат разни баби с Нисанчета и пак ще си пишем.Под Хонда Сивик трудно се намираше кола едно време,5-6 години да речем,питаха как качва баирчето,за Мустанг никой и не пита,нали е МУСТАНГ хахахаххахха
    Последно редактирано от BENZBOSS; 09-06-12, 20:38.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Няма как КОСТЕНУРКА да направи ускорение от 0до 100км/ч под 16сек.Тия мотори съм ги правил и въздушни и водни боксери не един идва знам им отлично възможностите,ГОЛФ 90К.С.синхро 11.3сек.от 0 до 100км/ч,Голф гти 9.3сек.от 0 до 100км/ч,Мустанг 1995 6.3сек. от 0 до 100км/ч,Мустанг1999 5.9сек.0 до 100км/ч технически данни ,та така с фантастиката Голф и Костенурка срещу Мустанг,виж в съперничество с некой Неон става!!.Всички коли след ремонт ги пробвам и няколко посредствени са ми взимали акъла Ланча ТЕМА с 5 валов мотор разработка на Мазерати,Форд Сиера Косуърт4х4,Митцубиши 3000 ГТ Туин Турбо американска серия в групата на Додж Стелт ,всичките с буквално смазващо ускорение,донякъде и един Яго jx12v, ама трудно зацепва иначе е страшна каляска!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ммм да,прав си,само дето ако намесиш и Голф 1.3 ще е по-честно спрямо Мустанга нищо,че такова тук не е вкарвано,а може и някой дизел да видиш как е.

1999 Volkswagen Bettle GLS (1.8 T) 0-60 mph 7.5 Quarter mile 15.7
        1999 Ford Mustang Convertible (V6) 0-60 mph 8.5 Quarter mile 16.3
        Имаш цяла тема,10 страници чуденки,ма що така,ма дали ги мразя,ма имал ли сьм........и на финала нямало как.Целия интернет е твой,какво си правил не те знам,като ме опьнат 2 баби на светофара и аз си знам вече,че не е много сложно да видя кое какво прави от нулата и за колко на четвьрт миля.Аз говоря за Мустанг,че горе в снимките имаше такова показано и го врьзвам с базов Голф от тия години,ти ако искаш не 95,а 65 година вземи и го засичай с каквото си избереш на Застава.
        Не посмях да намеся от истинските коли или пьк нещо с 2 врати за да не развалям идеята за Американския мускул. и смазващото ускорение което прави Хондичка Сивик.

Ташак почна да става,айде стига толкова а?
        Последно редактирано от BENZBOSS; 09-06-12, 22:45.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Е верно е майтап да правиш глупави сравнения на среден клас таралясници с бегачки,може да ги караш ,ама не им разбираш въобще от карантиите !Тая тема е ритнала камбалото,абсолютно нема смисъл!А специално за Сивик-щайга на колела с най калпавия 16клапанов двигател с един разпределителен вал ,16 клапана на един вал,по-смотано изпълнение от това нема,само си сменяваш валове при зверско каране,лети като самолет докато не каже крррррррр..........и отиваш на нова кола !
          Последно редактирано от faster; 09-06-12, 23:30.
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
            Е верно е майтап да правиш глупави сравнения на среден клас таралясници с бегачки,може да ги караш ,ама не им разбираш въобще от карантиите !Тая тема е ритнала камбалото,абсолютно нема смисъл!
            Прав си,бегачката Костенурка не е правилно да я врьзваме за Мустанг.

Среден клас 2 врати Фолксваген си избери ти,аз ти казвам,че Хонда Сивик го бие пьк ти ми разправяй каквото искаш.

Не им разбирам от карантиите,ако искаш и от коли да не разбирам?Може да не мога и да карам по правата от един светофар до друг скапан автоматик?Или ще е по-лесно да приемеш факта който дьвчем 10 страници?

Заеби,дай за жени да си говорим.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Заеби,дай за жени да си говорим.
              К'фо сте се разпсували днеска всички!?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                К'фо сте се разпсували днеска всички!?
                В смисьл Забрави,а за е@ането аз ще си трая.Ако му бях казал Не си прав.......можеше да ми тегли една,а един вече беше баннат днес и айде няма нужда.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Срещу тая твоя любима Хонда слагам Голф 1 ГТИ Турбо и немаш шанс никакъв и както се казва "надежда всяка тука оставете"!За жени мое си говориме колко искаш ,ама нема тема !Айде ЧАОи леко на светофарите с бабичките с Хондите,да не те хареса некоя!!

Коментар

Аз американски бегачки само в НФС-то съм карал та много не съм компетентен. Само Форд GT Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ford-gt-03.jpg
Прегледи:1
Размер:140.8 КБ
ID:5382548 ставаше за моя вкус, а от каквото съм чел и гледал, е що годе ок, малко повечко се чупи само . То нече ферари или ламбо не се чупят. В тоя клас шефа е Порше, вече много години. Просто щото само то става за нормална кола всеки ден, резачка е, върви и се управлява зловещо... и може да мине повече от 5-10 000 /50 000 примерно / км без основен ремонт . Американците и да имат много коне и мощ, трудно ги "слагат на пътя". Японеца ти прави 350 коня WRC /сУбару, мицу/ от 2 литра... има ли изобщо място за сравнение? А за завиване и маневреност просто... нисан gtr vs форд gt ще е просто жалка картинка... Ма тва са играчки нали, та малко няма общо с масовите коли и тенденции... Или караш нещо от миналия век, здраво и надежно, реално най-висок клас и ти стъпва тънки кинти, особено на фона на това, което ти дава в замяна. Или караш за дори повече пари нещо на лизинг или за малко пари, нисък клас сапунерка и все тая каква е по народност, С класата от 95-та я предпочитам пред всеки нов кошник за 20-30 000 /достъпен нали/ дори 80 000 с малко изключения. Смислените автомобили струват 6 цифри като нови и някои от тях никога не падат на 5, камо ли на 4. Та модели, които си струват и са толкова достъпни и новите изгъзити... то трябва да не можеш да мислиш та да не избереш правилното . Пък щото най-продаваните са ефтинджосите, а съответно американските малолитражки е нормално да на в неизгодна позиция с японци конкурент и евро собственици...

Коментар

Срещу тая твоя любима Хонда слагам Голф 1 ГТИ Турбо и немаш шанс никакъв и както се казва "надежда всяка тука оставете"!За жени мое си говориме колко искаш ,ама нема тема !Айде ЧАОи леко на светофарите с бабичките с Хондите,да не те хареса некоя!!
                      GTI turbo на Голф 1?Турбото кьде му е,нали си ги правил и тия?

Моя грешка,от кьде да знам,че базов модел Костенурка е бегачка за теб.

Насов,пием по едно пиене,ча става кьсно.
                      Та прибрах се,жената ме докара,че имаше да черпи,коментара и за Ттката ще си го спестя.

Остави кой какво кара,ако в подписа ми е БМХ без турбо какво ще промени факта,че според мен не е нормално базов модел / влизаш и тьрсиш най-евтиното / на Кстенурка или Хонда или каквото си избереш почти е по-яко от това горе на снимките дадено като пример за американски автомобил.И виж за какво сме се хванали,не сьм се и замислял още да го сравнявам с нещо по така.

Нищо де,стискам им палци на Американците,поне Голфа да бият с тия прьчки.

Отивам да пусна една анкетка - на автомат скорости на кьде да му е свалянето на предавла при рьчен режим и скивай майтапа там.
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 10-06-12, 02:02.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Ами ако и
                        ... тая твоя любима Хонда ...
                        е с Турбо Жокер Под Капака, Кво Правим

п.п. Коя от двете е По-Американска ?!
                        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение

п.п. Коя от двете е По-Американска ?!
                          Е третата...

Ето аз ви връзвам една американка HEMI на малолитражките Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Mustang_fastback_by_Hemi_427.jpg
Размер:185.9 КБ
ID:5382549

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Отивам да пусна една анкетка - на автомат скорости на кьде да му е свалянето на предавла при рьчен режим и скивай майтапа там.
                            по - добре пусни една анкета "да има ли чат към форума или да" и тогава ще има много по-малко бан/спам, ясно е, че форума освен всичко друго, вече е и социален отдушник.............. един чат би облекчил и работата на модовете значително!!!

Коментар

Въпреки, че в заглавието на темата го има условието "10 години" (мисля, че в тая посока темата я изчерпахме), искам да ви кажа защо аз харесвам американските автомобили (старите по принцип)! Защото за да караш ето такъв автомобил:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Charger.jpg
Размер:22.0 КБ
ID:5382561

се искат таш*аци, а за да караш такъв автомобил (в никакъв случай не казвам, че е лош - прекрасен е):

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nissan-gtr-v-spec.jpg
Размер:474.6 КБ
ID:5382562

се иска компютърна грамотност! Самата идея да имаш кола, която струва жълти стотинки, а да може да развинтва главите на тежките тузари, чийто возила струват по един контейнер суха пара ми харесва! В нея има бунт, свобода, социална позиция и кауза ако щете, или казано с една дума - има ДУХ и този дух, прави американските коли харесвани, въпреки всичките им кусури! Показаното RT по-горе е модел 1968 година и все още може да направи смешен почти всеки нов автомобил и като скорост и ускорение, и като здравина, и като надеждност! Лично за мен това е върха на автомобилостроенето въобще! Всичко останало в последствие е "пудра" и "грим" и не мисля, че педалите в Малибу са определящите в случая, кое е ОК и кое не! Искрено се надявам един ден да имам възможността да притежавам и карам такъв автомобил и въобще не ми пука от статистики или икономически кризи! Просто тогава ще се чувствам завършен и като дойде момента, ще си отида от тоя свят усмихнат...

П.П. И за да не звуча като сектант, искам да споделя, че преди няколко месеца в една автокъща гледах една "пура" 85-ти набор (изпълнение за американския пазар) в перфектно състояние - все едно сега е излязла от завода! Искаха и 18 000 лева и си ги заслужаваше до последната стотинка! Бях на ръба да им оставя жената да ги отработва и да си тръгна с колата...
                              Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 10-06-12, 07:50.

Коментар

To и gtr-а е жълти стотинки, 80 к $ е в сащ базовата му цена. На фона на нормалните цени за спортна кола е супер, колко е нов Форд GT? Порше е доста над 100, и от там се почва ногоре бая. А това го предпочитам пред много други, направо си е революционно извращение.
                                В наши дни компютърната грамонтост обаче е много по-популярна от наличието на кураж и прочее други качества на живия живот

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X