Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Съжалявам че те разочаровам
    Да-да. За всеки влак си има пътници https://bringatrailer.com/2015/12/19...-1988-uaz-469/
    UAZ 469, 1988 for $13,500 OBO
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
      Това за уреята го разкажи на един наш клиент.Преди около три месеца му свършил карбамида на кукуруза ( Додж Рам със съответния дизелов мотор) угаснАл на магистралата и показва среден пръст.Два дена и на нас ни го показва в сервиза.Накрая запали без бутане , ма да ти таковам дизеловия мотор , дето отказва да стартира без разтвор на изкуствена тор.
      Българските тираджии наливат в резервоара за "адбула" вода от крайпътните чешми-колкото да залъжат датчика, че има течност в резервоара, и си карат ли карат...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
        може да излезе сметката.

Ма тя и при г-то излиза
        Староновото е 72, новото в Австралия 80-85

Ма не знам. Аз бих взел новото май.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
          Това за уреята го разкажи на един наш клиент.Преди около три месеца му свършил карбамида на кукуруза ( Додж Рам със съответния дизелов мотор) угаснАл на магистралата и показва среден пръст.Два дена и на нас ни го показва в сервиза.Накрая запали без бутане , ма да ти таковам дизеловия мотор , дето отказва да стартира без разтвор на изкуствена тор.
          2500(две хиляди и петстотин)километра преди да свърши течноста системата те подсеща непрекъснато на всяко палене.Повече няма да пиша по темата защото няма смисъл.Аз карам кола с такава система ,не мой приятел,нито съм чул от един добър познат колко е скапана ...
          Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Българските тираджии наливат в резервоара за "адбула" вода от крайпътните чешми-колкото да залъжат датчика, че има течност в резервоара, и си карат ли карат...
            Не става баш така...
            Но пък слагат емулатор(90 евро), да лъже компа, че газовете са ОК, и да отчита че системата работи. Реално камиона става Евро 1 или 2.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Ма тя и при г-то излиза
            Староновото е 72, новото в Австралия 80-85

Ма не знам. Аз бих взел новото май.
            През май, може. Ама през януари, и далече от диагностики и сервизи, може пък старото да си има своите предимства.
            И пак ти казвам, Ге-то нито старо, нито ново е за бедни хора, но го знаеш по-добре.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение
              2500(две хиляди и петстотин)километра преди да свърши течноста системата те подсеща непрекъснато на всяко палене.Повече няма да пиша по темата защото няма смисъл.Аз карам кола с такава система ,не мой приятел,нито съм чул от един добър познат колко е скапана ...
              Знаех , че ще почнеш с обясненията.Ти караш , а аз ги поддържам и 'ремонтирам.Нямам нужда от обяснение кое , как и защо.
              Глупаво е дизелов двигател да не пали , заради липса на искуствен тор!
              Ма що и как е свършил не е важно.Нито кой как го лъже.Никой не казва , че системата е скапана.Глупава е електрониката и.
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                Не става баш така...
                Но пък слагат емулатор(90 евро), да лъже компа, че газовете са ОК, и да отчита че системата работи. Реално камиона става Евро 1 или 2.

През май, може. Ама през януари, и далече от диагностики и сервизи, може пък старото да си има своите предимства.
                И пак ти казвам, Ге-то нито старо, нито ново е за бедни хора, но го знаеш по-добре.
                Не знам какво е емулатор, на Скания Р380 Евро 5 не можаха да я излъжат един куп инженери.
                .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                Киа спортаж2000тди 98г
                Ауди А3 1.9ТДИ
                Каравана Аdria 390Q

Коментар

Гагич що не следиш кво правят на камионите с еко то!
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                    Гагич що не следиш кво правят на камионите с еко то!
                    Мани ги камионите, те са на Боко на спонсорите, нема да ги закачат, ти виж там твоите "еко-глупостиЙ" да ги набавиш и възстановиш в заводски вид, щото...

Коментар

Тря да дишаш ли?

Коментар

Тря да дишаш ли?
                        Мани ме мен, аз ще намеря КЪДЕ да дишам, НО ТИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ, че хазната ще отънее

Коментар

То безплатен обяд няма.Предполагам ти го знаеш най добре.

Коментар

То безплатен обяд няма.Предполагам ти го знаеш най добре.
                            Събирай пари за глоби или за възстановяване на "еко-глупостиЙте", най-добре и за двете + за нова "Евро 8" кола.

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                              Не знам какво е емулатор, на Скания Р380 Евро 5 не можаха да я излъжат един куп инженери.
                              Те тука разследват. Филмчето се казва "Лъжата за чистите камиони"
                              https://m.youtube.com/watch?v=2EtAXu...ature=youtu.be

На немски е, но основното се вижда по картинките. Общо взето се жалват немците, че техните контролни органи не мерят газове и не търсят такива устройства. Дават пример, как обаче в Полша и Чехия са се отворили за тия неща, и техните полицаи ги търсят и санкционират.
                              Дават скрита камера, как всеки може да си монтира такова устройство в Румъния. Поръчва се по нета, и среднограмотен жичкаджия го монтира (има упътване на диск).
                              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                                Вие сте частно лице, среден български гражданин.

Оглеждате новите модели на автомобилно изложение.

Започвате да си мислите рационално и... абсурд, НЕ

Познато ли ви е

ВЛизах, гледах, пробвах, возих се, смених няколко превозни средства и разбрах едно, че колкото по-напред вървя във времето като година на производство толкова по разочарован оставам... но аз съм много особен когато става дума за някаква техника и страшно много държа на надежността и качествената изработка и затова не съм хич надежден пример! Не че съм имал досег с кой знае колко автомобили, но това първото от подписа засега е първенец в моя свят. Имам части за предното окачване и за задното тампони, биалетки и т.н. които вече 3та година чакат за смяна, но кога ще дойде време за това един господ знае. Може би този който я е създал само. Когато я видях за първи път отдолу на подемника и разбрах, че ще сме заедно доста дълго време. Извинявам се за лиричното отклонение, но когато става въпрос за "китайски елки" срещу автомобили от времената когато се правеха както трябва не мога да се стърпям.
                                Real Recognize Real

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X