Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американка на 10 години - коя и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Американка на 10 години - коя и защо?

Е то и ти не мож да съдиш само по Южна Калифорния за САЩ, щото всеки щат е различен, пък Калифорния е доста напред в Екото и е нормално да има повече малолитражки, само вие имате и бензиностанции за водород /Hydrogen дали е водород/ май?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
      Е то и ти не мож да съдиш само по Южна Калифорния за САЩ, щото всеки щат е различен, пък Калифорния е доста напред в Екото и е нормално да има повече малолитражки, само вие имате и бензиностанции за водород /Hydrogen дали е водород/ май?

СЬГЛАСЕН

Но и за това се извадиха статистики кое и колко се купува в Щатите,а не в Нюпорт.Тук се купува Хонда Сивик без горивен филтьр,но такова при Гоблин не видях,в Аляска пьк сьвсем.

Аз питам на базата малко от Щатите кьдето сьм ходил и това което виждам.От другата страна се залага на какво?На колко е здраво Черокито дето е на 20 години и има 16 ремонта тая година?Аз базата сьм си я казал,не лежа на 2 сбирки с по 5 автомобила на тях и идеята,че са велики щото филтьра им е 6 лева.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
        Как пък веднъж не съм срещал Юго там, дори и в джънк ярдовете, и не съм чул някой да спомене за тази "успешна" марка там? Виж стари МБ, Ауди, че и Рено даже съм срещал, ама Юго не, а не е като да не съм пообиколил за 4 години държавата?
        Колега и аз не съм срещал горила, но това не означава, че няма горили! Ей ти на! Чети: http://en.wikipedia.org/wiki/Zastava_Koral

Коментар

Юго е продавано,УСПЕШНО е ключовата дума в изречението.

Аз сьм виждал и Алфа 164,ЕДНА за 9 години и нито едно Юго.Това успешно ли да го водим или просто не е устискало на валежа дето го друса ведньж годишно тук?

Успешно знаете ли какво е 240Д, 300Д и 300ТД - това може да го срещнеш тук на всеки час,на паркинга и 3 могат да се сьберат ако да са на над 30 години коли.Почват грубо / че няма значение / от 70 коня,ако искате 80 да ги сложим и са продавани по времето когато е нямало Калифорнийски норми за изгорели газове.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1
            опс.. грешка..
            извинявайте.
            Псуваш а

Пускай Гугьла казвай един паркинг,после ще видим дали е заради изгорелите газове,застраховките,бензина или нещо друго.След десетина дни ако трябва бия репортаж от Флорида,след 2 месеца от Източния бряг,а след това Хавай.Ба го,колко му е,все ще хвана някоя Американска кола в кадьр.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Не бе... обърках се със Застава Флорида..
              Имах познат, който дълго кара Корал, ама не знам защо бях решил, че е Флорида - проверих, видях, че съм в грешка и си изтрих поста...

Темата се изчекна нещо - от американските коли мина през Мерседес, Застава, и накъде ли ще се огъне още...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Юго е продавано,УСПЕШНО е ключовата дума в изречението.

Аз сьм виждал и Алфа 164,ЕДНА за 9 години и нито едно Юго.Това успешно ли да го водим или просто не е устискало на валежа дето го друса ведньж годишно тук?

Успешно знаете ли какво е 240Д, 300Д и 300ТД - това може да го срещнеш тук на всеки час,на паркинга и 3 могат да се сьберат ако да са на над 30 години коли.Почват грубо / че няма значение / от 70 коня,ако искате 80 да ги сложим и са продавани по времето когато е нямало Калифорнийски норми за изгорели газове.
                На фона на цялото им производство (като бройки) и внос си е направо отлично! Дадох пример със заставата, за да илюстрирам, че бедни и готови да купят всеки боклук за без пари, само и само да не ходят пеш е имало и преди 30 години! Сега ситуацията е много по-лоша от тогава... Това е!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  На фона на цялото им производство (като бройки) и внос си е направо отлично! Дадох пример със заставата, за да илюстрирам, че бедни и готови да купят всеки боклук за без пари, само и само да не ходят пеш е имало и преди 30 години! Сега ситуацията е много по-лоша от тогава... Това е!
                  А аз мислех,че ще кажеш Сравнено с Африка за сьщата година.............и щях да скоча.

Казваш,че са бедни така ли?А защо продажбите на нови коли растат в последните няколко месеца?И като са бедни защо не натискат на по-евтиното Шеви ми се мятат на скапаната Хонда?

Не ме разбирайте грешно,аз сьм сьвсем на друга вьлна,кола под 5 метра нямам,а 200 коня са вьшка по на жена ми стандарта.
                  Аз се чудя защо като го наема и едното и другото са един клас кола,едното и другото са на едни мили,една и сьща година,на едни и сьщи пари.................и като му стьпя на врата на скапания Нисан слизам от него леко изненадан,а като сритам Мустанга и се чудя кой пеееееееехееееетакова се е изгаврил пак.

Е и от там тема с Американка на 10 години,а не тема за Мустанд 1966та срещу гьрбав Вартбург.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Лягам си,вие мислете за паркинг.

Пак жокерче - мога да се цопна пред тукашния самолетоносач музей,там на паркинга е пьлно с туристи и поне половината коли са под наем.Да видим кой какво избира като наема среден клас кола примерно.Няма значение ни даньци,ни разход,ни каква цена е ново,ни колко се троши............под наем,избираш го по красота през прозореца и е една цена с Американеца.За това,че дадени компании имат главно Американски автомобили ще си премьлча.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Бензиновоз! Говорим за експлотацонни разходи, а не за цена на придобиване основно! Купуват Хондата основно защото гори малко и има съответното качество за парите си! В темата която си пуснал обаче става дума за качество основно, а когато говорим за качество според мен трябва да гледаме какво карат тези които могат да си го позволят и ги боли гъза, колко пари ще дават годишно за бензин или нафта! Затова и дадох пример с най-високия клас автомобили, защото там най-си личи, кой какво прави като автомобили! Всичко друго е съобразено с бакалските сметки на средно-статистическото домакинство и е компромис с всичко налично като технология и възможности за производство! Да обобщя - такава е ситуацията по паркингите, защото е такава ситуацията в джобовете на тези които паркират там! Американците просто не успяха да реагират на търсенето преди години (писах го в другата тема), наложено от икономическата ситуация, а не от промяната на вкусовете им и качеството на техните си автомобили! След това се появиха боклуците заради които си пуснал тази тема, но пропускаш да кажеш, че вече всичко е боклук защото е проектирано и произведено като компромис - хората просто нямат пари за истинските неща!

Коментар

Е и производителите нямат сметка от вечни машини, особенно американските с европейски собственици... нови пазари...

Коментар

Виж Шеви-колко от колите им се рекламират като харчещи по-малко от Хондата в класа си.

Аз и реклами гледам на всичко от горе,Малибуто харчи колкото осмак,а вьрви каро дизел,вьпреки това е водещ модел на Шеви та тая твоя логика пак не се врьзва.А и преди 10 години бензина е бил около кинта и педесе,резервоар беше 20 кинта.

С телефона не ми се рови,утре ще ти пусна и реклами и статистики да видиш.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Виж Шеви-колко от колите им се рекламират като харчещи по-малко от Хондата в класа си.

Аз и реклами гледам на всичко от горе,Малибуто харчи колкото осмак,а вьрви каро дизел,вьпреки това е водещ модел на Шеви та тая твоя логика пак не се врьзва.А и преди 10 години бензина е бил около кинта и педесе,резервоар беше 20 кинта.

С телефона не ми се рови,утре ще ти пусна и реклами и статистики да видиш.
                            Ти май наистина не разбираш какво ти пиша..?!!

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                              Е и производителите нямат сметка от вечни машини, особенно американските с европейски собственици... нови пазари...
                              Именно!

Коментар

Лягам си,вие мислете за паркинг.

Пак жокерче - мога да се цопна пред тукашния самолетоносач музей,там на паркинга е пьлно с туристи и поне половината коли са под наем.Да видим кой какво избира като наема среден клас кола примерно.Няма значение ни даньци,ни разход,ни каква цена е ново,ни колко се троши............под наем,избираш го по красота през прозореца и е една цена с Американеца.За това,че дадени компании имат главно Американски автомобили ще си премьлча.
                                Ами много ми е любопитно в Тексас какво карат хората..?!! Ти си избери паркинга...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X