Така е, за нашите умрели пазари никой няма да направи завод или отделна поточна линия за да прави боклуци, за които сам да дава 5-7 години гаранция. При положение, че всичко в момента се унифицира с цел оптимизиране на разходите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Качеството на изработка на Дъстър за България
Свий
X
-
Не лежте на тази кълка.
Една спестена операция при боядисването спестява каквото спестаяв, ламарината по-тънка с0,2 мм е по-евтина, пластмасите отлети в завода в Турция са доста по-евтини от австрийските, и т,н. и т.н.
А когато става въпрос за пари-всичко се смята, и ако е по-изгодно се пренастройват линии, променя се технологият, и т.н.
Отделно, че линията не произвежда една кола с по-гадно качество, а бълва партида от 10 000 коли примерно. Тогава смяната на технологията и другите играчки си струват.
Отделно спонтанно възникналите дефекти съпътстващи всяко производство.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
За разлика от теб, много добре знам как се получава разрешение за употреба (фрайгабе) на части за автомобилната промишленост,повярвай ми. От първо лице, такава ми е работата. И това което немските мисирки раздухват, не са компютри, ами компоти. Да почерпиш за Фаетона
-
Ако знаеш наистина , то откровенно лъжеш че няма разлики за различните пазари . Ако за това поучаваш заплата те рабирам ,макар че е некоректно от твоя страна .
-
-
Коментар
-
Коментар
-
Не спирай , интересно е . Т6 -те . ами бяха жълти . За мен са еднакви . Ако ми отговориш на поставените преди това въпроси , Може да се сетя да допълня нещо .
-
На кое не ти отговорих, кое не ти стана ясно...Хайде от начало.Всеки плаща това което е поръчал, качеството на изработката е едно и също. Поръчваш кожа-получаваш кожа.Няма как кожата и обикновената тапицерия да са на една цена. Както и различни двигатели, кОтии, опционална боя и т.н. Но качеството на сборката-което е ТЕМАТА е едно и също.Ха дано си ме разбрал.
-
Чета я тая тема...и се чудя...ама наистина ли има някакви хора, които са си купили Дачия и се притесняват от въпроси като "качество"?
Дачия си взимаш, щото искаш да ти е евтино, да ти признаят ДДС или ще работиш с нея нещо, с което ще я изплатиш не по-късно от деня, в който и изтече гаранцията.
Тя с колко е там...три години гаранция май беше. Е за три години какво и става толкова-изгнива ли, влиза за втори основен ремонт ли...Съвсем нормална кола си е за парите, които струва. Това, че някакви бройки може да са по-бъгави...принципно е възможно, но на колко от купилите си Дачия това ще им стане критерий за избор. С тия пари,освен Дачия...какво друго можеш да си купиш ново от магазина. Нищо! Колкото се троши-толкова. Друго няма.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
- 2 likes
Коментар
-
Преди години работих във фирма,главен подизпълнител на Магнети Марели.Произвеждахме маслени помпи за автоматични скоростни кутии.За Фиат,за Рено,за Мерцедес и за други знайни и незнайни.Аз лично бях на кръгъл шлайф и шлифовах венеца и шийките на двойката зъбни колела.Цепех микрона на две,при все че машината не беше с цпу,а ръчен Щудер от лето 1978.Няма нарочна промяна на настройки,няма кой да каже "я мен Фиат не ме кефи,прецакай им партидата"Качествен контрол,изпитания на стенд(по спомен трябваше да издържи милион цикъла,не съм сигурен)редовна проверка на микрометрите и така.Толкова от мен за различните части за различните пазари."Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.
- 4 likes
Коментар
-
Въобще не става въпрос при тия разлики всичко да е счупено и дефектно на едните, а на другите всичко да е здраво.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Не е така , нищо не се монтира произволно . Нали екстри си поръчал ,индивидуалност , как така дреме му . Всичко започва с ВИН кода , той определя точно какво да се монтира . Машините и хората просто монтират частта със съответния код.
-
Не е така , нищо не се монтира произволно . Нали екстри си поръчал ,индивидуалност , как така дреме му . Всичко започва с ВИН кода , той определя точно какво да се монтира . Машините и хората просто монтират частта със съответния код.
-
Той списъкът с екстри на Дачията понеже е 3 страници....
Половината неща сигурно са оставени да ги монтира дилъра. Както и да се оправя с клиенти, решили да си поръчват "екстри" на Дачия.
-
-
С очите си видях писмото от Фв , с което си признаваха че са направили точно коментираното в темата . Беше адресирано лично до мен , не съм чул в бакалията . Ако го потърся сред архива си , съм сигурен че още е налично . Но не виждам смисъл повече да спорим , и се убеждаваме един друг в нещо , за което всеки си има собствено виждане .
Коментар
-
Относно ,,правена за Германия" и ,,Правена за ЕУ" , лични размишления относно разликата в цената. Пак казвам лични свободни съчинения. Спесифика на употреба.С какво немския пазар е по-различен ? Скоростния режим е друг.Както казах по-горе, дигател 2.0 ТДИ има няколко( едно и също поколение). Ако ще се жреби на мах в Германия е едно, ако ще се кара в Австрия с 120 е друго. Следват скоростни кутии и т.н. Глобяват за дистанция, има датчик за дистанция От там може би и разликата в цените.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
В Германия за дистанция глобяват камиони и бусове. За леки коли не съм чувал.
-
Само глупости , кюфтета ,цигари . Колко пъти да ти напиша , ясно ми е какво са екстри , че има различни нива на оборудваме и т.н.. Говорим съвсем различни неща . Темата е има ли двоен стандарт по отношение на качеството . Да категорично има . Аз съм се убедил , имам официално потвърждение на думите си , от един от най големите автомобилни концерни . Видях и при дилъра , какво точно пишеше в документите за моята кола . Точно че са използвали неодобреи части , и колата трябва да се унищожи . Затова ми я платиха по скъпо .. Пак да се повторя , двоен стандарт има , във всички сфери . Не само при колите . Като искаш вярвай си че получааме същото качество в България . Мен и доста други не можеш да убедиш .
-
-
Хубаво, явно тук не сме се разбрали - робота и работника си вършат работата, без значение за къде е колата, съгласен съм. Но малко над тях някой решава кои части да подава и кои процедури да пропусне или да включи.
А за цените, всъщност е малко като в оня келнерския виц "ако мине". Има немци купуващи си колите от Дания или Белгия. Горе-долу като в примера за цигарите... Обаче като цяло купуващите коли не правят чак толкова тънки сметки(пък и е разправия). Отделно, че не винаги се купуват в кеш, ползват си разни немски лизингови схеми вклюлително на разните дилъри. Разлики идват и от дилърите, които са си отделни фирми, производителят неговото си взима при всички случаи.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Не вярвам да има кой знае каква разлика, по-скоро в оборудването, но там е кой какво обича и плати. Мой колега купи Дъстър с най-високото оборудване, не е лоша кола, карах я даже. Направи ми впечатление, че няма задни подкалници, не се предлагали дори като опция.
Коментар
-
Хубаво де, да вземем например едно турбо за двигателите. Съвсем произволен пример, може да е с всеки компонент по колата.
Та-знае се, че компресорите на фирма А са по-добри от тези на фирма В. И понеже имаме и ит двете фирми, трябва някъде да се вложат и по-гадните компресори на В. Как ще решите проблема?
Как роботите не правели разлика, как всичко било по бар кодове е ясно. Ама нали някой решава какво да пише в бар кода, за това говорим.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Има и друго: рено има поне два завода за дизели. Един и същи дизел се монтира на мерцедес и на дачия. Не знам дали са от един завод обачеНе твърдя и че са от различни ...просто не знам.
Но пък музиката с блутут е съвъшено същата при мерцедес и в моята дачия
Не, че имам илюзията какво карам ...Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
Преди години фирма за доставки си беше закупила няколко чисто нови буса от известна марка. Обърна се към нас за монтаж на специални заключвания на товарното отделение, понеже фабричните ги отключваха лесно и ги обираха редовно.
Тогава по време на разглобяването и монтажа, бях много впечатлен от една табелка( лепенка) от вътрешната страна на ламарината пред задния стоп, на която пишеше "DESTINATION BG" и всякакви печати, символи. Тогава се замислих в кой момент на поточната линия се е знаело, че тази стока е за България. Още на голо купе се е знаело какво да се кичи нататък, защото там нямаше и боя даже.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеИма и друго: рено има поне два завода за дизели. Един и същи дизел се монтира на мерцедес и на дачия. Не знам дали са от един завод обачеНе твърдя и че са от различни ...просто не знам.
Но пък музиката с блутут е съвъшено същата при мерцедес и в моята дачия
Не, че имам илюзията какво карам ...
Дали ще можеш да поясниш и каква е музиката от мерседес в дачията?
Там нещо марки, модели, парт номера, че направо ми се зави свят от горното твърдение - дизел от рено в мерседеси в дачия
Коментар
-
Вече за никъде в Европа не можеш да бълваш откровени боклуци, чудесата на пазарната икономика.Ако дачията дето ми я продават тука е откровен боклук, рано или късно ще се разчуе, после нищо не ме спира да си сложа личната карта в джоба, да отида до румънско и да си купя дачия произведена за тях си, или за сходни пари да си купя голям дувар произведен за Ватикана.
-
А, чак пък да съм се разсърдил...
То моите виждания и познания бяха до моделите, правени до 2000 година, и вероятно ще се съгласиш с отношението ми към тях.
По стечение на обстоятелствата от доста време не съм чак такъв върл фен, а след проченето сега, май вече никакъв фен не съм.
-
Напълно съм съгласен и съм писал по-горе, че разбирам чия чест браниш.Но кака се разведе и вече е....
И няма как да е иначе, печели се от евтини, супер еко-меко еднодневки, моделите които са за престиж няма как да донесат съизмерими печалби.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар