Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Качеството на изработка на Дъстър за България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Що конспирация?
    Дъстър за Германия и Дъстър за РФ нямат много общо. И това лесно се проверява.
    Защо по инерция се мисли че за България е като за Русия виж, не знам.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Възможно е жабарите нарочно да ни преебават щото сме им пръскали шушоните през ПСВ.

• Kirilpm
      Kirilpm коментира
      Редактиране на коментар
      По търтьовата логика смятай какво трябва да продават жабарите в Германия

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      РФ си ги правят в РФ, монтират и свои мотори, и не съм чул да изнасят някъде.
      Освен това не съм чел по руските форуми да се оплакват от качество. Имат и доста афтър-маркет неща за дъстър.

• Шефчетата от Рено съвсем целенасочено не желаят Дачия да се развива чак толкова много,моделната гама е много малка,качеството няма как да е по-високо от на рендетата.Ще се получи канибализъм,плебса ще купува повече Дачии...Фолксваген даде много по-голямо поле за развитие на Шкода,много голямо разнообразие от модели.Рено никога не са се славили със супер високо качество,а дизайнът е малко особен,меко казаноОпределено просто не желаят да се стараят малко повече

Коментар

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Глупости...

• Като споменахте Skoda - сравнявал съм пряко (една до друга паркирани) Skoda Fabia 2005-та, купена нова от България, била на склад към момента на купуването, със аналогичното и VW Polo, внесено от германия. На редица неща по интериора в Skoda качеството беше категорично по-добро. Например 2 чопчета на багажната врата, за които са хванати въженцата, които повдигат кората на багажника - при Skoda метални и непокътнати, при VW-то част от корите, пластмасови, изгорели и счупени.

Та, истината винаги е някъде по средата. Категорично има различни практики за различните пазари, но нещата не са съвсем черно-бели.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      И от други места съм чувал, че Шкода макар и брат близнак на Фолксваген е с по-добро качество на интериора. И не само.
      Не мога да сравнявам, нямал съм Шкода, просто съм го чувал няколко пъти.

• коко келеша
      коко келеша коментира
      Редактиране на коментар
      В момента Хондата ми е с амортисьори на 5-та врата, втора употреба от Шкода, и държат 3-та година, дори зимата )))))))

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X