От: Американка на 10 години - коя и защо?
В Германия се караше с такива скорости, вече с 160 ако караш с часове няма и 1 кола да те мине, информация от преди 2 седмици
Като съм обикалял зад океана, особено в провинцията пикапите са на 20+ години поне, а Jeep Вагонер с дървен фурнир е пълно, като се съмнявам че някой го поддържа повече от бензин да сипва.
В Германия се караше с такива скорости, вече с 160 ако караш с часове няма и 1 кола да те мине, информация от преди 2 седмици
Като съм обикалял зад океана, особено в провинцията пикапите са на 20+ години поне, а Jeep Вагонер с дървен фурнир е пълно, като се съмнявам че някой го поддържа повече от бензин да сипва.
. Аз може ли да попитам нещо? Ако е японка проблем ли ще е? Превията е много готин детевоз щото и надали ще е претенциозна. Аз уви съм заглеждал малко по-старички и са бая надежни и удобни. Поне са бая ефтинджос за придобиване, а не съм чувал да живеят по сервизите, напротив. Пък моята тойота ме убеди, че е зловещо здраво нещо... това Тойотата, брей...

- сигурно е под достойнството му на гранд-шеф-инжИнер-конструктор да отговаря на такива като мен, `щото два пъти попитах, но така не получих отговор в кой от (затворените) заводи в Детройт продължава да работи
Коментар