Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американка на 10 години - коя и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Американка на 10 години - коя и защо?

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    . Без майтап БГ е "най-намерцедесената" страна на глава от населението. .
    Защото не си ходил в Албания. Там са към 90% мерцовете.

Коментар

А не е една,но и модела се води грьбнака на Шеви тия дни.Аз нали казах,че в някои седмици се налага да караме по 2-3-4 коли на седмица и все различни?
      Утре заминавам за Орландо,Флорида.Наел сьм си Додж Чарджьр,ще го тьркалям една седмица.Това достатьчно ли е за оценка как включва примерно в сравнение с Нисан или трябва да го рьчкам поне месец за да се осьзная,че не е у ред нещо?

От това сьм очарован обаче,не е десетина годишно и нещо последните 2 пьти ми хареса как се движи и колко разход дава,а и вьтре няма недоразумения / големи де / като в Мустанг да речем.

Да хванем Форд ако искаш?
      Последно редактирано от BENZBOSS; 06-06-12, 22:25.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Защото не си ходил в Албания. Там са към 90% мерцовете.
        ВЕрно забравих за тия. Явно разбират от коли хората, не са като мен...
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Готината и офертна, кола не е задължително най-масовата...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Готината и офертна, кола не е задължително най-масовата...

И с това сьм сьгласен ОБАЧЕ когато са в един клас на почти едни пари / айде Американеца да е 2-3 000 по-евтин / като нови се избира тая по красота примерно или поведение на пьтя.Когато след 5 години едната дьржи 80% от цената си,а другата е на 30% / примерно / и почва да се замисля човек защо е така.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Аз нали казах,че в някои седмици се налага да караме по 2-3-4 коли на седмица и все различни?
              Утре заминавам за Орландо,Флорида.Наел сьм си Додж Чарджьр,ще го тьркалям една седмица.Това достатьчно ли е за оценка как включва примерно в сравнение с Нисан или трябва да го рьчкам поне месец за да се осьзная,че не е у ред нещо?
              А защо наемаш кола, а не... пътуваш с "Мерцедесите" си ? Някакво служебно изискване (навремето на жена ми за командировка до Белград и бяха платили 4 самолетни билета - до Виена и оттам до Белград и обратно по същия ред, защото не плащали пътни за кола, автобус или влак ) ? Надявам се не е защото мерцедесите няма да издържат прехода Или отиваш със самолет, а наетата кола я караш на място ?

Коментар

Такива и за Мерцедес колкото искаш: ...
                За Мерцедес не знам, защото не съм притежавал такъв. Обаче изделието на Крайслер е първата кола, в която ме е страх да си бръкна в джоба на дънките, докато седя на шофьорската седалка, защото има реална опасност седалката да се счупи, а здрави, без заварки, от нормален волан вече трудно се намират ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

А защо наемаш кола, а не... пътуваш с "Мерцедесите" си ?
                  Я ми обясни кавичките и ще ти кажа защо.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Я ми обясни кавичките и ще ти кажа защо.
                    Ми нали е марка, според българския правопис, трябва да се слагат кавички. Иначе си остава, напр. мексиканско и прочие испаноговорящо име на жена, нещо като "Милосърдка". Тук обаче е форум, не всеки спазва правописа, бърза да напише нещо, не винаги слагат кавички. Гледам и аз ги пропускам тук-там.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      За Мерцедес не знам, защото не съм притежавал такъв. Обаче изделието на Крайслер е първата кола, в която ме е страх да си бръкна в джоба на дънките, докато седя на шофьорската седалка, защото има реална опасност седалката да се счупи, а здрави, без заварки, от нормален волан вече трудно се намират ...
                      Всички знаем темата за твоето изделие на "Крайслер" и произтеклите от това последици, които нямаше да се случат, ако имаше всеобщо мнение, че "всички "Крайслери" са така" и си купил представител на марката, напълно отговарящ на качеството й за годините си.

Коментар

На Шуми к`во му пишеше на "Ферарито" от Ф1 ?
                        Я и на Ален Прост същото пишело: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Alain-ProstFerrari-in-1991_.jpg
Прегледи:2
Размер:75.1 КБ
ID:5382178

Коментар

Всички знаем темата за твоето изделие на "Крайслер" ...
                          Точно това не е кусур на конкретния автомобил, а вродено заболяване на модела, както и ред други характерни проблеми.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

и идва от мисленето на самите производители,а и на купувачите.Никой не е вложил милиард долара за развой на даден модел и се мисли как да издьржи 5 години примерно и толкова.Всички така го мислят,но Корейското да речем ги вади тия 5 години без много мька,а Американеца като се строши 5 пьти и до там.

Сега ако някой иска и статистика кое колко се троши да казва.

По вьпроса защо наемам - аз работя прекарвач,закьсваш някьде и ние идваме и те прекарваме.Идването или прибирането става с коли под наем,носят се инструменти,спасителни салове,ракети и димки,малко хладно орьжие..........и няма как да летим освен ако не отвлечем самолета,няма да ни пуснат вьтре с целия тоя багаж.
                            Проблем нямам да трьгна с коя да е от колите ми до кьдето и да е / нямам вериги,гуми се намират/но от тук до Флорида и обратно само за бензин ще дам толкова пари,че по-добре да наема 6 Чарджьра за седмица.Последно сьм закьсвал с кола под наем,моя да ме е оставяла на пьтя не се сещам.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Кептъне, що се 'абиш ?
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Интересно ми е кой на каква база си вади мнението за даден боклук та за това.

Ти колко Американски коли имаш?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X