Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на високо комби.Гранд чероки,субару или....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор на високо комби.Гранд чероки,субару или....

Във форума се продава един пасат , комби , 4х4 , който влиза в бюджета на колежката. А и по груби сметки нейното семейство харчи 2000-2500 на месец за бензин, та ако си вземат една малолитражка за 2-3 месеца , ще удвоят бюджета и ще могат да си вземат каквото решат
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• Избор на високо комби.Гранд чероки,субару или....

То на приказки е лесно да правиш 5000 км месечно, да ти гори 18/100 бензин и т.н.
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        То на приказки е лесно да правиш 5000-10000 км месечно, да ти гори 18/100 бензин и т.н.
        И на мен ми звучи странно. Това при сегашните цени са 3600 лв. за гориво на месец. Възможност за такива разходи предполага поне двоен месечен доход. Направо да взимат една нова GL на лизинг от "Балканстар" и в близките 10 години ще са си решили въпроса
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          И на мен ми звучи странно. Това при сегашните цени са 3600 лв. за гориво на месец. Възможност за такива разходи предполага поне двоен месечен доход. Направо да взимат една нова GL на лизинг от "Балканстар" и в близките 10 години ще са си решили въпроса
          Житейския ми опит покaзвa , че хорa които рaзполaгaт с 6-7000лв. нa месец в бг. не си купувaт aвтомобили зa 5000лв.
          Вероятния пробив в цялaтa история сa километрите
          Тройкaтa дaже не е дизел че по някaкъв неведом шофьорски нaчин дa опрaвдaеш горивото.
          Не виждaм вaриaнт дa фирменa колa,зaщото фирмите не хaресвaт дъртaнян спортист , още повече с дорaботки кaто гaз.
          Пък и зa един комфорт говорим в тройкa 96г. ....
          Последно редактирано от //Радо//; 07-01-16, 19:38.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Такааам.
            Да кажа и аз според мен как стоят нещата тъй като познавам колежката.
            Първо за разхода на 328цата.18 най-вероятно тая кола дава градско като същият разход може и да се качи или понижи леко според зависи карането и условията.
            Обаче това е разход в София градско предполагам.Извън града друго ще каже въпреки,че от 200 коня автомат не може да се очакват чудеса от икономия.
            Имал съм и е36 и е30 като нито една от тях не е била в графата икономични на градско каране.Е30 320 в перфектно здраве си ядеше 15 бензин в София,а е36цата макар и 316 не беше много по надолу.
            Както и да е.Темата не е за обсъждане на доходите на колежката,а за евентуално предложение влизащо в бюджета определен от мен и нея в случая.
            Аз мога да пожелая само успех в търсенето и на двама ни пък каквото излезе.

П.С.
            Знаете къде живея та когато решите можем да се черпим и без покупка на возило от коя и да е страна.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Защо ли тази част от темата ми заприличва на сагата за мъжкараната с неземна красота, която си търсеше спътник за из Родопите...
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Е точно щото тръгна на там се опитвам да я пресека навреме.Дано да успея,че темата що годе информативно и добре вървеше.

Коментар

Не знам накъде отива темата, ама нали не си мислите, че с тази тема изведнъж ще се намери супер автомобила, дето се търси от както съществува форума, а именно - малко харчи, не се чупи, минава навсякъде и е мнооо мощен...
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Съвсем не ако въпроса е зададен към мен.А и никога не съм имал желание да търся такава кола.
                    Високо семейно комби бензин с офроуд възможности и приличен вървеж за определения от мен бюджет от около 5000лв.Видя се до сега кое не може да влезе в тоя бюджет както и доста който влизат.Появи се доста полезна информация за различни модели.Споделиха се впечатления от хора имащи различни машини.
                    До тук добре.На там каквото сабя покаже.
                    А аз отново се радвам,че си припомних и научих доста от темата като вече що годе се изчиства в главата ми някаква визия за возило.И така...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                      Не знам накъде отива темата, ама нали не си мислите, че с тази тема изведнъж ще се намери супер автомобила, дето се търси от както съществува форума, а именно - малко харчи, не се чупи, минава навсякъде и е мнооо мощен...
                      Фирмите които се занимават с инкасо отдавна са го открили.
                      Чероки 4.0

Коментар

Момчета, понеже явно разхода 18 ви стресна, стигал е и до 22, ако това ще ви успокои. 4-5000 на месец не са градско каране, а колата естествено не гори толкова извънградско - струва ми се елементарно. Разхода го написах, за да ви обясня, че не ме плаши разхода на Гранда, а изминаваните километри, за сметка колко издръжлива трябва да е колата. Понеже повечето от вас не ме познават, за мен при избора на кола е важно качеството. Миналата година по това време (чудесно снежно и мъгливо) навъртяхме 3000 километра в търсене на кола за баща ми в рамките на 1 месец (с въпросното много горящо комби) и ми е пределно ясно, че парите, които заминаха за гориво, бяха колкото за една кола по-нисък клас. Така че купуване на икономична кола с цел спестяване на пари за по-скъпа, при мен няма да сработи. Благодаря за коментарите, няма смисъл повече да разводняваме темата.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          Фирмите които се занимават с инкасо отдавна са го открили.
                          Чероки 4.0
                          Аааа, ни нам. В тази тема стана ясно, че е много слаб мотора. За инкасо може да става, ама за тая работа (която се оказа, че не е като оная работа) не...
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Слаб е за Гранд, за Черок си е супер.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Поредната разводнена тема.....
                              Не знам защо но с всички подобни теми това се случва...
                              Що си не вземете Хонда ЦРВ и да приключи всичко.
                              Успех.
                              VITARA, SAMURAI
                              FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                              RENAULT ESPACE QUADRA
                              ...и едно сивикче за града...

Коментар

Да вдигна темата малко,че нещата имат развитие в нова посока.
                                Развитието се състои в това,че баща ми изведнъж реши да продава верният си голф 2(ще го пусна и тук за продаване като остане време) и да взима ново возило.
                                При него условията са почти като моите като разликата е в бюджета му 6-7к лева за закупуване.
                                За сега е в размисли какво иска като аз лично съм му показал няколко различни автомобила.
                                Хонда ЦРВ,субару фори 2.0,хонда хрв(тази каза,че му била грозна и отпадна от класацията).Показах му и пасат 1.9тди 4х4 дето се продава във форума и го оставих да мисли дали иска ваг отново или друго.
                                На него му трябва ежедневка с която да си ходи на работа(да се разбира,че големият разход не се толелира или иначе казано задължително се газифицира) с подходящ просвет тъй като рядко пропуска дупка по пътя.Офроуд няма да се кара.Е може да излезе на някой черен път по работа,но идеята е да мине от там дето и с голфа си минава.Нищо повече.
                                По принцип го бях засилил към хонда хрв само на предно тъй като най-много се доближава до голф 2 като височина и предаване,но каза,че не била неговата кола.
                                ЦРВто за сега май най-много му допада като височина и простор на купето(за сега по снимки тъй като не сме имали време да гледаме автомобили на терен).И влиза в бюджета де.Там хубавото е че като се сложи газ няма да пречи на обема в багажното което му е важно тъй като колата ще е и работна все пак.
                                Та за сега тъй като не сме обсъждали ЦРВ-то бих се радвал да добавите и за него някоя информация и какво да му се гледа.
                                Като му дойде времето и изберем кола ще трябва и някой да помага с огледи,но да стигнем до там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X