Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на високо комби.Гранд чероки,субару или....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор на високо комби.Гранд чероки,субару или....

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    Ами тогава в Перни-София паркирай на N като в Парижо-Франция
    При мен не става
    Не ми пуска ключа говедото ако не съм на P
    РенеГАД
    VW Golf V Variant 1.9 TDI
    Honda HR-V 1.6i 4WD
    "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Е не може ли след като изгасиш и го извадиш да превключиш на N. При мен и при изваден ключ и изгасена кора си ги реди както си ми е кеф. Явно говорите за автомати, дето само цъкаш горе лостчето до волана и подобни системи-както е например при W221 и др. с такова превключване. На много марки и при загасен автомобил и изваден ключ си ги редя.
      SUV

Коментар

Може и да става трябва да пробвам.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

При изваден ключ, лоста /бутона му/ е заключен.

Коментар

При мен не става, и моето говедо не пуска ключа ако не съм на Р. Като сложа на Р, и извадя ключа, лоста не може да се мести.
            Обаче, предишните ми 2 CRV-та 1-ва ген., бяха JDM-ки, на които лоста беше на кормилната колона. При тях, точно над лоста имаше отвор в капака на колоната с формата на ключа. Премествам лоста на Р, вадя ключа и лоста се заключва. Пъхам ключа в отвора, и воала - лоста вече се мести навсякъде. На сегашното CR-V лоста е на таблото, и около него няма дупки. Точно под лоста обаче, е капака на бушоните. Трябва да надникна в него, дали и този лост няма някаква опция за отключване при изваден ключ.

п.п. Парижкото паркиране беше първата забележителност на града, която удостоих с вниманието си
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Я да питам как да постна линк тука със конкретни обяви да давате акъл.Ясно,че ако е директно от сайта не става.Уж реклама ала-бала.
              Снимки ако качвам трябва ли да си играя да им махам(задрасквам)там банерчетата на същите тия сайтове или не е проблем чак толкова.
              Че например искам да ви покажа един маверик2 и една хонда да си кажете кое според вас изглежда по-добре от другото поне на снимки.
              Другото което щях да питам е като задвижване кое се представя по-добре.Хондата или маверика.
              Четох теми и за едното и за другото.За мен маверика е по-добре от гледна точка на това,че имаш и бутон за заключване като бонус.
              Не съм сигурен дали и не се задейства по адекватно от на хондата.Имащите и пробвалите и двете моля да споделят.
              Поздрави.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

CR-V 3 генерация има място около лоста, където с ключа да раз блокираш лоста.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                  Я да питам как да постна линк тука със конкретни обяви да давате акъл.
                  Гледал съм, че "безнаказано" се промъкват позовавания на "обява № ХХХХХ в мобилето, за синята джипка, 2002-ра година, дето е за 5600 лв."
                  В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Остава колегата да уточни и цвета на бъдещия джип, за десет страници всичко друго вече трябва да е ясно.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                      Остава колегата да уточни и цвета на бъдещия джип, за десет страници всичко друго вече трябва да е ясно.
                      Е па нали затова ще го оценяваме по снимки...
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                        ... всичко друго вече трябва да е ясно.
                        ... включително и това, че Маверика е по-по- жип от Хондата
                        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

А това къде го пише???
                          Венцислав Петров
                          Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                          Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                          0889 62 8четири 6четири

Коментар

Да разровим пак гюбрето с тая тема аз.Дойде му ред,че все не остава време на старият кола да взима.Набелязана е бройка Нисан Хтрейл 2002 116коня нафта 2.2матор.
                            Какво да му се гледа на туй.Има ли нещо обезпокоително на пръв поглед с което да внимаваме.Как му се включва 4х4 тъй като на снимките поне копче не видях.
                            Или просто не са го снимали правилно или аз не гледам правилно.
                            Ей такива те работи ме интересуват.Пак благодаря дълбокосърдечно!

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                              Да разровим пак гюбрето с тая тема аз.Дойде му ред,че все не остава време на старият кола да взима.Набелязана е бройка Нисан Хтрейл 2002 116коня нафта 2.2матор.
                              Какво да му се гледа на туй.Има ли нещо обезпокоително на пръв поглед с което да внимаваме.Как му се включва 4х4 тъй като на снимките поне копче не видях.
                              Или просто не са го снимали правилно или аз не гледам правилно.
                              Ей такива те работи ме интересуват.Пак благодаря дълбокосърдечно!
                              предполагам си погледнал няколкото теми в нашия форум за марката, не е много, затова и на теб ще пусна линка към нисанския форум

Коментар

Погледнах да.И много ти благодаря за линка.Много има за четене.Пък ако нещата станат при нас и не мине котка път ще се похвалим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X