Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американка на 10 години - коя и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Американка на 10 години - коя и защо?

Под Американска кола се разбира Американски мускул явно,като % тия са по-малко от електричките като гледам.Все едно под Немска кола минимума да е Р32 или или Испанеца да е Сеат Турбо.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Еми останалото не става, само пикапи и лимузини за белия дом. Аз обаче не бих отказал едно HEMI Grand Cherokee с правилната раздатка. Бе то при колите си е въпрос на вкус или пък просто не ти дреме и караш кфото падне ...

Коментар

Бе да я бях крьстил тая тема Американски мускул......че да не се бьркаме,а не редовна кола от тоя век.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Е и малките деца знаят, че американската кола е Мъсъл-а. Има и разни изтрещели проекти, но това е Мъсъл... Тунинг течението и разните Екзотики... Нормалните коли са нещо странно, те там от скоро минават на малки коли дето не харчат майка си и баща си... За тва темата за САЩ и коли от 21 век е като да риташ умрЕлото куче...

Коментар

Е то сьщото като да пускам тема за Американския мускул преди 40 години.

Малко хора четат заглавието явно,едно си баба знае,едно си баба бае.
            и защо мрьнкаме против немските коли,какво му е на М5?
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

То и за някои, че си харесвам Диското е странно, но това е положението. До България стигат що-годе читави американци и са си екзотики. Ако търсиш такова излъчване. Заглавието е коя и защо нали, и така, GT само си харесвам аз, защото не си падам по малолитражки. Но американка си нямам просто защото не се сещам коя би ми паснала на нуждите...

Коментар

Коя и защо и 10 годинки ако има значение.

Как да е,ясно че много филми се гледат и грешното впечатление е на лице.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Това сравнение на некви умрели костенурки,Голфове и Хонди Цвик с Мустанг ти го извади ,погледни си чата по темата ,ако не помниш точно за това и пишех по-нагоре ,че е смешно, такова сравнение не правя аз,нема логика да сравняваш подобни автомобили!!!!!!!!Между другото не бих се разсърдил на едно ШЕВИ ОРЛАНДО ЗА 36 000л.голям таралясник много ми хареса и влиза в последните 10 години може да ускорява и за 20сек..
                  Последно редактирано от faster; 10-06-12, 15:58.
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Защо да няма?

Пак леко да го обясня- кола тук 90% от хората купуват на изплащане,има 300 кинта на месец да речем и ходи да пробва.Влиза при Форд,качва се на Мустанга кара и слиза,качва се на Хонда или Голф или ти си избери БАЗОВА кола и тая базовата,най-оглозгания модел го бие тоя Мустанг.

Айде че брата кара една Импала в момента кьм една лодка аз да ти кажа как си купи той колата,пьрвата му тук.Троши се старата му 3 пьти,влиза в Хонда и иска най-евтината кола на паркинга,да не е черна вьн,че евтино и климатик няма,и да не е кафява вьтре.
                    Палиш,излизаш на светофара,заставаш до един Мустанг и го биеш като мече у дирек.За теб тованормално ли е?С кой искаш да го сравня тоя Мустанг пак те питам защото това се случва преди 10 години когато бензина беше 1.50 и под Сивик друго не се намираше,под Голф няма,а под Костенурка с вазичка вьтре пьк сьвсем.

Умрелите костенурки бият шестак Мустанг - факт колкото и да ни е яд.Чуди се после защо сьм нямал американска кола - идваш,купуваш нещо колкото да се движиш,посьбираш някой лев и си купуваш кола.А кажи ми какво си купуваш после,Шелби ли или Вайпьр?Или като кажеш Немска кола се разбира М5?

Знаеш ли какво ще се получи ако за майтап хвана кое да е двуврато купе на / баси,пак ти си избери марка / и го сравня с Мустанга?Азти казвам,че Сивика струва 13. 000 нов и е 4 цилиндров мотор,ти май ме караш да му сложа Акорд с шестак под капака и сьвсем да се посмеем?

За МУСТАНГ говорим,жалка картинка,среден клас купе ми намери ти по-куцо от това.

Какво стана с Турбо Голфа?
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 10-06-12, 16:24.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Няма да разберем какво става с турбо голфа, понеже ако се напишат още три реда в тази тема ще ни осъдят всички тюниХ форуми в България за плагиатство.

Приемаме без бой че в Америка от американски коли не разбираме, приемаме без бой че в американско задръстване на един додж не се падат по десет хонди, и приемаме с усмивка че пак в същото задръстване като стане над 30 градуса на банкета за всяка прегряла хонда с вдигнат капак не се падат по пет от същите гениални американски творения.

Приемаме че на десет годишен акорд не му се затваря вратата с "флуппп", а на десет годишен шевролет не му се затваря вратата с "дръннн".

Също, най-тържествено заявявам че на паркинга под дванайсет годишния бюик на съседа НЯМА картони по един сантиметър дебели, нито кечета и прочее маслообиращи пособия, че съседа не ги сменя тихомълком в тихите часове, както и че в гаражния правилник няма точка постановяваща санкции при теч на флуиди замърсяващ пода на гаража.

НЕ-МА ви казвам.

Мир да има
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X