Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Средно-трудни разходки + при нужда пътуване на сняг
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
ВСИЧКИ коли за офф-роуд са парт-тайм: Wrangler, прословутите (поклон-прехлас-захлас-тряс-глава-в-плочника) Тойоти 70-та серия, дето още ги правят, Patrol, пикапите (има 1-2 по-нови изключения, но те са за привличане на купувачи тип "смарт-бютита"). Просто такива коли се карат предимно от "хора, на които им плащат за да го правят".И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Да-а-а и затова:
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеДо: ТЛК80 full time
По темата - има готови кит-ове, които се предлагат в Австралия, Сашо Icerunner е дал линк по-горе. Преминаването от full към part time се прави с цел по-голяма надеждност и дори улекотяване, но не и подобрение в разхода. ....
-
Първоначално публикуван от smirnofster Преглед на мнениеДа разбирам ли следното до тук?
1. По-добре да се насоча към друго, не Grand
2. Тераното също може да е опция
3. Padjero-то също би свършило работа
4. Затвърждавам мнението да е бензиново
Идват следните въпроси:
- Какво друго да гледам като модел?
- Без да прозвучи несериозно - автомат?
P.S. Кое точно Паджеро, че то 3 вида вижам на прима виста
Паджеро става само 2ката.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
И Wrangler вечеи има фултайм - демек не става за оффроуд!!!. Темата не е за оффроуд,
А темата не знам за какво е, ама тук взехте да ни убеждавате колко особено ценен бил фултаймът за офроуд каране. Пък аз си взех джип с раздатка, която има фултайм режим, за да мога, когато се наложи, да карам на 4х4 по твърда настилка. Когато извън асфалта ми трябва 4х4, фултайм (т.е. отворен междуосев диф) обикновено не ми върши работа.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Наложително ли е подскачаш?!? Wrangler няма да става за офроуд, когато остане само с фултайм. Нещата като цяло вървят в такава посока. То и новите Патрули вече не са за офроуд.
А темата не знам за какво е, ама тук взехте да ни убеждавате колко особено ценен бил фултаймът за офроуд каране. Пък аз си взех джип с раздатка, която има фултайм режим, за да мога, когато се наложи, да карам на 4х4 по твърда настилка. Когато извън асфалта ми трябва 4х4, фултайм (т.е. отворен междуосев диф) обикновено не ми върши работа.8)
Коментар
-
Този Вранглер НЯМА среден диф. Има фрикционна муфа (като LSD блокаж). Движи се на задно и като забуксуват задните колела - прехвърля на предните. "TOD" както му викат ХуйдаяджиЙте и тАраканаджиЙте във форума. Ама другарете от "Пежо" (по-рано от "Фиат") лъжат, че бил "фул-тайм". Не е "честный полный привод" това.
-
Прочее, добрата новина е, че от 1,1 е станАл 2,2 л.Ма сигурно е дизел? С HDI-то на новия собственик ?
-
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...a-31be02ecd7dc Тоя става ли или не, и ако е да, защо, ако е не, защо? Тоя Вранглер има среден диф. На кой кво му върши работа, и кво си взел слабо ме интересува. Що джипката да не е със среден диф - що некой философ казал, че не не ставала за това онова.
Не видях някой да е казал, че е лошо джипката да има междуосев диференциал. Това, което ти се каза е, че наличието на такъв НЕ е някаква екстра за офроуд, а точно обратното.
Я да видим дали се сещаш какво става когато 1 (едно) колело забуксува при отворен междуосев диференциал?
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
"Я да видим дали се сещаш какво става когато 1 (едно) колело забуксува при отворен междуосев диференциал?"
При този пародиен Вранглер няма такава опасност - не е диференциал това в раздатката му.
-
В случая нали коментарите тръгнаха от ползата за офроуд каране с отворен междуосев диф. Така че въпросът ми е за този случай. Какво става, като при фултайм 4х4 с отворен междуосев диф едно колело забуксува?
-
-
Като следя поредната тема за надджипване и как 4х4 фултайм не става за калта, се сетих за един случай преди 9-10 години, когато няколко яко нафукани джипа се ровеха в една локва. Дойде една мацка с нов тестов Рейндж Ровър и мина между тях като на парад.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
- 1 like
Коментар
-
Може и да е торсен, може и да се блокира, знам ли!. А, и бензовов Вранглер 270к.с. има фултайм.8)
Коментар
-
Има някакви ентусиастори, дето (ама теоретично!) разправят, че това с 1,1 tCeили 2,2 HDI щяло да бъде супер, щото ДВГ много лек, та не тежал на предния мост... ама няма да дочакат втора употреба такива да си купят, чини ми се. Тия двигатели изкарват 100 хил., айде 200 хил. и гърмят.
А и въпросните 270 к.с. е мно-о-о-о-о-ого съмнително доколко са равностойни на такива от 3-литра дизел или 5 литра бензин...
-
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнениеМоже и да е торсен, може и да се блокира, знам ли!. А, и бензовов Вранглер 270к.с. има фултайм.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеКато следя поредната тема за надджипване и как 4х4 фултайм не става за калта, се сетих за един случай преди 9-10 години, когато няколко яко нафукани джипа се ровеха в една локва. Дойде една мацка с нов тестов Рейндж Ровър и мина между тях като на парад.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Колеги,
колкото и да е интересен спора, откровенно казано, явно не съм прочел достатъчно, за да вникна пълно в него
- 1 like
Коментар
-
До момента правилно си се ориентирал - търсѝ бензинов джип. Трудно ще намериш втора употреба в България. Може би внос от САЩ и/или Канада, докато все още не са го забранили.
-
Вариант е, да, първоначалната идея ми беше, че това не е основна кола и не искам да е нещо твърде скъпо на което да му “треперя”
-
Първоначално публикуван от smirnofster Преглед на мнениеКолеги,
колкото и да е интересен спора, откровенно казано, явно не съм прочел достатъчно, за да вникна пълно в него
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Връщам се по темата за soft-а
Под кое Паджеро визирах дали Sport, Pinin или “чистото”? Кое с какво 4х4 е?
За Нисана въпроса ми е горе долу същия
Някой по-горе бе писал за Диско 2. Land-овете са ми слабост, но идва момента с надежността.
Отново отправям лайческия въпрос за автомата? Ако автомата е вариант, нещата са по-канализирани като избор предполагам. Да поясня, не питам дали автомата става за офроуд състезание част от международната купа, питам за моя случай
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар