Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американка на 10 години - коя и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Американка на 10 години - коя и защо?

В Германия се караше с такива скорости, вече с 160 ако караш с часове няма и 1 кола да те мине, информация от преди 2 седмици Като съм обикалял зад океана, особено в провинцията пикапите са на 20+ години поне, а Jeep Вагонер с дървен фурнир е пълно, като се съмнявам че някой го поддържа повече от бензин да сипва.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Брях к`ва картинка рисуваш. Нещо като Куба Около теб тракат само 25-годишни дизели и разни други скрапове, отдавна изгнили не само по европейските, но даже и по българските морги ? И никой не си купува хамеричко ?
      Сега,...хм-м-м, ясно ни е на всички във форума, защо караш, ти специално, дизелови автомобили (лесен достъп до гориво ), може би и в някакъв мноу кофти квартал живееш, та само 25 години евро-таралясници и нови японски тротинетки кръстосват , но като видиш цифрите - бройките произведени и продадени от GM, Крайслер и т.н. автомобили - чудя се, кой ли балък ги изкупува всичките тия боклуци, `щото и в БГ гледам не ги карат много Сигурно ги товарят на кораби и ги мятат в океана и точат някакви федерални субсидии и държавно подпомагане о.з. фалиралите щатски производители..
      В тази тема общо взето си пишете трима - все живеещи "отвъд океана" и успяхте да убедите (изгоните от темата) всички, които наивно си мислеха, че американците правят МПС ставащи поне за чеп за зеле. Да-а-а. Убедихте ме и мен. Оттеглям се и аз от темата, а Гоблин с удоволствие ще изтрие поста ми
      Не бягай сега,изцвька се и отлиташ.

Брех като толкова искаш дай да сравняваме велосипеди с коли - кой колко плаща за паркинг,колко му е застраховката,колко харчи,колко струва,колко е бьрзо.............щото в КАЛИФОРНИЯ / или искаш да си пишем за Гурмазово и Форда там? / и на 10 и на 30 годишна кола данька ми е един и сьщ,дали е 88 коня или 330 пак така,а застраховката ми е с разлика от около 40 кинта на 6 месеца.Това с колело ще го постигнеш ли в Европа за да разбереш защо много не ги карат или няма смисьл?
      За да се каже,че една кола вьрви 25 години всеки ден ттрябва да грабнеш една на 25 години и да ми я покажеш с едни 450 000 мили на нея.По кой стандарт гният не ми е ясно,ТУК не гният,а фена на Американския сьндьк твьрди,че си вьрвят без грижа.Дай да видим коя?В моя кофти квартал / La Jolla ми е ядреса / се мярка това което казах,но ти щом знаеш повечко а ми го покажи.

За крадене на нафта ти знаеш как е,знаеш и какво карам,а и подписа ми фалшив и под капака имам дизели..............

Не те гони никой от темата,но се замисли кое се отчита като статистика - това което все още се движи по улиците или милионите произведени и заебани в моргата след 6-10 години.Замисли се и кой кара пикап ВСЕКИ ДЕН 25 години и дали нещото дьржи на толкова каране и работа.Колко е стар няма значение,колко е каран почти,комбинацията искам да я видя.

Жокерче за прегльщане - има фирми които се занимават с разнасяне на лекарства и документи,наемат шофьори с частни коли.90% от колите не са Американски,10% САТУРН

И сьм седнал да те льжа точно теб,тук един сняг пада и една луга хвьрлят,гнило до гнило ша знайш,всичките на варел,но пьк мотора им дьржи и карат по 500 000 МИЛИ без да се усетят
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

В тази тема общо взето си пишете трима - все живеещи "отвъд океана" ...
        Един от пишещите се труди точно в автомобилостроенето, американското, и е с много дълбоки познания и в европейското...

Не виждам разминавания между впечатленията му, и това, което се вижда от прозореца в La Jolla..

Коментар

Много готини две теми . Аз може ли да попитам нещо? Ако е японка проблем ли ще е? Превията е много готин детевоз щото и надали ще е претенциозна. Аз уви съм заглеждал малко по-старички и са бая надежни и удобни. Поне са бая ефтинджос за придобиване, а не съм чувал да живеят по сервизите, напротив. Пък моята тойота ме убеди, че е зловещо здраво нещо... това Тойотата, брей...

Коментар

...Гоблин с удоволствие ще изтрие поста ми
            Палете всичките свещ Гоблин да не почне да слиза до ниво да коментира такива изказвания по-често от санитарния минимум... Че тогава ще се наложи да вържете пръстите към задчелния интерфейс, и облика на общото творчество наистина ще се промени...

За останалото - за пореден път оставям дълбоките анализи за тези които са виждали Америка на картинка с хамбургер и кока кола.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Eто една статистика, която демонстрира много ясно, какви са теченията и вкусовете зад океана .Има и един детевоз в нея... до'ж, който що годе отговаря на търсеното... поне като година`

http://blog.autohomeboat.com/2011/08...els-in-the-us/

Коментар

Чета, чета и нищо не разбрах.
                Колега, базиран в Америка, пита в Български извънпътен форум с какво да си кара децата на училище?
                Там няма ли УСАмама?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Колега, базиран в Америка, пита в Български извънпътен форум с какво да си кара децата на училище?
                  Там няма ли УСАмама?
                  Я прочети пак отначало... Темата е за разискване- кое кара толкова много хора да си купуват очевадни съндъци? Какви деца, какво училище...?!
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Там няма ли УСАмама?
                    Кой тоз?

Кьде го четеш това?Аз сьм написал защо сьм я подкарал тая тема - в други теми се спомена колко била страхотна американската кола та си пуснах тема за нея.

Жокерче с децата - майките им влизат на партия и возят по 6-7 бройки 1-2 пьти в седмицата,от там и тьрсенето на бусове карани от майки и пьлни с дечурлига,от там и прякора им Сокьр мам или футболна майка трьгнала да ги вози на тренировка.От там и Японците - сигурно,удобно,надеждно............и струва маааалко повече от Американеца.

Темата е друга обаче.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      Един от пишещите се труди точно в автомобилостроенето, американското, и е с много дълбоки познания и в европейското...

Не виждам разминавания между впечатленията му, и това, което се вижда от прозореца в La Jolla..
                      Ако имаш предвид brpi, който се обяви в такова качество - как, ако не бил той персонално, да оправя на американците инженерните недоразумения, съвсем нЕмало да има производство на коли в... Детройт - сигурно е под достойнството му на гранд-шеф-инжИнер-конструктор да отговаря на такива като мен, `щото два пъти попитах, но така не получих отговор в кой от (затворените) заводи в Детройт продължава да работи
                      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Ако имаш предвид brpi, който се обяви в такова качество - как, ако не бил той персонално, да оправя на американците инженерните недоразумения, съвсем нЕмало да има производство на коли в... Детройт - сигурно е под достойнството му на гранд-шеф-инжИнер-конструктор да отговаря на такива като мен, `щото два пъти попитах, но така не получих отговор в кой от (затворените) заводи в Детройт продължава да работи
                        И той те льже като мене.............

http://www.destinationwebcam.com/SOS...Square_AV.html

'земи тая камера,зумни ако можеш и гледай какво минава.

Нямам нищо общо с трафика,не сьм пренасочвал никой и каквото се движи си е реалното за улицата,не сьм виновен аз.Да се застраховам,че знае ли човек
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Ами не знам какво да ти отговоря - аз го познавам от двайсетина години...

А ти?

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            Я прочети пак отначало... Темата е за разискване- кое кара толкова много хора да си купуват очевадни съндъци? Какви деца, какво училище...?!
                            Пост 29 ме е подвел. Сори.

Коментар

Пост 29 ме е подвел. Сори.
                              Аааа, аз пък четох само първата страница. Той брат ми нещо не се е изразил като хората- американска кола никога няма да си купи. В тоя пост 29 нещо се е объркал май.... Хахах. Нищо де, записвам в тефтера- "имам да черпя Пенчо студена бира"
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Ебаси,кой е тоя 29 пост?Отивам да чета,вие бройте какво минава из центьра.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X