Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение
    2500(две хиляди и петстотин)километра преди да свърши течноста системата те подсеща непрекъснато на всяко палене.Повече няма да пиша по темата защото няма смисъл.Аз карам кола с такава система ,не мой приятел,нито съм чул от един добър познат колко е скапана ...
    Не бих броил пари за кола, дето ще ми гаси двигателя по каквато и да е причина, различна от прегряване или имобилайзер.
    Ама гума била мека, ама тор свършил, ама пиян съм бил... Зарад един повреден датчик да бера срама насред нищото!
    За такива неща си трябва пълен потребителски БАН и анатема! Не да си хортуваме как било безпроблемно и хубаво.
    Умните хора бакъпват важните системи да може да се прибереш, тия наглеци - обратно. Умишлено да седя насред път, щото може да зацапам атмосферата с 20 грама меки частици!
    Сериозно, бих предпочел стара кола пред такова недоразумение. Датчици не е като да не се скапват. Все от тях излизат проблемите. Не смея да си измия двигателя зарад тях!
    Иначе по-равните си джиткат с локомотиви като на аватара ми! Де му е АдБлуто на тоя? Как минават преглед?

Коментар

Е, до тук всеки хвали старата, ама кат в онази реклама с печалбата, тайно се надява за по младата.
      В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
      В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
        Не знам какво е емулатор, на Скания Р380 Евро 5 не можаха да я излъжат един куп инженери.
        Дедо Гошо , Гордиевият възел не е развързан , а съсечен от Александър Македонски.
        Може би , заради това решения против нормалната работа на софта се наричат " хакване"
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

В този ред на мисли,камион Волво 500кс. 2017г. Евро 6 на 18000км. блокира спирачката на едното колело.
          Чакаме втора седмица да дойдат от сервиза,че е в гаранция.Та и сервизите в БГ,не са както си трябва.
          Да уточня,че в момента са 10бр. такива камиони,а има поръчани още 8бр.
          Та нова кола ли,никога!
          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
            Дедо Гошо , Гордиевият възел не е развързан , а съсечен от Александър Македонски.
            Може би , заради това решения против нормалната работа на софта се наричат " хакване"
            Аз съм само шофьор,с обслужването и ремонта се занимават други хора.
            Другото,по тел.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Не разбирам митологията за старите качествени и новите , едва ли не боклуци . Какво може да накара човек , толкова да се прехласва по старите бараки . Новите са в пъти по надеждни по отношение сигурност, по комфортни , по мощни и са съвременни - прогрес . И при новите модели има милионници , разликите са само че старите са евтини .

Коментар

За коя нова на милион км. става въпрос,и на каква цена е?
                За колко години,е навъртяла милион?
                Киа спортаж2000тди 98г
                Ауди А3 1.9ТДИ
                Каравана Аdria 390Q

Коментар

Погледай обяви в Германия и ще видиш каквото те интересува. Само в България за до макс 120 х.

Коментар

Има от старите автомобили мнооого добре направени като безопасност, просто трябва да се внимава в избора. Иначе съм съгласен новите горят по-малко, но почти винаги излизат скъпо като теглиш чертата в края на годината. Пример на мойта коруба за 3 години съм сменял само масла и филтри като маслото сменям на около 4 месеца или 3 пъти годишно по 80 евро на смяна със всичко включено : 3х80 = 240 евро за година като кораба майка е на 500к км. и все така си изглежда все едно е произведен вчера. За коя кола да го сменя нова, която да притежава поне 70% от здравината и возията му и като седна вътре да не се параноясвам, че съм си дал парите за евтина пластмаса?
                    Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Атанасов Преглед на мнение
                      Погледай обяви в Германия и ще видиш каквото те интересува. Само в България за до макс 120 х.
                      Знам такива на милион ама не са нови,и под нови разбирам произведени преди 5г./примерно/
                      Киа спортаж2000тди 98г
                      Ауди А3 1.9ТДИ
                      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Атанасов Преглед на мнение
                        Не разбирам митологията за старите качествени и новите , едва ли не боклуци . Какво може да накара човек , толкова да се прехласва по старите бараки . Новите са в пъти по надеждни по отношение сигурност, по комфортни , по мощни и са съвременни - прогрес . И при новите модели има милионници , разликите са само че старите са евтини .
                        Побългареният манталитет на фирмените сервизи кара народа да бяга от новото. Веднъж като се излъжеш да дадеш парите и айде кучета те яли вече! 3 години са разигравали човека и е седял без кола заради счупена пружина на клапан. Пусках линк в тая тема. Ако не беше Ганю за шеф - да са му дали нова, и тая да си я оправят както искат. Ама нали е платил вече, кво ги интересува нататък? Забраняват му да ходи по нормални сервизи, и нататък си е негов проблем! Ако ще и с каруца и кон да ходи на работа, квото го влече! Девизът на наща поддръжка е "битият си е бит, ..." нататък знаете.
                        Последно редактирано от Ivan Terziev; 25-01-18, 22:56.

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                          Знам такива на милион ама не са нови,и под нови разбирам произведени преди 5г./примерно/
                          Нали истинските свършвали през 1996 , значи всичко след това не ставало .

Коментар

Даже и по-рано свършват.
                            Real Recognize Real

Коментар

Предпочитам нов Голф 2,пред нова Дачия.
                              Или нов Мерцедес 124-ка пред нещо друго,произведено сега.
                              Няма такива коли вече,има нови!
                              Киа спортаж2000тди 98г
                              Ауди А3 1.9ТДИ
                              Каравана Аdria 390Q

Коментар

За манталитета на нашите знам , и не са само сервизите . Затова живея в чужбина . Последната купена от мен нова в Бг , даде дефект на магистралата в Хърватска . Горивната система тотал , лошо гориво заредено на магистрална бензиностанция в Триест . Голяма част от резервоара беше пълен с някакъв елетриково жълт химикал . От 10 сутринта до 17 часа следобед бях заложник на телефона . Нашият представител трябваше да прати по мейла писмо потвърждение , че колата е гаранционна , това искаха местните да я поемат . Не го пращаха защото според тях гаранцията не покривала горивната система . Ремонта беше над 6 х. евро , искаха колата на платформа и да платя всичко . В 17 часа , след като бях изпратил двама души да вдигат скандали в представителство получих писмото . Хърватите оправиха колата безплатно , платих само десет литра нафта за промивката на резервоара . Возиха ме със сервизната си кола до границата на 120 км. , а след време същата кола ме посрещна пак на границата да си получа автомобила . Та много има да се учат нашите на отношение към клиента. Но това не прави новите коли по лоши .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X