Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Средно-трудни разходки + при нужда пътуване на сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-грубо офроуда може да се опише със следните степени:

Лек-когато боята започва да пада от трънките, а на теб ти става гадно от това.
    Средно лек до среден-когато вече не ти пука за боята, а гледаш да не прегрееш двигателя.
    Среден-когато косата ти започва да се изправя като виждаш откъде минават другите, а се налага да минеш и ти.
    Среден към тежък-когато започваш да изпускаш адреналин. Течен, жълтакъв.
    Тежък-адреналина се сгъстява и започва да мирише. Променя си също и цвета.
    Хард-животът ти започва да минава като на лента през съзнанието ти.
    Супер хард-вече не ти пука от нищо, искаш само това да свърши, готов си да се спушнеш и в ада, само и само да свърши. И се кълнеш, че повече няма да си помислиш за джип, и ще си заличиш регистрацията в офроуд форумите.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Nikasan
      Nikasan коментира
      Редактиране на коментар
      Е по точно казано не може.

• IvanIvanovi
      IvanIvanovi коментира
      Редактиране на коментар
      След толкова години, най-после се синтезира мотото на тоя форум.

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      А като няма трънки да пада боята, значи си още по републиканската пътна мрежа...
      И ако мотора ти не може да прегрее, значи колата не става за оффроад.

Какъв е оффроада, където аз минавам неограничен брой пъти, без да ми пада съществено боята, и без въобще да ми прегрява мотора, а всичко без бавни я мине веднъж, я не?!

• Акъла е основния фактор, иначе и с луноход ще се търси трактор.
    Основното е, човек да добие опит, и да знае до къде са му възможностите. И неговите и на машината.
    Това за машина с максимални възможности, е много относително и въпроса има много страни.
    Това е хоби, и трябва да бъде за удоволствие и за всеки според възможностите му. Не се ходи на война с тия возила, проходимостта не е на всяка цена, и не е въпрос на живот и смърт.
    Бушидо го каза много добре по-напред - взимаш нещо, което що-годе те кефи и можеш да си позволиш. После почваш да го подобряваш, както и до където ти харесва. И до когато ти харесва. След това евентуално го сменяш според акъла, който ти е дошъл с времето.

Няма гаранция, че по-сериозния оффроад ще стане твоето нещо, само защото си купил по-подходящ за развитие в тази посока джип. Ако парите не са фактор, може и така да се пробва. Ама рядко случая е такъв. Трябва акъла на всеки да си му дойде по каналния ред. Четене и съвети не вредят, но без личен опит няма как. И не уточнявам какъв акъл(като предпочитания в оффроада), това също си е индивидуално.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• cnc82
      cnc82 коментира
      Редактиране на коментар
      Малко вероятно....щом един път се е заинтересувал.....

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Ми то ще си покаже...
      Според мен е важно, дали ще съвпаднат представите му с реалността.

• Джоу (x3mrjoe)
      Джоу (x3mrjoe) коментира
      Редактиране на коментар
      То за това големите очаквания водят до големи разочарования.
      ... в повечето случаи де.

• Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Най-грубо офроуда може да се опише със следните степени:

Лек-когато боята започва да пада от трънките, а на теб ти става гадно от това.
    Средно лек до среден-когато вече не ти пука за боята, а гледаш да не прегрееш двигателя.
    Среден-когато косата ти започва да се изправя като виждаш откъде минават другите, а се налага да минеш и ти.
    Среден към тежък-когато започваш да изпускаш адреналин. Течен, жълтакъв.
    Тежък-адреналина се сгъстява и започва да мирише. Променя си също и цвета.
    Хард-животът ти започва да минава като на лента през съзнанието ти.
    Супер хард-вече не ти пука от нищо, искаш само това да свърши, готов си да се спушнеш и в ада, само и само да свърши. И се кълнеш, че повече няма да си помислиш за джип, и ще си заличиш регистрацията в офроуд форумите.
    Това ми хареса мнооооого!!!
    А какъв е този OffRoad според форумното мнение

https://www.youtube.com/watch?v=h3fW...ture=emb_title
    Венцислав Петров
    Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
    Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
    0889 62 8четири 6четири

Коментар

• Първоначално публикуван от venciru Преглед на мнение

А какъв е този OffRoad според форумното мнение

От раздела "Качвам се аз на баира (разбирай с наджипения джип), а там чичка с москвич и мотика"

Едно на ръка, че драматизмът беше лекинко поувеличен от завъртяното на една страна снимало.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X