Съдейки по изявлението ти че галошера минава отвсякъде по добре да дойда с Москвич
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Средно-трудни разходки + при нужда пътуване на сняг
Свий
X
-
Я го цитирай (изявлението ми че галошера минава отвсякъде) ?Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеСъдейки по изявлението ти че галошера минава отвсякъде по добре да дойда с Москвич

Тва да не е френскаГега - устноработничка...
- ето какво съм написал;;;
няма Несъстезателно ! трасе по което да не може да премине със стоково окачване и 31ци кални гуми.Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Може ли аз?
Сина има Ъ61, вече орязан и с много тръби, ама за времето когато казвам си беше цивилен. Само повдигнат с 2 инча и 35 силвърстони.
Навигатора му от мерак си взе късо паджеро 2 с 2,8, сравнително рядка комбинация, ама си я има чат-пат.
Та и патрола е 2,8 и паджерото 2,8. Като паджерото е даже по-леко.
Возил съм се с тях на няколко разходки, и се случваше доста често патрола да мине, а паджерото да дърпа лебедка.
Там има и малко от шофьора, ама не е много, просто си личи как паджерото не иска да мине.
-
Ех Коле пак нищо не каза ама....
Само дето Патруля бил с 35-ци и се сравнява с чекидж_ията (Пахероса) на 31-ци нали?
-
-
От няколко години ползваме с баща ми къс Галопер и няма Несъстезателно ! трасе по което да не може да премине със стоково окачване и 31ци кални гуми.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
И това Навсякъде ли еПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

? па добре . Искал съм да кажа че и на Еверест се качвам - и там няма състезателни офроуд трасета.
Последно редактирано от nbajani; 25-02-21, 19:01.Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Няма вариант да сложиш корейска бангия при "чистокръвните" офроудъри и да претендираш за проходимост, качество и комфорт. Всякакъв коментар за тези машини се подминава с тихо пренебрежение или буди хаплива насмешка. Аз съм писал доста в теми какъв джип да си купя за 5000лв и все корейци влизат в тая графа. Ама нали се предпочита изгнило на мрежа терано дето не помни колко собственици е имало до сега.
-
-
А какво е "няма трасе по което не може да мине"?
изключихме състезания.
Не навсякъде а как?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
И за да приключа участие в темата - такова имах предвид като "Състезателно" https://www.youtube.com/watch?v=cwDigr5C8Bs
иначе поканата за *галошер vs пендЕмЕл* остава.Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Разбрах. От където не може да мине е състезателно.
логично.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Съобразил съм се с информацията дадена от автора на темата , за терените където смята да кара.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеА какво Не навсякъде а как?
Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Няма нужда да носиш от девет кладенеца вода, като Амадеус течен метан в бутилка.Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнениеСъобразил съм се с информацията дадена от автора на темата , за терените където смята да кара.
Коментар
-
Логично я , виждаш какво премятане на силови каиши пада....Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеРазбрах. От където не може да мине е състезателно.
логично.

Хайде стига спам че началниците(модове) и без туй са кисели...
Коментар
-
Чети целите постове , опитай да схванеш общия смисъл , а не да вадиш само две думи .Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
Няма нужда да носиш от девет кладенеца вода, като Амадеус течен метан в бутилка.
.... минава отвсякъде хаха.
Коментар
-
Дойнов, нЕма да обиждаш корейския детевоз!Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеСъдейки по изявлението ти че галошера минава отвсякъде по добре да дойда с Москвич
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
И защо реши, че съм тръгнал да те защитавам?!?
Имам алергия към хора, които имат навик да се дръвчат тъпо и ненужно, така че и през ум не би ми минало.
За твоя информация, "корейски детевоз" беше прозвището на моя Галопер (дълга база),който преди 15 години получи доста голяма доза "средно-трудни" разходки. Още съжалявам, че се наложи да го продам (ръжда). Става перфектно за семейно комби с повишена проходимост.
-
Слушам!Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Дойнов, нЕма да обиждаш корейския детевоз!И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
215/65/16 ми е заводския размер.
Може ли да сложа 215/70/16 ?
Калкулатора казва-не.
Ще опира ли ,ще има ли проблем?
Колата е Спортидж 2005 -от аватара ми
Коментар
-
Калкулаторът казва "не" по съвсем друг повод - притеснява се, че може да те снимат за превишена скорост
))))))))))))))))))) . 22 милиметра е разликата в диаметрите на гумите. Тоест, в посока ще имаш по един сантиметър. Навиваш волана пълен ляв, после пълен десен и проверяваш какви разстояния имаш до най-близките части. Най-тънкият момент в подобни случаи идва, когато ударно натовариш някоя гума в завой с малък радиус заедно с някоя дупка и тя се показва извън калника. Тогава при поомекнало окачване и неприемлив размер гуми, може да тунинговаш калника без инструменти
))))))))))
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар